Oznámení

14. února : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení!

14. února : Kyjevské smažené fazole. I bez masa se dá připravit skvělý oběd!

14. února : Menopauza mění vzhled ženy. Na co všechno má vliv kolísající hladina hormonů

#1 10. 1. 2007 18:49

Pelinka
♥------
Registrovaný: 10. 1. 2007
Příspěvky: 9

Vrátil se k bývalé přítelkyni...

Ahoj,

chtela bych vas poprosit o radu nebo nazor. Nekolik mesicu jsem chodila s muzem, ktery se kratce predtim rozesel s dlouholetou pritelkyni. Bohuzel se ji stalo neco zleho a on se k ni po tech nekolika mesicich vratil a ja byla vzduch. Ted uz ale zase komunikujeme a i kdyz ji nechce opustit, nejsem mu lhostejna. Jak tohle muze dopadnout?

Není tady

 

#2 10. 1. 2007 18:50

Selima
♥♥♥♥♥♥♥
Místo: už Bratislava
Registrovaný: 27. 4. 2006
Příspěvky: 40307

Re: Vrátil se k bývalé přítelkyni...

Pre koho? Pre ženy len zle, pre obidve... Pre chlapa - no, asi ideálne. Bude ma 2 simultánne alebo možno si bude priebežne vybera z 2...


Vesmír vám nie je nič dlžný, ak nie ste spokojný so svojím životom, zmeňte ho. Arpád Soltész, slovenský novinár, čo práve odchádza natrvalo z vlasti, o svojom rozhodnutí.
Brita

Není tady

 

#3 10. 1. 2007 19:26

Slvinka
♥♥♥♥♥♥-
Místo: Střední Čechy
Registrovaný: 2. 4. 2006
Příspěvky: 1367

Re: Vrátil se k bývalé přítelkyni...

Tak to se mi stalo už dvakrát... Chlapi si asi myslí, že jsme úplně pitomé (bohužel jim to někdy asi usnadňujeme a myslí si to právem)!
Proboha hlavně se k němu nevracej - pak byses v tom plácala akorát Ty, on by byl v klidu a náramně by mu to vyhovovalo!!!!!


cool

Není tady

 

#4 10. 1. 2007 20:21

Bety
♥♥♥♥♥♥♥
Registrovaný: 10. 1. 2006
Příspěvky: 9003

Re: Vrátil se k bývalé přítelkyni...

Pelinko - nemᚠžádnou sebeúctu?


Strach je malá smrt...

Není tady

 

#5 10. 1. 2007 20:50

eliimoor
♥♥♥----
Registrovaný: 27. 9. 2006
Příspěvky: 191

Re: Vrátil se k bývalé přítelkyni...

I já jsem názoru nevracet se..jednou Tě opustil, ublížil Ti a to mluví za vše.
Važ si sama sebe a nepodceňuj se kvůli někomu, kdo Tě odkopl..Vím, že to není snadné, ale později to oceníš a pokud mu opravdu nebudeš lhostejná a jste si souzení, nech ho, a si Tě vybojuje zpět, ale neulehčuj mu to povrchní naivností...bojuj i Ty...uvnitř sebe!

Není tady

 

#6 10. 1. 2007 22:47

Pelinka
♥------
Registrovaný: 10. 1. 2007
Příspěvky: 9

Re: Vrátil se k bývalé přítelkyni...

Moc děkuju. Ale na co je mi sebeúcta, když ho pořád miluju?sad
Jenže...vim, že musim trochu ustoupit. Stalo se mi trochu neco podobneho. Poznala jsem dva skvělé chlapy bohužel skoro v jednu dobu a vůbec jsem nevěděla, kterého si vybrat.. Ale když jsem je pak téměř ztratila oba, pochopila jsem, který z nich mi chybí. Možná je to recept. Ale ještě, když vynechám sebe, zajímalo by mě, jaké máte zkušenosti. Když se dva rozejdou po několika letech a pak to zkusí tak nějak znovu, jakou ten vztah má šanci? Vím, že je to individuální, proto by mě zajímaly spíš osobní zkušenosti. Moc děkuju

Není tady

 

#7 11. 1. 2007 7:13

Kakulik
♥♥♥♥---
Registrovaný: 14. 9. 2006
Příspěvky: 366

Re: Vrátil se k bývalé přítelkyni...

Má osobní zkušenost: 6 let vztahu,zasnoubení, já zamilovaná až po uši on asi už tak ne. Našel si přítelkyni, zjistila jsem to téměř okamžitě. Rozchod byl dost bolestivý, tedy alespoň pro mne! Horší však přišlo, když se mi začal po pár dnech ozývat, že mě miluje a že beze mne nemůže žít.Bylo mi tehdy 24 a myslela jsem si, že máme ještě šanci. A tak jsem mu odpustila, ale ten boj, co se odehrával ve mě! Hrůza, pocity nenávisti se střídali s pocity ponížení a hlavně ta po*ná nedůvěra! Ale já stále doufala, že nᚠvztah zachráníme. Byla jsem však slepá a hluchá, no prostě úplně pitomá! Udržoval oba vztahy součastně.Přišla jsem na to náhodou, když jsem se jela projet na kole. Potkala jsem je. Mělo mi to dojít, když na mě neměl skoro vůbec čas.Bylo mi zase hrozně. Ona o mě ani nevěděla, tvrdil jí, že jsme se rozešli již dávno! Toho co pak následovalo lituji dodnes! Kolotoč odpouštění, jeho slibů a přísah, že se sní rozešel a dalších lží! Stále udržoval oba vztahy, jí tvrdil že spolu nejsme a mě zase že není s ní. Trvalo to rok, než jsem dostala rozum. Asi jsem potřebovala dost času,protože jsem ho milovala. Nikdy nezapomenu na ten pocit, kdy jsem si to v sobě vyřešila! ڞasná úleva,svoboda,hrdost, prostě skvělé! Už bych to nikdy více neudělala, jsem poučená až až. Udělala jsem spoustu chyb, vím to, ale tohle nejsou normální chlapi!Jsou to zbabělci a slaboši!Myslí jen na sebe, co cítíš Ty je jim úplně jedno! Jak říkají tady děvčata, pryč od takového chlapa, dokud je čas! Na světě je spousta skvělých mužských, jen je najít! Já jsem po tom všem takového našla a jsem moc šastná, že to takto dopadlo! Na druhou stranu mě ta příhoda docela dobře vyučila, už nejsem tak hloupá a naivní, co se týče vztahu. A sebeúcta je fakt důležitá, já ji na ten rok úplně ztratila a dodnes se za to stydím. Takhle už nikdy!
Je to ale na Tobě, snad tam šance je. Já už bych nemohla důvěřovat a to je pro mne dnes to nejdůležitější! Teď žiji s mužem, je to mužský (jak se říká - s koulema) gentleman! Váží si mě a miluji mě. Hýčká při každé příležitosti a já s tou největší láskou, kterou jsem schopna dát, dělám totéž. Konečně vím, co je to plnohodnotný vztah. Jsme spolu ji 3 roky.
Přeji Ti mnoho štěstí a zdravého rozumu, při rozhodování! Aby jsi svého rozhodnutí, zůstat a odpustit, nemusela nikdy litovat, tak jako já.
pa K

Není tady

 

#8 11. 1. 2007 8:55

Michaela.43
♥♥♥♥♥♥-
Místo: Praha
Registrovaný: 10. 1. 2006
Příspěvky: 2075

Re: Vrátil se k bývalé přítelkyni...

Pelinko...
...on ji nechce opustit, ale ty mu nejsi lhostejná.....

Fakt pěkný...tak o čem bádáš?- jasné naznačení, že ON by rád OBĚ - takže pouze záleží jen na tobě, zda i ty tuto variantu vztahu příjmeš - nakonec buď ráda, že vás nemá rád víc, to by se v týdnu na tebe dostalo jen jednou, tak ho máte halb und halb....jo a možná, bude-li ona vědět taky tuto pravdu, třeba jí to omrzí a ona cukne, pak bude jen tvůj, ale věř, že jen chvíli...... - sorry píšu to dost mírně ironicky, ale tak to vidím, tak to je

Není tady

 

#9 11. 1. 2007 9:16

Kakulik
♥♥♥♥---
Registrovaný: 14. 9. 2006
Příspěvky: 366

Re: Vrátil se k bývalé přítelkyni...

Souhlasím Michaela.43, nenapsala bych to lépe. Přesně tak jsem dopadla já. Ještě že už je to za mnou....
Život je moc krátký na takové "souboje".

Není tady

 

#10 11. 1. 2007 9:46

Michaela.43
♥♥♥♥♥♥-
Místo: Praha
Registrovaný: 10. 1. 2006
Příspěvky: 2075

Re: Vrátil se k bývalé přítelkyni...

u nás nevydržela milenka(prostě se dělit nechtěla) -takže vím, o čem mluvím....

Není tady

 

#11 11. 1. 2007 9:50

Laura
♥♥-----
Registrovaný: 4. 9. 2006
Příspěvky: 52

Re: Vrátil se k bývalé přítelkyni...

Ahoj Pelinko,
dlouho jsem žádný příspěvek neposlala, stala jsem se již jen čtenářkou a velkou žákyní místních zkušených a velice zajímavých osobností.Ale na tvé téma musím reagovat. Vyhledej si v historii někde mé téma....Jsem bezcharakterní......chci tě tím jen varovat, jak tvoje současné váhání může dopadnout, pokud zvolíš variantu návratu k němu.
Držím ti palečky, aby jsi se z našich chyb poučila a rozumně zvolila cestu vlastní hrdosti a sebeúcty.

Není tady

 

#12 11. 1. 2007 9:54

Beruna
♥♥♥----
Registrovaný: 17. 10. 2006
Příspěvky: 146

Re: Vrátil se k bývalé přítelkyni...

Popřemýšlej, jestli se chceš stále jen dělit a bojovat. Já bych to nedělala.

Není tady

 

#13 11. 1. 2007 10:44

Pandorraa
♥♥♥♥♥♥♥
Registrovaný: 9. 1. 2006
Příspěvky: 21400
Web

Re: Vrátil se k bývalé přítelkyni...

Pelinko,

hmmm..muz, ktery se cerstve rozesel s dlouholetou pritelkyni je zraneny, rozjitreny, porad jeste zamilovany, nevi ci je, kdo je, co chce.....
Je proste jeste "nemocny" a pro vztah nepouzitelny!
Ocekavat od nej, ze se bude chovat "zdrave" a chtit s nim budovat hlubsi vztah je hloupost. Promin, ale tvoje....
V tomoto tydnu jsem nahodou sledovala kousek rozhovoru s jednim nasim znamym komikem, ktery vypravel stejny zazitek, jako je ten tvuj, ale z pohledu muze - zeny, jako jsi ty, nazval "převoznicemi"..... A jasne rekl, ze takova zena nema moc velkou sanci.... Ja si myslim, ze nejspis se ma jen neco o muzich, ale i o sobe naucit. Takze nehledej chybu v onom muzi, ale premyslej, proc prave ty chces byt "prevoznici"..... Protoze je to tvoje rozhodnuti, ty to chces, pokud by tomu tak nebylo, vyhnes se takovemu muzi na kilometry.

Je to o tobe uplne stejne jako o nem! A je to skutecne predevsim o sebevedomi a sebehodnote - je v tom zda se mi i hodne strachu a alibismus. Kdyz vztah nevyjde, muzes si vzdycky zanadavat na toho mizeru, ktery se vratil k pritelkyni a ten neuspech si zduvodnit tim, jaci jsou muzi mizerove, ze??? Takze neni to taky tak trochu o tom, ze ty sama hledas jen "prevoznika"?????


Co je dovoleno bohovi, není dovoleno volovi.

Pomluvy vymýšlejí závistivci, šíří je blbci a věří jim jen idioti.

Není tady

 

#14 11. 1. 2007 10:54

lulu24
♥♥♥♥♥♥-
Registrovaný: 15. 2. 2006
Příspěvky: 3960
Web

Re: Vrátil se k bývalé přítelkyni...

Moje rada zní takto:Nech ho být, nepiš mu, neraeguj na jeho sms a začni si užívat. Možná když on uvidí, že se bez něj prostě nepo... tak mu snហdojde, se kterou z vás chce být. Přítelkyně se kterou se už jednou rozešel asi nebude ideální, slepované vztahy na 99 procent nefungujou a nejspíš to i tvůj přítel ví, jen je prostě pro něj těžký opustit někoho s kým X let žil, obzvlášt když je v těžké situaci. Dala bych mu čas a nechala ho úplně být. Nestrádej tím a věř, že to možná ještě dobře dopadne.... Mám úplně stejnou zkušenost a taky to dopadlo dobře pro mě.

Není tady

 

#15 11. 1. 2007 10:57

Nick3594
Host

Re: Vrátil se k bývalé přítelkyni...

Pan, převoznice, to je moc hezké, taky jsem byla naposledy převoznicí Pelinko. Velice naivní převoznicí smile. Prám jsem nechala na břehu a narazila na někoho, sama ještě nevím koho smile. Z mé vlastní zkušenosti říkám, nebrat, i za cenu citových ztrát se takového muže rychle zbavit a hlavě se neopájet iluzí, že se to jednou změní!!! Změní, až se rány v jeho srdci zahojí, a on si zvedne sebevědomí, pustí tě k vodě a najde si ne převoznici, ale stálici. big_smile.

Upravil(a) lvice (11. 1. 2007 10:58)

 

#16 11. 1. 2007 11:17

Emma
♥♥♥♥♥--
Místo: Bratislava
Registrovaný: 1. 2. 2006
Příspěvky: 639

Re: Vrátil se k bývalé přítelkyni...

Dievčatá, múdro píšete, múdro, až mi to je divnô. lol
To sa u nás tak hovorí, keď si chceme zažartova. Ale pravdou je, že je to pravda.
Ja mám tiež podobnú skúsenos s mojím ex, ktorý mi zlomil srdce a aj mojej dcérke. Ale ja som najviac nahnevaná na seba, lebo som sa nechala svojimi vlastnými ilúziami opanta a nechcela som si ani za svet prizna, že som pre neho len prevozníčka. Človek musí by v každom prípade k sebe, hlavne k sebe úprimný a neklama sám seba, lebo najviac poškodí sám seba a v mojom prípade ešte aj moje dievčatko, ktoré ho malo vežmi rado.
Takže na lásku s rozumom, s nadhžadom a nepriklada vežkú váhu emóciám a vášni. Tie sú dos zavádzajúce. albert

Upravil(a) Emma (11. 1. 2007 11:18)


Ak chceš nájs poklad, musíš na tenký žad. rodna

Není tady

 

#17 11. 1. 2007 11:48

Wiki
♥♥♥♥♥♥-
Registrovaný: 19. 5. 2006
Příspěvky: 3988

Re: Vrátil se k bývalé přítelkyni...

Pandorra napsal(a):

hmmm..muz, ktery se cerstve rozesel s dlouholetou pritelkyni je zraneny, rozjitreny, porad jeste zamilovany, nevi ci je, kdo je, co chce.....
Je proste jeste "nemocny" a pro vztah nepouzitelny!
Ocekavat od nej, ze se bude chovat "zdrave" a chtit s nim budovat hlubsi vztah je hloupost. Promin, ale tvoje....
V tomoto tydnu jsem nahodou sledovala kousek rozhovoru s jednim nasim znamym komikem, ktery vypravel stejny zazitek, jako je ten tvuj, ale z pohledu muze - zeny, jako jsi ty, nazval "převoznicemi"..... A jasne rekl, ze takova zena nema moc velkou sanci.... Ja si myslim, ze nejspis se ma jen neco o muzich, ale i o sobe naucit. Takze nehledej chybu v onom muzi, ale premyslej, proc prave ty chces byt "prevoznici"..... Protoze je to tvoje rozhodnuti, ty to chces, pokud by tomu tak nebylo, vyhnes se takovemu muzi na kilometry.

Tak to je hóódně dobrý  tummenupp

Není tady

 

#18 11. 1. 2007 16:05

Bety
♥♥♥♥♥♥♥
Registrovaný: 10. 1. 2006
Příspěvky: 9003

Re: Vrátil se k bývalé přítelkyni...

Pelinka napsal(a):

Moc děkuju. Ale na co je mi sebeúcta, když ho pořád miluju?sad
Jenže...vim, že musim trochu ustoupit. Stalo se mi trochu neco podobneho. Poznala jsem dva skvělé chlapy bohužel skoro v jednu dobu a vůbec jsem nevěděla, kterého si vybrat.. Ale když jsem je pak téměř ztratila oba, pochopila jsem, který z nich mi chybí. Možná je to recept. Ale ještě, když vynechám sebe, zajímalo by mě, jaké máte zkušenosti. Když se dva rozejdou po několika letech a pak to zkusí tak nějak znovu, jakou ten vztah má šanci? Vím, že je to individuální, proto by mě zajímaly spíš osobní zkušenosti. Moc děkuju

já jsem s mým prvním a jediným manželem víc ja 30 let takže a pořád ho miluju, ani jeden z nás nikdy nechtěl odejít tak nevím co ti odpovědět...kdyby mně někdy nechal, už bych ho nechtěla, já nesnáším když "ztratím tvář", moje hrdost tím trpí...já si sebe vážím.


Strach je malá smrt...

Není tady

 

#19 11. 1. 2007 16:30

Angie
♥♥♥♥♥--
Registrovaný: 28. 2. 2006
Příspěvky: 916

Re: Vrátil se k bývalé přítelkyni...

Bety :-) Neraď někomu s úpo*ným ekzémem že se nemá škrábat, když tebe samotnou nikdy nic nesvědilo smile

Není tady

 

#20 11. 1. 2007 16:33

avalonka
♥♥♥♥♥♥-
Místo: Praha
Registrovaný: 27. 1. 2006
Příspěvky: 1673

Re: Vrátil se k bývalé přítelkyni...

Angie napsal(a):

Bety :-) Neraď někomu s úpo*ným ekzémem že se nemá škrábat, když tebe samotnou nikdy nic nesvědilo smile

jako vždy v pár slovech vystižena podstata - to je umění tummenupp


http://lilypie.com/pic/080125/ivPB.jpghttp://b1.lilypie.com/33HPp1/.png

Není tady

 

#21 11. 1. 2007 19:24

Bety
♥♥♥♥♥♥♥
Registrovaný: 10. 1. 2006
Příspěvky: 9003

Re: Vrátil se k bývalé přítelkyni...

Angie napsal(a):

Bety :-) Neraď někomu s úpo*ným ekzémem že se nemá škrábat, když tebe samotnou nikdy nic nesvědilo smile

já myslela že ona ten ekzém taky nechce! Tak proč by měl radit právě ten kdo ten ekzém má?


Strach je malá smrt...

Není tady

 

#22 11. 1. 2007 20:35

pipi
♥♥-----
Registrovaný: 29. 10. 2006
Příspěvky: 78

Re: Vrátil se k bývalé přítelkyni...

Tak přemýšlim jestli té jeho bývalé se doopravdy něco stalo nebo to byla jenom jeho výmluva pro tebe

Není tady

 

#23 11. 1. 2007 20:44

vašek
♥♥♥♥♥♥♥
Místo: Most
Registrovaný: 10. 1. 2006
Příspěvky: 9032

Re: Vrátil se k bývalé přítelkyni...

Slvinka napsal(a):

Tak to se mi stalo už dvakrát... Chlapi si asi myslí, že jsme úplně pitomé (bohužel jim to někdy asi usnadňujeme a myslí si to právem)!
Proboha hlavně se k němu nevracej - pak byses v tom plácala akorát Ty, on by byl v klidu a náramně by mu to vyhovovalo!!!!!

dvakrát ?? v tým věku ?? to bylo ve školce né ? lol gratergrater offtopicofftopic

Není tady

 

#24 11. 1. 2007 20:46

vašek
♥♥♥♥♥♥♥
Místo: Most
Registrovaný: 10. 1. 2006
Příspěvky: 9032

Re: Vrátil se k bývalé přítelkyni...

Angie napsal(a):

Bety :-) Neraď někomu s úpo*ným ekzémem že se nemá škrábat, když tebe samotnou nikdy nic nesvědilo smile

tummenupp podstata vystižena, ale kde je rada  gloria

Není tady

 

#25 12. 1. 2007 10:09

Bety
♥♥♥♥♥♥♥
Registrovaný: 10. 1. 2006
Příspěvky: 9003

Re: Vrátil se k bývalé přítelkyni...

vašku v 16,05 - nebrat zpátky a neztratit svoji hrdost (udělal jednou, udělá podruhé, potřetí... kolikrát brát zpátky??? je nerozhodný - neví jestli ji chce ?? podle mně je to pro něj tak pohodlné a může mít obě) takže rada je, že když někdo neví, jestli mě chce, a zároveň nechce opustit tudruhou, tak na něj kašlu


Strach je malá smrt...

Není tady

 
NÁŠ TIP:
  • Procvičte nejen pravopisná cvičení, diktáty, ale i kvízy, časté chyby, doplňovačky a vše, co pomůže ve výuce Vám nebo dětem na webu pravopisne.cz

Zápatí

Powered by PunBB 1.2.24c
© Copyright 2002–2008 Rickard Andersson
Content © Copyright 2000–2016 SAMI spol. s r.o.
Ochrana osobních údajů