29. ledna : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 29. ledna : Poslední šance pro přezrálé banány? Upečte z nich lahodnou buchtu 6. prosince : Je vám čtyřicet a už řešíte menopauzu? Co je příčinou předčasného nástupu, vysvětluje gynekolog |
|
|
prosim,nemate nekdo na prodej??ozvete se na mail lyonne87@yahoo.com
dekuju
Není tady
Proč si ji nenecháš napsat od lékaře, vždyť velké balení (96 tobolek) stojí 1124.-Kč.
Není tady
lyonne, Meridii bys měla brát až po prohlídce a konzultaci s lékařem, stejně jako všechna ostatní léčiva, která nejsou volně v prodeji
Není tady
Určitě po poradě s lékařem. Můj manžel ji dostal předepsanou od diabetoložky a skončil na kardiografii, hrozně mu vyskočil tlak.
Není tady
no jo.lekarka mi ji nepredepise,protoze jsem moc mlada,ale ja zhubnout musim..mama je hubenejsi nez ja a porad mi to predhazuje...
Není tady
lyonne, prď na to, co ti kdo strká pod nos! Na figuře, pokud nejsi jak "bedna kytu" záleží pramálo... Mnohem důležitější je, jak působíš na lidi kolem sebe, jestli jsi to, čemu se říká osobnost, máš vyhráno... Nebuď malicherná, figura, není zdaleka všechno! K čemu ti bude, že budeš vypadat, jako modelka, když otevřeš kušnu a co slovo, to "perla"? Uvědom si, že figura je jen součást a zdaleka né hlavní rys osobnosti... Jestli máš tu smůlu a matku, která lpí na tom, jak vypadá, tak věz, že s ní není něco v pořádku a má jednostraný pohled na svět a trauma, od kterýho raděj utíkej, jako když tě zebe...
Není tady
Lyonne, zapomeň na MERIDII! Já ji měla napsanou od obezitoložky a po svých zkušenostech ti mohu říci, raději budu mít 150 kg, než ještě jednou ty léky brát! A nejsem jediná, u koho udělala paseku.
Brala jsem ji ve 40-ti letech, rozbourala v těle vše co šlo, nastartovala předčasný přechod, tachykardii, tlak atd., pocení jako kůň, atd., atd. Měla jsem všechny vedlejší příznaky, které popisují jako vyjímečné, a mnoho dalších, které už se tam ani neuvádějí.
Doktorka řekla, že ty byly u první řady, ale v současně prodávaných jsou už vychytané.NEJSOU.
Já vůl si koupila 3 balení, vydržela vybrat pouze 1,5 balení a pak byl problém, co stím, nebot tou dobou to stálo 2700!, tedy 5400 dvě a třetí byla zadara. Nechtěly to ode mne vzít, ani když mám lékařsky napsáno, že je nesnáším, prý zdarma mi je vemou zpět. Po roce se mne ten zbytek 1,5 krabičky povedlo prodat, ale ve slevě. Alespoň něco jsem získala zpět.
Srdcař řekl, že to jsou jakoby steroidy nebo anabolika, zvýši ti to sice metabolizmus, ale myslela jsem, že mám náběh na infarkt.
Hledej na int.zkušenosti s užíváním meridie a zamysli se. Raději se nech odsát, není-li to skutečná tlouštka, ale lokální záležitost! nebo zkus kalanetiku nebo počítání kalorií a zhubneš. Kolegyně se zrovna nechala odsát, ty bunky jsou pryč, definitivně.
Neblázni, musíš být 100% zdravá a i pak se neví, jak tvé tělo by reagovalo.
Hele, mám za sebou i Xenical, tak ten sice fungoval, ale pak vyvolá další problémy, takže dnes už nadšení z něj taky opadá. A to mne dala taky obezitoložka.
Věř mi, ohledne hubnutí jsem vyzkoušela málem vše. Třeba ne bandáž žaludku a pod.operace.
Není tady
Hellgo bez dodatku ! přesně takhle bych to napsala.......
Lyonne, je to sice máma, ale nezlob se na mě, víš kolik holek po takovýchto připomínkách skončilo po nějaké době jako anorektičky nebo bulimičky ??? To fakt tvoje máma chce ? Radši měj pár kilo navíc, ale buď ZDRAVÁ ! což po nejrůznějších experimentech být vůbec nemusíš
Není tady
Lyonne, nevím, jakou máš postavu, ale pokud si ji chceš vylepšit - hlavně sama pro sebe - doporučuju spíš pohyb - zaplať si třeba kurz tance nebo permici do posilky, ať se přinutíš chodit a skloubit to můžeš s C.L.A. od Pharma Nord, pokud chceš pomocné látky. Tohle je přírodní a pouze "pomocný" nástroj, se kterým mám dobré zkušenosti. Hlavně žádné drastické diety nebo drastické preparáty, za to ti nic nestojí. Moje mamka je taky štíhlejší než já mám prostě kapku jinou postavu a víc sportuju. to ale nic neznamená, pokud ti to mamka předhazuje, chyba je spíš u ní!
Není tady
Lyonne, má matka byla taky celý život štíhlejší než já, protože má jinou postavu. Já i štíhlá měla boky-zadek-stehna a superúzký pas a ona "běžné tělo", souměrné. Ovšem, již jako dospělé mne došlo, že máma taky denně chodila zvracet na WC, ale tvrdila, že to je špatný žaludek nebo co. Dnes to vidím jinak a myslím si, že třeba byla bulimička? A chtěla se mnou soutěžit v postavě, což se mne nelíbilo a je to hloupost.
Kolik máš kg?Hlavně nezkoušej Adipex, to tě ovlivní psychicky a bude to na samovraždu.
Ja mám nadváhu, ale dítě mne miluje takovou jaké jsem a nechce, abych zhubla. Naco je jí sice štíhlá, ale supernervní matka? Nepřipustila bych, aby byla tlustá mou vinou (špatná strava).
Není tady
Všem baculkám doporučuju kurzy břišního tance, které se můžou provozovat do 100 let. Když jsem je navštěvovala, lektorky byly vesměs "při těle" a některé až "těžkotonážnice". Ale, když začaly tančit a vlnit se, to byla nádhera. Ta krása a sebevědomí !!! - Každý chlap by slintal.
Není tady
Décima napsal(a):
Všem baculkám doporučuju kurzy břišního tance, které se můžou provozovat do 100 let. Když jsem je navštěvovala, lektorky byly vesměs "při těle" a některé až "těžkotonážnice". Ale, když začaly tančit a vlnit se, to byla nádhera. Ta krása a sebevědomí !!! - Každý chlap by slintal.
nejen baculkám - moje sestra má 50 kg a jak se vlní a já jsem je taky tančila hubená. je to výborná věc pro každou ženu, pokudji takové věci baví
Není tady
Nejlepší je pohyb. Jedna moje známá zhubla 20 kg (byla kredenc), ale to stále chodí do posilovny, jezdí na kole, prostě co nejvíc se hýbe a drží dietu.
Není tady
Milá Lyonne,
Meridii jsem vyzkoušela, trochu jsem zhubla a při jejím braní jsem žádné vedlejší účinky nepocítila. Mé kamarádky ji také braly, taktéž bez problémů. Má to však háček, zhubneš, ale pokud nezměníš více ( např. nepokračuješ v omezené stravě, nehýbeš se více apod) tak kila zpět nabereš ani nevíš jak. Akorát jsi investovala peníze do velmi pomíjivého efektu.
Tak jsme bohužel dopadly my.
Není tady
dekuju za rady..docela mi pomohly,ael stejne bych to chtela zkusit..je mi 19,merim 176 a vazim 70kg..
Není tady
a k tomu soupereni.jako by se mi mluvilo z duse..ona si koupi novy kalhoty a schvalne si sama prede mnou rika napr"hmm.36,dobry.."ale pravda je,ze spolu nemame vubec takovy ten vztah jako by mel byt...
Není tady
lyonne napsal(a):
dekuju za rady..docela mi pomohly,ael stejne bych to chtela zkusit..je mi 19,merim 176 a vazim 70kg..
Ahoj,
ještě jedna rada. Pokud si to nenecháš vypmluvit, tak již Zentiva přišla s obdobou Meridie. Podívej se, zda není tato obdoba lacinější. Účinná je stejně, jde jen o neoriginálního výrobce.
Není tady
lyonne napsal(a):
a k tomu soupereni.jako by se mi mluvilo z duse..ona si koupi novy kalhoty a schvalne si sama prede mnou rika napr"hmm.36,dobry.."ale pravda je,ze spolu nemame vubec takovy ten vztah jako by mel byt...
Ahojky, jestli tě tvá váha trápí, zkus kouknout na tyhle stránky www.f-sport.cz, je tam návod jak se stravovat, hubnoucí tam mají své deníčky, kde píšou jídelníček a když něco neví, moderátor poradí. Vyjde tě to levněji než prášky a určitě nebudou vedlejší účinky. Jsou tam holky, co zhubly přes dvacet kilo:styrka:
Není tady
Lyonne, co chceš, dle údajů vypadáš normálně. Snad se při své výšce nechceš a ani nemůžeš vejít do velikosti 36! To je pro mrňata do výšky 160-165 cm, což jsem já.
Kamarátka zkoušela to něco od zentivy, ale NIC, ani kg.
A navíc, jaký typ kostí máš? Já těžké, i to ti přidá kila na váze, ale za své kosti nemůžeš a to ti váhu neubere.
Není tady
správně, lyonne, ty nejsi vel 36! u tebe je ok 38, v nečem klidně 40. pokud chceš zhubnout, cvič a kup si nějakého pomocníka ve spalování, ale nic nepřeháněj. jednak to chce pomalu, aby to bylo zdravé a pak taky nemá cenu to dělat kvůli někomu, natož kvůli matce. buď ráda, že jsi vysoká, já jsem o 10 čísel menší a klidně bych ještě kapku vyrostla můžeš postavu doladit sportem nehledě na to, že jsi hodně mladá, to jsem vážila taky víc než teď - o několik let později, prostě přirozený vývoj těla.
Není tady
Lyonne - ale uvědom si, že hubnout mohou jen zdraví lidé ! Ale pohyb a méně jídla však nikdy neuškodí !
Není tady