29. ledna : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 29. ledna : Poslední šance pro přezrálé banány? Upečte z nich lahodnou buchtu 6. prosince : Je vám čtyřicet a už řešíte menopauzu? Co je příčinou předčasného nástupu, vysvětluje gynekolog |
|
|
Je mi to dost trapný, ale mě se hrozně líbí jeden učitel u nás ve škole . Vždycky když ho potkám tak mírně znervózním a roztřesou se mi kolena (u každýho jinýho jsem nadprůměrně užvaněná a třeba s angličtinářkou si pokecáme jako kdyby jse byli příbuzný tebo tak něco). Co mám děla, mě se opravdu líbí !?
Není tady
Tak Snoopynko to jsme dvě.....Mám ráda také jednoho učitele a jsou 2. možnosti co udělat.
1.Vtipkovat a a pokoušet se na sebe upozornit.......Usmívat se atd..
2.Nevšímat si ho a pokouišet se na něj nemyslet a nedívat se na něj.
Co z toho si vybereš je jen tvá věc.
Není tady
no Gabco...pokud ji ten učitel učí,jako že asi jo,tak ta 2. možnost podle mě asi nepřipadá v úvahu
Není tady
snoopynko, jsi naprosto normální, normálně platonicky zamilovaná. Užívej si to, před spaním na něj mysli, piš si deníček, zavzdychej si nebo poplač, koukej do prázdna, směj se. Jen mu probůh nepiš nějaké dopisy, nechoď za ním do kabinetu a nemysli si, že by z toho mohlo být opravdové chození. A nesvěřuj se spolužačkám. Patří to k věku, vem si z toho to krásné.
díky holky za rady
Není tady
To víš, že jsi normální. Projde tím skoro každá žákyně či studentka. Ale pan učitel si vezme za ženu jednu z tisíce...Tvé šance jsou tedy nevysoké. Daleko víc uspěješ u některého z těch kluků, pro které zatím nemáš oči ani smysl. Nám holkám určitého věku se prostě věkově starší hoši líbí. Je-li mu teď řekněme o dvacet let víc, než Tobě, tak až Ti bude čtyřicet, on bude šedesátník. Tedy, děvče, to nebude nic moc...Já vím, ono se to radí...S tím věkovým odstupem. Přejde to. Uvidíš!
Není tady
To je nádhera, ne?
Mně se taky líbil učitel na gymplu. myslím, že je to přirozené. Ale mám vtíravý pocit, že je lepší, když se to ten učitel nedozví. Pak si můžeš snít.
Není tady
Zůstaň v oblasti snění - je to příjemnější, než kdyby se sny měly realizovat.
Rok a půl před maturitou mezi mnou a třicetiletým učitelem tělocviku vzrostly sympatie. On měl svou přítelkyni, ale psal mi romantické (místy i trochu peprnější) sms několikrát denně, mluvil o naší "pomaturitní" budoucnosti apod....já, nezkušená, jsem se v tom morálně zmítala, nevěděla jsem co by, ale naštěstí nad platonickým oblouzněním zvítězil rozum (i když to byl lítý boj).
Dodneška na škole učí, dodneška žije se svou blonďatou atletkou a dodneška zřejmě mladým studentkám aplete hlavy.
Není tady