29. ledna : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 29. ledna : Poslední šance pro přezrálé banány? Upečte z nich lahodnou buchtu 6. prosince : Je vám čtyřicet a už řešíte menopauzu? Co je příčinou předčasného nástupu, vysvětluje gynekolog |
|
|
Bety to si nemyslím. Já měla podobnou zkušenost , prostě nevěděl jestli ex nebo já. byly jsem spolu 3 měsíce a ona ho začala citově vydírat. Poslala jsem ho k vodě a vykašlala se na to. Vrátil se, prý si uvědomil že chce být se mnou. Je to už víc jak rok, čekáme rodinu a jsme štastný. Nemyslím si, že by někdy svého rozhodnutí litoval nebo s ní nedejbože udržoval nějaký kontakt.
Není tady
Taky si myslím, že chlap, který se vrátí (myslím opravdově vrátí, ne že chce pěstovat 2 paralelní vztahy), tak už ví, kvůli čemu se vrátil a dokáže ocenit co v tom vztahu opravdu má.
Není tady
vašek napsal(a):
Slvinka napsal(a):
Tak to se mi stalo už dvakrát... Chlapi si asi myslí, že jsme úplně pitomé (bohužel jim to někdy asi usnadňujeme a myslí si to právem)!
Proboha hlavně se k němu nevracej - pak byses v tom plácala akorát Ty, on by byl v klidu a náramně by mu to vyhovovalo!!!!!dvakrát ?? v tým věku ?? to bylo ve školce né ?
![]()
![]()
Teda Vašku, ňákej drzej, neeee??? Starouši!!!!!!!
Není tady
Můžete se stokrát ujišťovat jak hrdě se zachováte v případě partnerovy nevěry, ale skutečnost je nakonec těm předsevzetím a představám na hony vzdálená.
Není tady
Ale Pelinka píše v prvním příspěvku, že on tu první nechce opustit !
Není tady
Andromeda napsal(a):
Taky si myslím, že chlap, který se vrátí (myslím opravdově vrátí, ne že chce pěstovat 2 paralelní vztahy), tak už ví, kvůli čemu se vrátil a dokáže ocenit co v tom vztahu opravdu má.
No vždyť on se k tý první vrátil a jak Pelinka píše v prvním příspěvku, tak ji nechce opustit tak asi ocenil co v tom vztahu má
Není tady
Bety napsal(a):
Andromeda napsal(a):
No vždyť on se k tý první vrátil a jak Pelinka píše v prvním příspěvku, tak ji nechce opustit tak asi ocenil co v tom vztahu má
No já jsem si trochu notovala s Lulu24 ohledně toho vracení, i když je to tady možná trochu v rozporu s tématem, takže se kdyžtak za tohle omlouvám Ale rada pro Pelinku - nech ho teď být a opravdu se věnuj sama sobě. Když bude chtít, vrátí se (pak platí co jsem napsala prve
) a bude jen na tobě jestli ho přijmeš zpět. Hlavně to nenech pak dojít na takové to "já mám rád obě" a buď v tomhle nekompromisní. Ale teď ho vyžeň z hlavy (vím, že se to líp napíše než udělá, já právě prožívám taky odchod) a věnuj se sobě na maximum - víc stejně udělat nemůžeš...
Upravil(a) Andromeda (12. 1. 2007 18:47)
Není tady
Andromeda napsal(a):
Bety napsal(a):
Andromeda napsal(a):
No já jsem si trochu notovala s Lulu24 ohledně toho vracení, i když je to tady možná trochu v rozporu s tématem, takže se kdyžtak za tohle omlouvám
Ale rada pro Pelinku - nech ho teď být a opravdu se věnuj sama sobě. Když bude chtít, vrátí se (pak platí co jsem napsala prve
) a bude jen na tobě jestli ho přijmeš zpět. Hlavně to nenech pak dojít na takové to "já mám rád obě" a buď v tomhle nekompromisní. Ale teď ho vyžeň z hlavy (vím, že se to líp napíše než udělá, já právě prožívám taky odchod) a věnuj se sobě na maximum - víc stejně udělat nemůžeš...
Děkuju, dobrá rada a myslím, že by byla i prospěšná, kdybych s ním ale nemusela být v téměř každodenním kontaktu..
Není tady
Pelinka napsal(a):
Děkuju, dobrá rada a myslím, že by byla i prospěšná, kdybych s ním ale nemusela být v téměř každodenním kontaktu..
Možná by šlo něco vydedukovat z toho, jak se k tobě chová teď, pokud se vídáte neustále..? O tom jsi sem nic nenapsala...
Není tady
Byla jsi pro něho jen náplast na bolavou a poraněnou duši. Nějaký vztah mezi vámi vznikl, ale nebyl tak silný, jako jeho předchozí ke své přítelkyni. Jen náhoda a okolnosti tomu chtěly, že se k ní vrátil. Pokud se k ní vrátil z lítosti, tak to dlouho nevydrží, ale pokud je to citová vazba, která je hlubší, tak toho nelituj. Udělal by to i z jiných příčin a byla to jen otázka času.
A že volá a........ Asi by chtěl vztahy oba. Ale chceš hrát druhé housle a trpět? Nenechej se od něho přemlouvat a nevracej se. Jemu by to jistě vyhovovalo, ale pro tebe to nemá budoucnosti. Hodně štěstí přeji.
Není tady
Andromeda napsal(a):
Pelinka napsal(a):
Možná by šlo něco vydedukovat z toho, jak se k tobě chová teď, pokud se vídáte neustále..? O tom jsi sem nic nenapsala...
Ono to tak ještě není, ale bude to co nejdřív a nemůžu to změnit. Proto jsem jen chtěla říct to, že vím, že bych s ním měla přestat komunikovat, ale to bohužel nebude možné. Až se to stane, řeknu, jak se to vyvíjí. Ale teď se cítím tak mizerně, že se ani nemůžu nadechnout a moc děkuju za všechny rady, ale bohužel ho nemůžu nechat jen tak jít. Ten cit je pro mě až moc silný.
Není tady
Pelinka napsal(a):
Ono to tak ještě není, ale bude to co nejdřív a nemůžu to změnit. Proto jsem jen chtěla říct to, že vím, že bych s ním měla přestat komunikovat, ale to bohužel nebude možné. Až se to stane, řeknu, jak se to vyvíjí. Ale teď se cítím tak mizerně, že se ani nemůžu nadechnout a moc děkuju za všechny rady, ale bohužel ho nemůžu nechat jen tak jít. Ten cit je pro mě až moc silný.
Kdyby nebyly vztahy, tak by asi nebylo co řešit. Paradox je, že bych se teoreticky mohla já dostat do situace té první... Uvidíme.
Není tady
kdybys s nim zustala,tak si,predpokladam,uvedomujes,ze TY bys byla ta DRUHA.ty bys byla ta milenka,kterou ma jen na zpestreni sveho zrejme jinak celkem dokonaleho vztahu.tak by to bral on, tak by jejich vztah videla ta jeho ex/nynejsi a co ty?? zamysli se nad tim,jestli ma cenu ztracet cas....
Není tady
Andromeda napsal(a):
Pelinka napsal(a):
Kdyby nebyly vztahy, tak by asi nebylo co řešit. Paradox je, že bych se teoreticky mohla já dostat do situace té první... Uvidíme.
Ono je to asi půl na půl Kdyby ses dostala do situace té první, tak si zase ty budeš říkat, že když si našel jinou, asi mu ten vztah už nevyhovuje a odejde. Kdežto já si říkám, že když tady byla několik let a je tu pořád, že to neskončí nikdy. Nevím, prostě mi teď nabídl přátelství a jsem asi pitomá, když chci zpátky všechno a nejlépe hned.
Není tady
lulu24 napsal(a):
Bety to si nemyslím. Já měla podobnou zkušenost , prostě nevěděl jestli ex nebo já. byly jsem spolu 3 měsíce a ona ho začala citově vydírat. Poslala jsem ho k vodě a vykašlala se na to. Vrátil se, prý si uvědomil že chce být se mnou. Je to už víc jak rok, čekáme rodinu a jsme štastný. Nemyslím si, že by někdy svého rozhodnutí litoval nebo s ní nedejbože udržoval nějaký kontakt.
Chtela bych se zeptat, jen tak pro zajimavost...Jak dlouho trvalo, nez si uvedomil, ze chce byt s tebou a jak dlouho chodil predtim s tou byvalou? Dik
Není tady