29. ledna : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 29. ledna : Poslední šance pro přezrálé banány? Upečte z nich lahodnou buchtu 6. prosince : Je vám čtyřicet a už řešíte menopauzu? Co je příčinou předčasného nástupu, vysvětluje gynekolog |
|
|
Téma zavřeno
repelka napsal(a):
hihi, to jsem celá já...chci i nechci.........
Nee, spíš bych řekla, že chceš, jen se toho bojíš, což tě brzdí. Ale tím, že to odložíš, tak stejně jeden den dojdeš na to, že je to potřeba řešit, tím to nezmizí. Takže lepší řešit dřív než později, třeba přijde uvolnění, který za to určitě bude stát
Není tady
Posielala som fotky, Hali2, Sisi, príp. Stanka, pošlite mi e-mail, ak chcete photoz... repelko, poslala som ti fotky, prípadne prepošli svojim očarujúcim spolubojovníčkam, na ktoré e-mail nemám...
Není tady
Selima napsal(a):
Posielala som fotky, Hali2, Sisi, príp. Stanka, pošlite mi e-mail, ak chcete photoz... repelko, poslala som ti fotky, prípadne prepošli svojim očarujúcim spolubojovníčkam, na ktoré e-mail nemám...
Ahojky Zuzi, fotky jsou super a hned jsem je přeposlala.Díky moc...
P.S. už chodím tancovat, mám za sebou 3 lekce, uf uf to je makačka....
Není tady
Zdarvím vás moc a moc všechny, pouze v rychlosti pročítám, ale jsem tu s váma.....
včera jsem si pouštěla relaxační hudbu a relaxovala a fakt to pomáhá - Pan díky......
Není tady
repelka napsal(a):
Selima napsal(a):
Ahojky Zuzi, fotky jsou super a hned jsem je přeposlala.Díky moc...
P.S. už chodím tancovat, mám za sebou 3 lekce, uf uf to je makačka....
Ja mám v piatok skoro verejné vystúpenie - závojová choreografia, 6 nešťastníčok... Držte mi palce...
Není tady
Míši, posli e-mail, ak xceš fotky. Myslím, že tvoj nemám -alebo...?
Není tady
Sel, ale aká som to oblá
Není tady
SI O-Č-A-R-U-J-Ú-C-A.... aj s tými pochutinami... aj za lavicou
aj keď sedíš ako porota naboku...
Není tady
Díky !
Upravil(a) Regina (18. 4. 2007 8:27)
Není tady
Seli, díky za fotky. Míša
Není tady
Regi, blbne mi ICQ, ale snad v pátek mi to synek zručný opraví....Míša
Není tady
Michaela.43 napsal(a):
Seli, díky za fotky. Míša
Rado sa stalo
Není tady
Míšo, mně zas nejde doma prozměnu Net, něco jsem si naisntalovala a ono to odpojilo připojení a já to neumím zprovoznit....
Není tady
Téma zavřeno