29. ledna : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 29. ledna : Poslední šance pro přezrálé banány? Upečte z nich lahodnou buchtu 6. prosince : Je vám čtyřicet a už řešíte menopauzu? Co je příčinou předčasného nástupu, vysvětluje gynekolog |
|
|
No děvčata,
moooc se na vás těším.
Není tady
Koukala jsem do mapy, páni to je z Budějic dálka, to abych vyrazila v jednu . Doufám, že nikde nezabloudím. V kolik hodin se v pátek sjíždíte? Nebo to je až v sobotu?
Upravil(a) lvice (12. 1. 2007 16:03)
Lvice,v piaotk podvečer... A je vo hviezdach, kedy dorazím ja- mám to určite ešte trošku ďalej ako z Budějic...
Není tady
Seli, vezmu ti kafe s rumem, aby ses po té štrece osvěžila .
Dík už sa tešším
Není tady
Ahoj vsem.
Program skoly 2 je sice vymysleny, ale s alenou se neustale "honime" a jeste jsme nedohodly podrobnosti, takze vydrzte, poslu vam to pak dodatecne
Není tady
Ahoj Pan, poslala jsem přihlášku na dvojku, zaplatila jsem zálohy na 1 i 2 i když ta přihláška na jedničku mi nepřišla i když jsi mi jí posílala asi 3x. Tak platí data ze 2.
Doufám, že to nebude problém.
Není tady
Copak o data nejde, hlavne abych na tebe nezapomnela Mam to ted dost hekticke......
Není tady
A můžu tu přihlášku na 2 přepsat na 1?
Není tady
Tetamáma napsal(a):
A můžu tu přihlášku na 2 přepsat na 1?
Jasne, jen prepis data.
Není tady
Ahojky Pan,
psala jsem na e-mail, ale nedošla mi odpověď, tak jsem to asi blbě poslala . Máš ještě volné místečko na ten druhej termín. Jestli jo, tak bych ráda jela.
Díky
Není tady
tora napsal(a):
Ahojky Pan,
psala jsem na e-mail, ale nedošla mi odpověď, tak jsem to asi blbě poslala. Máš ještě volné místečko na ten druhej termín. Jestli jo, tak bych ráda jela.
Díky
Doslo a odpovidala jsem ti. poslu to jeste jednou.
Jinak devcata, termin mi prosim napiste NA PRIHLASKU, nikoliv do mailu, ty mazu.....
Není tady
aha...tak se mi to vraci...ta adresa je v poradku???
Klidne si tedy prekopiruj prihlasku od luet a posli mi ji vyplnenou.
Upravil(a) Pandorraa (18. 1. 2007 16:38)
Není tady
ahojky Pan,
tak adresa se mi asi kousla a když jsem se ji snažila opravit tady, tak mi to taky nejde
to je zaručeně rukama můžeš mi to pls poslat na dadik2005@volny.cz díky moc
Není tady
Já jsem taky poslala přihlášky a taky nevím Pan, zda ti došly. Ohledně e-mailu jsem umělec a SMSky pošlu vždycky všem jen ne tomu komu chci .
Není tady
Poslano
TM prihlasky mi dosly v poradku.
Zatim se v tom neprohrabuji, jen si tak funguji, protoze jsem se uz fakt rozzlobila na doktory, navstivila lecitelku, tedy ona navstivila mne, pisem spolu knihu, a ta mi "predepsala" takovej detox, ze se z toho muzu zblaznit
Uz mam za sebou priznaky te nehorsi chripky, dalsi otekly zub, "rymu" jak tram, malem jsem vykaslala plice, vcera na vysetreni v nemocnici se doktorka chytala za hlavu, dneska ta na plicnim se zas divila, ze se to zacina celkove lepsit Treti antibiotika jsem si nenechala napsat a tak si tu tise trpim, je hur, aby mohlo byt lip a pomalu uz lip je... prestalo mi byt zle a zacina mi to zase myslet
))
Jo a holky, pššššt! Nechci to zakriknout, ale budu BABA!!!!! Huraaaaa! V zari prijde na svet nova carodejka nebo carodej
Není tady
Júúú babčo gratuluju !!!!!!!!!
Není tady
Diky
Uz se tesim. A nebude to asi zadny "vořezávatko". Jeste se to ani nenarodilo a uz mne to krizi moje plany! A to si teda jen tak nekdo nedovoli ))
Není tady
Pan, moc blahopřeji!
Taky blahopřeju!!!!!!!
Není tady
Pan to je super, gratuluju
Pan skvělý zprávy - teda ty o babě. Ty budeš ta nejlepší.
Pan
Pan, dnes jsem poslala přihlášku, snad dorazila .
Pan, dopředu gratuluji...pěkná zprávička
Není tady