|
9.dubna : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 9.dubna : Vaření na chatě či chalupě bez stresu: Tipy na vaření z jedné pánve nebo hrnce. 1.dubna : Jak vznikla záhada ďáblova trojúhelníku: Odhalil ji už Kolumbus? |
|
|
Začínám se rozhlížet po jednorázových plínách a potřebuji poradit. Co firma, to jiná cena a jiný počet kusů v balení. Jaká je tedy taková průměrná cena za jeden ks, popř. když je nějaká akce, co se vyplatí? Já jsem teď koupila v DM zn.Babylove 2-5 kg a jedna vyšla na 3,85....Je to výhodné? A ty větší jsou v průměru asi dražší, co? Může mi někdo napsat nějaké srovnání nebo nějaký zajímavý tip?
Díky
Není tady
Zlatynko, vydrž s nákupy, ono Ti pak může mimi jedny snášet a jiné ne... Moje holka nesnesla jiné než Pampers...bohužel tenkrát byly nejdražší.. z jiných dostávala vyrážku... kluk, ač je ekzematik, snesl všechno, i ty nejlevnější neznačkový... Tak toho moc nekupuj do zásoby!!!
Není tady
přesně tak já mám jedny pampers, dvoje teskácký a jedny heleny a tím končím, pak jak se mimčo narodí uvidíme jaké snáší, nakoupit si 6 balíků není problém ale co stím, když to pak pokožka dítěte nebude snášet
Není tady
já jsem slyšela že pokud se cena z ajednu plínku pohybuje do 5kč tak je to dobrý....
Není tady
já používala jen Pampers téměr do 1,5. Pak jsem začala kupovat i ty tesco, clever atd. Pampers jsem dávala hlavně na noc. Vydrželi malému celou noc. Levné byly pročůrané fest i s pyžamkem.
[/url]Není tady
Souhlasím s Serenou, my taky dávali ty dobrý na noc nebo na cestu... Ty levný, když to bylo jen na chvilku nebo před kakáním
Ony ty levný (tesco apod.) totiž houby vydržely....
Není tady

Já mám nakoupený od každých něco !! Jak jsou v akci, tak balíček vezmem !!
Vyzkoušíme je a pak u některých zůstanem !!
Klukům to bylo vesměs jedno....kupovali jsme i NONAME 2. jakost bez lepítek a gumiček !!!
To byla tehdy děsná doba !!
Jen vím, že na Helen Harper švagrová nadává...jsou neprodyšný-igelitový !!
Dobrá cena za plínku je podle mě tak okol 3,80- 4 kč !!! Když jsou v akci !!!
Není tady

Já kupuji plínky cena za ks kolem 3,60 v akci i 3kč
teď máme pampersky za 4kč
, víc bych nedala zas tak úžasný nejsou
, da se sehnat v akci i plínka do 4kč 
Není tady
Tak já měla nakoupeno 8balíků 3-6kg pampersek a vystačily nám. Příště nakoupím jen tescové, jsou totožné s pamperskama. kamarádka měla také asi citlivější dítě na pleny, tak mu dovnitř dávala takovou tu papírovou vložku (já ji používala první měsíce, dala se vyhodit s kakancem když je plena jinak čistá) . No a to pak bylo dobrý, reakce nikde. V podstatě jsem měla plnou postel plen
a šikly se, protože když pak člověk kupuje UM tak se prohne. Jo a taky čistící ubrousky jsme měli v zásobě, taky se hodily.
Není tady

Kmačitko a jaké ubrousky jsou nejlepší !!!
Já vím, že když byli kluci malý, tak některý byly, jako by s olejem nebo co a to byl děs !!! Johnsons ne Pampers budou asi fajne, ne ???
A jak se tak dívám na tu vaši cácorku..neměli byste už zakládat na další ??? Chtělas přece tři děti, ne ?? :DTeda kdysi 
Není tady
Ahoj Zlatynko,
jak píšou holky, kup si balíky od různých výrobců. Já si na Jítu udělala zásobu a pak jsem jí prodávala se ztrátou 
Nesouhlasím s Kamčitkou, že Tesco je stejně kvalitní jako Pampers ( activ baby), jsou tvrdší a nepoberou tolik vhlkosti,a pokud je stolice řidčí a už je do plenky učůrnuto, tak nám protékají ( a schodlo se na tom více maminek).
Já kupuju Pampers active baby Jumbo balení (90 plen pro 3-5 kg) za 350-370 kč v akci. Ale i Pameprs sleep and play, ale cenu nevím, ty jsou také dobré, ale jen pro malé miminko, nebo pokud chceš přebalovat opravdu často ( pro větší děti na noc moc nejsou, také nepojmou moc a pak protékají). Skvěle padnou huggies super flex, ale jsou dražší. Nejjemnější jsou Fixies, ale také nejdražší. Z levnějších jsou podobné Tesco a Helen harper ( také mají dvě barvy, levnější jsou igelitové, dražší ujdou). Hodně maminek si chválí plenky z liedllu.
Také v obchodech nejen za 39 mají docela dobré plenky, ale bohužel nikdy nevíš jestli v neprůhledném balíčku jsou igelitky nebo normální pleny ( ve větším levném balení mají igelitky).
Mimochodem malý balíček levných igelitek není k zahození. Když se mimčo pokákne hoďku před koupáním dám igelitku, protože hoďku v tom vydrží a po koupání dám samo čistou plenu.
Není tady
Pinky, ubrousky, to je také kapitola sama pro sebe.
Momentálně používám pro jistotu dražší senzitive. A to jak mi příjdou do ruky z nakoupených zásob od Pampers, Huggies,Nivea, Fixies. Vše jsem nakoupila při akcích cca okolo 50 kč za balíček. Pokud by nevyhovovaly dají se klído spotřebovat v létě venku na ručičky.
Ubrousků není nikdy dost.
Levnější ubrousky jsou tenčí a pokud utíráš pokakanou pr... s počáteční řidčí stolicí tak protékají a máš větší spotřebu.
Později jsem na Jítu kupovala zelené Helen harper, z DM, Tesco....
Ale občas po nich měla opruzený zadeček a pupínky, takže jakmile začala chodit na nočníček začala jsem používat raději toaletní papír.
Není tady
Hele holky, když už je řeč o ubrouscích - nevyschnou když je koupím do zásoby?
Není tady
Blue, neboj, maj expiraci cca 2 roky, tolik si jich domu nenakoupíš 
Jsou pořádně uzavřené. Když už je načneš tak pomaličku vysychaj, ale opravdu pomaličku.
Není tady
Teď mají v Tescu Pampers sensitive 3+1 zdarma, to se vyplatí a nám vyhovují, naopak se nám neosvědčily Nivea
Není tady
Spirulo a za kolik jsou ty 3+1 zdarma? Sice mám ještě zásobu, ale můžu sem tam něco přikoupit 
Není tady
Něco přes 200,- myslím
Není tady
To ujde, půjdu hledat letáčky. Dííík za tip. 
Není tady
Ale to už tam mají dlouho, v letáku to není.
Není tady
my meli nakoupene dva baliky pamprsek a pouzivala jsem hlavne tyhle, pak jak byla mala vetsi tak jsem zkusila huggiesky a nakonec jsme skoncili u tescackych, zdaji se mi v pomeru k cene nejlepsi.
jinak Zlatynko, pokud sezenes plinku do 4,- tak je to dobra cena, v akcich se to da
Není tady
Spuntíku, já jsem neřekla, že jsou stejně kvalitní, ale totožné. A to je rozdíl. Nedalo mi to a vytáhla jsem z postele zbytky pampersek a rozdíl v nich opravdu nevidím, pouze v barevnosti obrásků na liště.
Já jsem prostě přesvědčená o tom, že člověk platí za značku a to platí u Pampersek. Také můžu nesouhlasit s Fixies, já je měla jednou a stačilo mi. Kdyby mi nebylo líto peněz, tak letěly oknem - když je malá počůrla, tak zvtrdly jak beton a měla mezi nožkama tvrdou kouli. Huggies jsem musela cca o půlnoci vyměnit , protože jinak byla malá ráno pročůraná až na pyžámko, u tescových se mi to nestává. A teď babo raď
Je to jako u všeho, když není něco neznačkového, nemusí to znamenat, že to je nekvalitní. KDyby bylo všechno v jednom balíku, málokdo by poznal, čí jaké plenky jsou. Ale hlavně je rozdíl dát za balík 200 nebo 350 a více kč. To raději občas dítě přebalím víckrát.
Co se týče ubrousků, nepoužíváme sensitive, nejraději mám červené fixies, moc pěkně svěže voní. Měli jsme i v akci Linteo, taky pěkně voněly. Zkjoušela jsem už i Wickers, dobrý, dají se dát do krabičky a tahat, ne u všech totiž ubrousky navazují. Huggies, byly docela hrubé ale taky mi příjdou drahé. Pampersky jsou dobré, ale příliš drahé, příjde mi to jako vyhozené peníze.
Nejhorší byly z Kauflandu, takové žluté, ty mi prostě smrdí.
Pinky, zrovna o víkendu jsme toto řešili
, jestli vzít další plátýčko či nikoliv 
Jde o to, že mám hodně práce a protože máme dluhů až hrůza, tak je musíme splácet a tudíž oba vydělávat. Tak si alespoň protáhnu mateřskou a při ní navíc něakou korunku vydělat. Takže se mimi odkládá. No a taky jeden z důvodů byl ten, že kdyby se probudilo procento dvojčat, tak si to nedokážu s kačkou představit a to nejsem z těch, co si stěžují na nedostatek času. Teda vlasntě stěžuju, ale protože nestíhám vyřizovat zakázky a protože Káťa mi chce tooooolik pomáhat 
Není tady
Kamči, tak já asi špatně chápu slovo totožné. Ale pampersky jsou tenčí, více vykrojené mezi nožičkama a měkčí...... Měla jsem načnuté oba balíky najednou a rozhodně bych je od sebe rozeznala.
Na Tesco přejdu až bude tuhý bobek, ale teď mi opravdu neseděj (vám asi už sedí,Kačenka přeci jen je větší).
Ale je to také tím, jak už jsem někde psala že každé dítě má jiný poměr velikosti bříška a stehýnek, proto každému sedí lépe jiné plenky.
A k ceně, já kupuju pampersky jumbo za 350 , ale je tam 90 plen . Uznávám že jsou dražší ne Tesco, ale nám sedí lépe ( zvláště když jsem v prosinci koupila Jumbo balení za 200 , bohužel jsem pobrala jen 4 balíky
).
A rozhodně souhlasím že někde se platí jen značka za stejnou kvalitu, nejsem moc zatížená ani na značkové oblečení a nechápu proč se někdo honí za oblečením Next Adidas a podobně pro kojence. Pro mě je důležitější materiál a cena.....
A jaké jsi měla huggies? Já chválím super flex (ale jsou drahé, mám je na noc, Lenka spí cca 7-8 hodin v kuse což mi levné plenky většinou nebraly ), na soft and dry měla Jíta alergii.....
Není tady
Ano huggies taky super flex, taky v akci v makru, bohužel pravidelně ráno pročůrané až na prostěradlo 
Není tady