29. ledna : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 29. ledna : Poslední šance pro přezrálé banány? Upečte z nich lahodnou buchtu 6. prosince : Je vám čtyřicet a už řešíte menopauzu? Co je příčinou předčasného nástupu, vysvětluje gynekolog |
|
|
chela bych se ,vás zeptat ,jestli se ,vám to taky nkdy stalo ,že jste potkali človeka z kterého neco ,krásného vyzařovalo,ale když jste si to sami chteli popsat co to vlastne je ani jste to neumli říci slovy....jenom jste si umli říci ,že to je neco....i když ten človek se vám třeba ani vůbec nelibil vizáži...vite co tim mysim...
Není tady
a víš že jo? Jako by z nich vyzařovala dobrota (ale původně jsem chtěla být vtipná a napsat že se mi to stane pokaždé když se podívám do zrcadla, ale pak jsem si představila ty reakce těch co by nepochopili lže vtipkuju...)
Takž zcela vážne - stává se mi to a je jedno jestli je to muž nebo žena
Není tady
Ano, znám jednu takovou paní. Na pohled je nehezká, ale když promluví, když promluví očima, vyzařuje z ní úžasná vnitřní krása a dobrota, taková přirozená, tryská přímo z ní, vůbec neumím popsat slovy, co cítím v její přítomnosti. Je to má příbuzná. V její přítomnosti toužím být dobrá.
Mám jednoho zákazníka, který na pohled vypadá jako bezdomovec, stopovat , objela bych ho obloukem. Znala jsem ho nejdříve po telefonu, byl nejslušnější, nejpříjemnější z lidí se kterýmajsem obchody zařizovala. Když přijel osobně, tak jsem žasla. Stále je můj nejoblíbenější klient už proto ež je milý, vstřícný, vzdělaný, což se v jeho profesi nenosí, ale hlavně z něj něco vyzařuje. DOkonce natolik že má několik souběžných partnerských vztahů a všechny se mezi sebou jaksi tolerují , což je vcelku nepochopitelné. Moje kolegyně tvrdí že tam funguje princip :kráska a zvíře , já tomu říkám podlehnout kouzlu osobnosti
Není tady
mě se to stává často, pokaždé když kouknu do zrcadla :-)))))))))))))
Není tady
Vašku, sebral jsi mi to přímo z úst v 19.55, jak by to dopadlo kdybysme se na sebe koukli my dva???
Není tady
markéta napsal(a):
Vy samolibci
Mě se to taky stává...ale ne v zrcadle(to se spíš lekám)
No já se taky nejdřív leknu, ale pak si na ksicht namaluju nějaký obličej a hned je to lepší...
Není tady
Bety napsal(a):
Vašku, sebral jsi mi to přímo z úst v 19.55, jak by to dopadlo kdybysme se na sebe koukli my dva???
no to nevím asi by to bylo jak na srazu svatých
Není tady
Vašku to by byl sraz... hlavně abych už měla na sobě namalovaný ten obličej. jo, tak před 20-30 lety kdybych se srazila...ale teď?
Není tady
:-))))))))
Není tady
To jsem tedy ochuzená, mně se nic takového nestalo.
Není tady
Mám kolem sebe takových lidí spoustu. Díky za ně!!
Není tady
Myslela som, že to píšete o mne(Kráska a zviera 2v1)... Kvásna duša a trochu už recyklovaný obal. Neodolateľná charizma
Není tady
Selima napsal(a):
Myslela som, že to píšete o mne(Kráska a zviera 2v1)...
Kvásna duša a trochu už recyklovaný obal. Neodolateľná charizma
![]()
Přispívám málokdy, ale každý den Vaše příspěvky čtu. Ale to co napsala Selima je naprosto úžasné, musím si to zapamatovat
Není tady
Až na to, že Selimka je krásná uvnitř i navenek.
Není tady
Potvrdzujem!
Není tady