29. ledna : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 29. ledna : Poslední šance pro přezrálé banány? Upečte z nich lahodnou buchtu 6. prosince : Je vám čtyřicet a už řešíte menopauzu? Co je příčinou předčasného nástupu, vysvětluje gynekolog |
|
|
Téma zavřeno
Na PŠvP 2 vypisuji pro jistotu 2 terminy, abchom se nepobily....
Škola je určena pouze pro ženy.
16.3. - 18.3. 2007
23.3. - 25.3. 2007
Kde: opet Koliba
Za kolik: opet 1800,-kč (2x ubytování, 2x plná penze)
Co: Kurs druhé pomoci
O čem - Opakování toho, co už známe
- Jak se smířit s tím, že nemůžu změnit svět
- Jak poznat a změnit sebe sama
- Cesta ženy, cesta muže
- Něco málo o pokoře, odpuštění a úhlu pohledu
- Pozitivní myšlení
O přihlášku si napište na můj mail.
K účasti na škole 2 je nutné absolvovat školu 1 nebo alespoň mít základní povědomí o alternativnim pohledu na svet a meditaci.
Upravil(a) Pandorraa (9. 1. 2007 10:05)
Není tady
Poslušně hlásím, že se hlásím. Termín přizpůsobím podle zájmu.
Není tady
poslušně hlásím že se asi nehlásím...že prostě nemám love...:-(((( jak přízemní důvod....
Není tady
Bohužel taky nepojedu, chci ušetřit na Řecko, synovi na soukromou školu a na jazykový pobyt.
Adro, to není přízemní, ale realistický důvod.
Upravil(a) Regina (9. 1. 2007 8:24)
Není tady
No tak zkusíme sehnat nějaké sponzory. Třeba bude alespoň na hromadný zájezd sleva.
JO TO JÁ JSEM ŠPATNĚ ČTLA. jESTLI JE TO NA ĆEHY, TAK TO JEDU URČITĚ.
Upravil(a) Tetamáma (9. 1. 2007 8:26)
Není tady
No holky, stav mojí peněženky je....no jak to říct....ehm...po Vánocích............ale budou!!! A přesně na to, na co mají být a kdy mají být. Kurňa Adro zapoj ty anděly !!!!!!!!!!!!
Není tady
Pan, mohu se zúčastnit 2, pokud neabsolvuji 1? Bohužel mám tyhle dva víkendy za sebou plné a nemohu přijet. .
Já nechci bejt za hnidopicha, Pan, ale na termín 16.-18.2. v Kolibě je vypsaná i ta jednička potřetí... Nechci pochybovat o tvých organizačních ani nadpřirozených schopnostech, ale fakt to má být takhle?
luet....děkuju za další nakopnutí...když mi bylo ZLE...od duše...nebo jak to napsat.....pročítala jsem 4dohody...se dostavila úleva....a ty andělíčci...mám přečteno tak půlku...nemůžu to číst najednou...ale opravdu ti děkuju...bez ironie...
a s těma prachama to je děsný...popelnice, pojistka na auto...no ale to psala tuším zase luet peníze budou přesně na to na co mají být.....to tam taky píšou:-)))))
Není tady
Pan, původně jsi psala termíny na březen. Tak v únoru?
Všimla jsem si, že se ti kreje jednička a dvojka 16.2. - 18.2. 2007, a čarodějka zase s druhym termínem dvojky 23.2 - 25.2. 07.
nezařádil šotek?
Není tady
ahoj Jáji:-)))) .pussa:
Není tady
Omlouvam se, vcera jsem toho uz asi mela dost a spletla jsem si unor s breznem. Obe skoly dve budou v breznu.
Není tady
To bych mohla zvládnout, sakra, proč není sníh?'Že by mě zadotoval manžel, máme půjčovnu lyží, a letos to není ani na slanou vodu
Není tady
Já si měsíc po jedničce tu dvojku ráda střihnu, ohledně termínů se ještě rozhodnu...
(Páni, ze mě bude nový člověk. První víkend v únoru si jdu stavit konstelaci, uprostřed února ŠVP 1, na konci února jdu k astroložce a za další tři týdny ŠVP 2. Aspoň bude mít milý doma dost času na rozjímání. Mmch už souhlasil, že by "výhledově a eventuelně" byl ochoten uvažovat o kineziologii, takže se u nás snad vše pomalu v dobré obrací.)
Hurá, tak to jedu:), Pan, vezmeš mě, když nebudu mít jedničku za sebou? Tu nezvládám. Ráda bych se setkala s Juditou, Luetou, Selimou, Faf, takže se hlásím na termín s nimi .
a se mnou??? já teda vlastně nepojedu :-(((( ale třeba jóóóóóó....
Není tady
adro, v březnu bys to třeba mohla zvládnout...nebo taky né
Není tady
Judit, na konstelace chci jít také, ve čtvrtek jdu zatím na "kukačku", potřebovala bych poradit, vlastně nevím, koho si tam postavit, potřebovala bych zapracovat na problémech s partnerskými vztahy. Mohla bys mi prosím poradit, když jdu na konstelace, musím vědět konkrétní lidi? Díky.
Adro, no jasně že s tebou taky . Já myslela, že ti nezbývají penízky a že nepřijedeš
. Jasně že přijeď, když budeš moci. Mám pro tebe stále ten předvánoční dárek
, čeká na tebe
.
Jo Adro, a už jsem přestěhovaná v nové kanceláři, natřela jsem si nově všechna topení, bíle září, teď jsem se pustila do dveří, ty mají zatím jen první nátěr, tak to vypadá děsivě, ale za chvíli to tu budu mít jako z cukru . Jen chudáci kytičky jsou z toho špatný a žloutnou. Taky nemají rádi změny jako já
! Jo a novinka, narazila jsem na milého kluka, sice není moc hezký, ale je moc milý a je mi s ním fajn. Tak uvidíme, jak se to bude vyvíjet
. Doufám.....
Taky bych se možná na přesný termín rozhodovala podle party, která se sejde. Lvice, myslím že "základní povědomí o alternativním pohledu na svět a meditaci" splňuješ... U těch konstelací - oni říkají, že máš znát ty osudy předků, ale - pokud je někde problém, tak to prostě vyplave. Co jsem byla já, tak ten lektor spíš lidi brzdil, když toho říkali moc.
Co bys mi doporučovala, nejdřív si přečíst tu knihu Rodinné konstelace, nebo se tam rovnou vydat? Mám kontakt na paní přes mojí masérku, dělá prý i individuální hodiny jen pro tebe, kdy se konkrétně řeší tvé problémy. Protože o tomto nic nevím, tak nevím, co by bylo lepší.
Jáji a lvice...nevím TED jestli pojedu....uvídím....
lvice, tak to držím pěsti....u mě se taky vyskytl...svobodný, hodný, milý, má rád děti...prostě supr....ale jiskra, přitažlivotst chybí..ovšem...nač to řešit že...je to fajn človíček - strávili jsme spolu Silvestra ve vší počestnosti... no takže tak... učím se učím
Není tady
Adro, koukám že jsme na tom stejně . Kde je řečeno, že ta jiskra při dalších setkání se najednou nezažehne, ne
? Mě něco uvnitř napovídá, že to možná přijde, cítím mravenčení v palcích
......
Jo, ovšem někteří psychologové radí, že pokud se při prvním randeti země otřese, je lépe vzít nohy na ramena, protože z takových setkání prý bývá úžasný sex, leč na dlouhodobý vztah to není .
Tak taky držím pěsti !!!!! Hm, to já už dostala dva letmé polibky . Teda ten nenasyta mi dal ten druhý sám
. No, nebylo to nepříjemné
, takže to je hlavní
. A něco mě pošimralo v podbřišku
.
Lvice, jsem vyjímka, stalo se mi to v úterý 13.října 1987- měla jsem rande se svým budoucím mužem a trvalo mi cca 10 minut, než jsem se mu koukla do očí a byla jsem ztracená. V říjnu to bude 20 let!!!!
Je fakt, že se bojím koukat chlapům do očí, protože by mohl být na světě průser...
Není tady
Téma zavřeno