29. ledna : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 29. ledna : Poslední šance pro přezrálé banány? Upečte z nich lahodnou buchtu 6. prosince : Je vám čtyřicet a už řešíte menopauzu? Co je příčinou předčasného nástupu, vysvětluje gynekolog |
|
|
Ahojky holky, poraďte mi některá - měřím 155 cm, vážím necelých 60 kg, mám silnější nohy. Na Vánoce jsem dostala od manžela nádherné společenské černé šaty. Nelíbí se mi obyčejné tělové silonky, chtěla bych zkusit něco extravagantního a tak mi napadlo, že bych si mohla k těmto šatům na ples pořídit černé síťované punčocháče, co myslíte, mohu si to se svojí postavou dovolit? Díky za odpovědi.
Není tady
Ahoj sárinko, těžko říct, taky záleží, jak máš nohy tvarovaný , jak jsou šaty dlouhý atd... Je fakt, že síťovaný punčocháče jsou takový rozvernější, měly by se tedy hodit ke tvý povaze a typu šatů, protože jsou samy o sobě dost výrazné. Nejlepší by bylo, kdyby tě skoukla nějaká rozumná fajn kamarádka, která ti poradí. Taky mam občas chuť takhle zaexperimentovat, ale většinou ztratim odvahu a tak si oblíknu aspoň samodržící půnčochy, pro pocit.... Nemyslim si ale, že by se síťovaný punčocháče a silnější nohy vylučovaly, to učitě ne.
Není tady
JInak já jsem určitě pro, aby se experimentovalo. Je nudný vidět jen ženský oblečený tak, aby nevypadaly špatně, aby nepobuřovaly, aby byly decentní..... I pro boubelatější holku je často lepší když se neschovává v černý, ale pustí se do bílý, bleděmodrý, atd....
Není tady
DankaS napsal(a):
JInak já jsem určitě pro, aby se experimentovalo. Je nudný vidět jen ženský oblečený tak, aby nevypadaly špatně, aby nepobuřovaly, aby byly decentní..... I pro boubelatější holku je často lepší když se neschovává v černý, ale pustí se do bílý, bleděmodrý, atd....
Danko, tak jsem si je už šla koupit, ale paní mi řekla, že není moc hezký, když ke společenským šatům jsou síťované punčocháče, tak jsem si koupila černé s malým tulipánkem na straně, jsou moc pěkný a taky takový zvláštní, tak uvidíme, zda zaberou na manžílka:)
Není tady
No tak to jsem zvědavá. Mě teď o víkendu čeká ples, tak taky vymejšlim co oblíct. Šaty teda už mam, spíš účes a doplňky. JInak já si myslim, že ke společenkejm šatům by klidně šly síťovaný půnčocháče, ale záleží jak moc společenský ty šaty jsou a jaká je to akce. Na nějaký honosný ples to asi opravdu neni ono, ale dnes už se z toho moc nestřílí, když se i do divadla chodí v džínách. Pokud by ti slušely síťovaný punčocháče, tak bych si je klidně vzala.
Není tady
černý?! ... jsem měla vždycky za to, že černý punčocháče nejsou společensky košer (to mám asi z tanečních nebo co .... ale sarinko, když ti sednou, tak co? Důležitý je, jak se v nich cítíš. Tak hezkou zábavu.
Není tady
To, že nejsou společenský jsou předsudky z doby, kdy takové síťované punčochy nosili jen prostitutky. Dneska je to úplně normální.
Taky mám podobnou postavu a napadla mě jediné vhodná alternativa - černé jsou pro mě příliš výrazné a necítila bych se v nich dobře, tak až budu potřebovat, tak budu shánět tělové síťované. Viděla jsem to už v několika filmech a vypadalo to úžasně
Není tady
tělové síťované..to by mohlo být zajímavé...
Není tady
to tedy jo, ale bohužel jsem nikdy síťované tělové neviděla, ale myslím, že do těch by bylo pěkný být alespoň trošku opálená - teď tedy ze solárka, co vy na to holky?
Není tady
No já jsem sice chlap,ale mě se síťované punčocháče v celku líbí,ale k splečenským černým šatům by se asi hodilo trošku ty nožičky oživit třeba bílé samodržící punčochy by mohly být krásné k nim černé botky.Já jsem manželce koupil takoví ten komplet jsou to vlastně punčocháče na ramínka. Je to jako krajka a vypadá to moc hezky.
A takové jsem koupil manželce:
Upravil(a) Ariesek67 (10. 1. 2007 13:25)
Není tady
Ariesek67-v bílých bych si připadala jako nevěsta a to už mám za sebou :-)
Není tady
Sice nejsem mala, ale sitove puncochace obcas oblecu. Telove jsem objevila, ale protoze ted je jeste zima, tak jsem pod ne navlekla normalni puncochace. Lepe se pak navlecou, neni mi zima a nohy vypadaji opalene.
Upravil(a) Yarka (10. 1. 2007 12:57)
Není tady
Yarka, díky, to je dobrý nápad, zkusím ho využít. Myslíš, že by šly k šatům společenským pod kolena černým s krátkým rukávkem?
Není tady
No ale zase celá v černém by mohlo vypadat s prominutím jako na pohřeb.Tak pokud nechceš obyčejné tělové silonky ani bílé tak co nějaké neobyčejné je tolik firem které vyrábí skvělé punčochové zboží. Tak třeba Gatta
Nebo Wolford:
Upravil(a) Ariesek67 (10. 1. 2007 13:23)
Není tady
ariesek67, já nemyslím takové ty úplně černé, já myslím takové ty, co prosvítají, řekla bych, že to bude změna, tak uvidíme. Třeba bychom mohli zesvětlit nějaké doplňky např. bižuterii atd.
Není tady
Tak už na to došlo - dnes jsem byla pozvaná na maturiťák, který je už v sobotu. Tak jsem vyběhla shánět tělové síťované punčochy a není to problém - jsou trochu dražší sehnala jsem v cenové relaci 180 - 240 Kč. Některé byly spíš horší, některé nádherné. Podotýkám, že jsem je sháněla u nás na Kladně, kde je jedna nákupní třída a to většinou vietnamci, ale vyšli mi vstříc v několika obchodech. Spíše, ale ve speciálních, které jsou zaměřené přímo na punčochové zboží.
Jinak pro inspiraci - prodavačka mi ukazavala nádherné bílé se vzorkem drobných kytiček, ale to je spíš pro nevěsty. A spoustu krásných černých se vzorky. Jinak spoustu pěkných punčoch seženete i na natu, ale nebojte se zabrousit i do sexshopů - tam měli opravdu krásné.
Není tady
Sari, proste to oblec, podivej se do zrcadla a uvidis. Cerna neni jenom pohrebni, ale je to i spolecenska barva a navic trosku zestihluje. Uvaz si lezerne barevny satek na krk, nebo nejaky pled pres ramena, neni k zahozeniani napadna broz atd. Hlavne si neber pasek !!! Koupila jsem i nedavno cerne puncochace, ktere maji svisle prouzky, parada. Nosim je k cernym satum, cerne lodicky, leopardi velky satek na krku, pripadam si "chic". K cerne se mi vice libi stribrne sperky. A ty saty, pokud budes mit problem s delkou, muzes bud zkratit, nebo nastavit ozdobnou cernou, zajimavou paspulkou atd. Tak at se v nich libis !!!
Upravil(a) Yarka (10. 1. 2007 20:10)
Není tady
Yarka, díky za radu. Já si taky myslím, že černá zeštíhluje a je společenská. S tou broží máš pravdu, mám krásnou z Prahy ze Zličína, je to krásný motýlek růžový, ten by se možná hodil?
Není tady
sarinka47:Tak proběhl už ples jak jsi to vyřešila???A jak dopadl byl výborný??
Není tady
No hlavně by mě zajímalo které punčochy vyhrály, na síťpvané jsem osobně málo odvážná, ale představa čených prosvítajících s černým tulipánkem na boku mě uplně nadchla, to musí vypadat úžasně, JÁ JE CHCIII, kde jsi je sehnala, Sari???
Není tady
Ahojky Ariesek, píšu sice se zpožděním, ale píšu :-), ples byl super, nakonec jsem zjistila, že černé prosvítající punčocháče s tulipánkem na straně byla správná volba, myslela jsem si, že když jsem tmavý typ, že to bude divný, mít všechno černý - šaty i punčocháče, ale vyřešila jsem to s doplňky, stříbrná brož s růžovými kamínky a podobné naušnice od Kenvela, prostě super, manžel mě pochválil!
Jiněnko, ty punčocháče jsem sehnala náhodou ve výprodeji v jednom obchodě s obuví, kde mají i punčocháče, už ani nevím, od jaké firmy jsou, bohužel.
Není tady
sarinka47 napsal(a):
Ahojky holky, poraďte mi některá - měřím 155 cm, vážím necelých 60 kg, mám silnější nohy. Na Vánoce jsem dostala od manžela nádherné společenské černé šaty. Nelíbí se mi obyčejné tělové silonky, chtěla bych zkusit něco extravagantního a tak mi napadlo, že bych si mohla k těmto šatům na ples pořídit černé síťované punčocháče, co myslíte, mohu si to se svojí postavou dovolit? Díky za odpovědi.
Hele, Sarinka47, já bych taky klidně i zaexperimentovala, zvolila bych třeba černé silonky, aby to opticky zúžilo nohy, na netu jsou různé a velice zajímavé vzory! Pokud se to hodí k povaze šatů, určitě ANO!
Není tady
Myslím, že ne
Není tady
Já bych řekla, že Sárince to bude po osmi letech tak nějak jedno.
Není tady
Síťované punčochy jsou pěkné,taky tak ráda chodím, ale budí to dojem prostitutky,to je pravda,ale stejně ...
Pokud máš silnější nohy,tak se dají koupit i silonky se vzorem a výběr je velký, koupila bych si ale stejně černé kvůli zeštíhlení nohou,jinak bílé jsou taky pěkné,ale nejsou moc rajcovní,taky mi to trochu připomíná nevěstu.
Není tady