14. února : Váení uivatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to poruení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 14. února : Kyjevské smaené fazole. I bez masa se dá připravit skvělý oběd! 14. února : Menopauza mění vzhled eny. Na co vechno má vliv kolísající hladina hormonů |
|
|
Poradíte mi někdo ,jak uvařit vepřové maso v mrkvi. Vaří ho u nás v jídelně a je to výborné.Duenou mrkev nemám ráda,ale tohle je dobré,je to takový sosík a ta mrkev je s tím masem výborná.Podává se s bramborem. Nevím jestli to vepřové s tou mrkví (na kolečka) pést,nebo vařit (osmahnout maso a podusit) Vaříte toto jídlo?
Není tady
Najdi si v sekci Maso a vnitřnosti stranu 1., třetí řádka odzdola.
Není tady
Nakrájené a osolené vepř.maso podusím na osmaené cibulce skoro do měkka, pak přidám na kolečka , nebo jak chce nakrájenou mrkev a dusím do měkka,občas jetě podliji. Kdy je ve měkké zapráím trochou hl.mouky, osolím, přidám troku cukru a citr.t´ávy a jetě chvilku podusím at´se zadaří Renča
Není tady
Mám vyzkoueno něco podobného jako salek:
300g vepř. masa (nejlépe libová plec) nakrájíme na kostky a s pokrájenou cibulí opečeme na oleji. Osolíme, opepříme, přidáme petku mukátového květu, osmahneme, podlijeme s dusíme. K téměř měkkému masu přidáme 500g na kolečka nakrájené mrkve, petku zázvoru a kostku masoxu. Podlijeme a dusíme do měkka. Zapráíme polohrubou moukou, povaříme.
Není tady