|
9.dubna : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 9.dubna : Vaření na chatě či chalupě bez stresu: Tipy na vaření z jedné pánve nebo hrnce. 1.dubna : Jak vznikla záhada ďáblova trojúhelníku: Odhalil ji už Kolumbus? |
|
|

Tak jo kamči..tak to vyčkávej 

Nic ti neuteče 
Ale zase, když se dívám na Káťu.....jak je k sežrání ( a to fakt- je to můj typ miminka
), radši bych si od manžela nechala pro jistotu co nejdřív udělat ještě jednu takovou !!! 

Dokud je umí tak dobře 
Není tady
Jojo, kupodivu by chtěl další holčičku a ty se prý dělají vlevo nahoře
. No ostatně ty budeš mít už brzy růžový uzlíček, tak budeš mít taky bobka k sežrání

Není tady
Zdrovna mi přišel leták do Droxi. Tam když si vyzvdnete přihlášku do baby klubu a necháte si jí potrdit u Dr na gyndě že jste těhu dostanete kartičku a některé věci pro miminko máte ještě levnější než je akce.
Momentálně mají od 9.1.do 22.1 akci na pampers sleep and play za 199,- ( ve velikosti 4-9 kg je jich 72, v té menší nevím...)
Není tady
u nas ze zacatku huggies super flex byly jedny z nejlepsich a pozdeji se mi zdalo, ze se mi z nich mala osypala, protoze nesaly tak jak by mely, to radsi berem huggies soft and dry
a taky jsem zacla na doma misto ubrousku pouzivat mokrou zinku na utirani dupky, protoze neni nad cistou vodu, ze?:-)
Není tady