29. ledna : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 29. ledna : Poslední šance pro přezrálé banány? Upečte z nich lahodnou buchtu 6. prosince : Je vám čtyřicet a už řešíte menopauzu? Co je příčinou předčasného nástupu, vysvětluje gynekolog |
|
|
Bambuľky, držím vám pästičky, aby ste mali šťastíčko. Ja asi pôjdem na školu osamotených, už som neni rok pobozkaná.
no, od mojej dcérky ano
...aby som náhodou neklamala.
Upravil(a) Emma (9. 1. 2007 13:03)
Není tady
Regi, výjimka potvrzuje pravidlo .
Navíc já jsem člověk, který potřebuje trochu víc času, už jsem se hodně spálila, tak jsem opatrná a spíš člověka zkoumám, jaký je uvnitř.....
Takže dívám se lidem do očí a analyzuji jejich nitro. Navíc od té doby, co rozvíjím intuici, velice rychle poznám, co je kdo zač . Míň mluvím a víc pozoruju. Je to velice užitečné. Takže Salvátore DĚKUJU TI MOC !!!!!!! (Ty víš proč, jestli to budeš číst!!!).
Jéé, hezky se to tady upeklo, co jsem tu nebyla.
Všechny vás zdravím, paní učitelku obzvlášt.
Jedu a velice se těším.
Mohu jen 23.-25.3., druhý termín mám závody.
Vysílám do nebe přání o hodně duchovní zaměření tohoto termínu.
S díky.
Život je krásnej, holky.
A ted si to du postupně přečíst, včeličky.
Upravil(a) poletucha (9. 1. 2007 17:43)
Není tady
Siso, kde jsi!!!!!Hááálóóó,aló,ló,óóó.....
Není tady
Tak dnes jsem objednala jediný rozumný termín na dovolenou na lyžích, a to 18-23.3.. Tak to teda opravdu nevím, jak se s Vámi setkat.
Není tady
Pajko neblázni, to už budem sbírat jablka ( teda jestli to počasí bude pokračovat tímto tempem)
Není tady
Já počítám s tím, že nás konečně navštíví zima a o to déle vydrží. Nicméně jedeme do Alp, tak tam snad sníh ještě určitě bude.
Není tady
Tak to je škoda, ráda bych Tě viděla.
Není tady
Já to ještě nějak vymyslím, moc bych s Vámi chtěla být na školičce i kdybych měla dorazit později nebo dříve odjet. Ale lyže nevzdám. Kdy už konečně pořádně zasněží!?
Není tady
Pajko, já jedu 10. - 17. 2. a čekám na to ochlazení jako na smilování . Do konce ledna má být jaro, v únoru se má ochladit. Ale jestli nasněží, to teda prognostici neříkali
. Zjižních krajů se k nám vrací ptáci. Mankote to jsme si to tedy hezky zavařili a my to ne a ne pochopit a plundrujeme a plundrujeme
!
Regina napsal(a):
Siso, kde jsi!!!!!Hááálóóó,aló,ló,óóó.....
Tadý sééém. Já to tady čtu, v práci je to teď trochu zběsilý tempo, ale jsem v obraze ! Jsem ráda, že ŠVP 2 je až březnu, v únoru bych fakt nemohla. Tak Regi, jedeš ?? Který termín ?? Jela bys jako Poletuška od 23.3. ??
Pajko, kočko, přijeď aspoň na chviličku !!!
Není tady
Ahojky Siso
Pajko, Regi moc ráda vás tam zase uvidím.
Není tady
Myslíte , že budu moct s váma na tu dvojku bez jedničky?V únoru prostě nemohu!!!!
Není tady
Ukecaly jste mě!Nahlásím se na ten termín 23.3., už si to píšu do mobilu.Ne, že nepojedete!
Není tady
Míšo, pokud se nás nebojíš....
Není tady
Míšo, já jedu taky a Pan mě vezme, tak tebe určitě taky ! Uděláme konečně tu dvojici ne
?
Regina napsal(a):
Ukecaly jste mě!Nahlásím se na ten termín 23.3., už si to píšu do mobilu.Ne, že nepojedete!
Skvělý Regi, dnes to zahlásím doma a zítra pošlu přihlášku. Poletucho, taky tě moc ráda uvidím
Obě Haňule z Moravy, kde jste !!!!! Pojeďte taky !!
Není tady
Písnu jim do majlíku, akorát na Staňu nemám kontakt.
Není tady
Tak si píši do deníčku taky 23.3....
Regi, tebe se nebojím, ráda tě uvidím
Lvice - konečně tě poznám
Pan, když jsem neabsolvovala jedničku, já slibuju, že budu pilná žačka....a vše "dohoním"....
Není tady
Brno se hlásí na termín 23.-25.3.Když vidím tu sestavu,už se těšíííím. :)Ahoj holky,dlouho jsem tu nebyla,musím to všechno pročíst!
Není tady
:
hali2 napsal(a):
Brno se hlásí na termín 23.-25.3.Když vidím tu sestavu,už se těšíííím. :)Ahoj holky,dlouho jsem tu nebyla,musím to všechno pročíst!
Není tady
Jupí.Takže ještě Staňa a Hanička.
Upravil(a) Regina (11. 1. 2007 16:26)
Není tady
Dobrá, píši do kalendáře 23.! Míšo, zabránit mi může jen nemoc nebo přírodní katastrofa . Pan, připojuji se k Míše a budeme "šprtat" společně
!!!
Pan tákže lvice se taky hlásí na 23.!! Holkí a vy už máte přihlášku ?
Ahoj Lvice, ráda tě konečně poznám . O přihlášku si napiš Pan na její majl.
Na Staňu má kontakt taky asi jen Pan no a Háňa z Olomúca se snad ozve. A jestli ne, tak uvidí
Uáááá, se těšim, těšim, těšim....
Není tady
Tak si pro ni dojedeme
Upravil(a) Regina (11. 1. 2007 12:55)
Není tady