|
9.dubna : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 9.dubna : Vaření na chatě či chalupě bez stresu: Tipy na vaření z jedné pánve nebo hrnce. 1.dubna : Jak vznikla záhada ďáblova trojúhelníku: Odhalil ji už Kolumbus? |
|
|
Nevím jaký názor máte vy, ale přijde mi, že je nyní na Babinetu příliš mnoho rubrik a podrubrik. Např. Cestování - tam by stačila jedna rubrika ( dle mého) a bylo by to jak užitečnější tak přínosnější. Totéž platí i na další rubriky.
Doslova mě to množství odrazuje od čtení a psaní.
Není tady

Všechny fóra a subfóra prochází připomínkováním moderátorů a adminů a tohle je výsledná podoba. Tato organisace je nutná z důvodu přehlednosti (i když to je věc diskutabilní) a hlavně aby bylo možno najít vše potřebné co nejrychleji. Další věc je i vyhledávače, které hodnotí, když se ten či onen link na stránce nachází a přiděluje tak fórům babinetu přednější místa.
Není tady

SOS - jen jsem začala psát na Babinet, tak se mi podařilo zlikvidovat si smajlíky. Zůstaly mi jen ty nápisy. Co mám dělat? A co jsem to proboha udělala? Jak se tam vlastně správně vkládají? - při tom mi nějak zmizly.... díky!!!!!! Jsem PC začátečník, tak pardon. A teĎ JSEM ZJISTILA, ŽE JSEM TO POSLALA JINAM. Ta jsem se to pokusila napravit, uff.
Upravil(a) Berry (21. 1. 2007 22:04)
Není tady