|
1.září : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 1.září : Národní klasika: ovocné knedlíky. Jak zvádnout veškeré nástrahy jejich přípravy? 1.září : Dechberoucí krása těchto levitujících skleněných zahrad vás okouzlí. Aerárium: Vytvořte si svůj malý zelený svět |
|
|

Někdy mě překvapuje, co všechno jsou ženské schopné a hlavně ochotné vydržet. To asi musí být úžasný chlap, když i po tom s ním chceš zůstat! Já to neodsuzuji, jen mi to dává naději, že když budu fajn chlap, že se mi i takovéhle prasárny odpustí 
Není tady
Já nevím, jestli mi to stojí za to, já v tom mám šílený zmatek 

Bylo toho tolik hezkého,konečně jsem našla někoho fajn..s kým mi bylo moc dobře
a taková šupka....bolí to..
Nemůžu moc spát, tak mě napadlo...rozum mi říká, ať ho vyhodím a srdce ať mu
odpustím....
Ach jo 
KALIK: taky si to říkám
ale jsem ráda, že jsem Ti dala naději 
Není tady

Loli, jak jsem pochopil, tak se přítel za své chování ani nekaje, co?
Není tady
Kaje a jak! Je zničený, tak jsem ho nikdy neviděla...pořád brečí, omlouvá se, lituje toho, chtěl by to vzít zpět...
Není tady

No, jen aby to nebyl jen tyjátr. Jinak se mi zná dost hloupej, že si nechal takovéhle důkazy doma a že je tak špatně schoval, když si je našla.
Mám takový pocit, že si tě moc neváží. Asi by chtělo něco změnit.
Není tady
No tyjátr asi moc ne..to co říká a vyvádí se moc zahrát nedá...leda by byl Brad Pitt a hrál to fakt skvěle
On to měl ve služebním pc, já tam normálně vůbec nekoukám, ale chtěla jsem si přes jeho kablík stáhnout fotky z mého foťáku, a při nahrávání se mi to uložilo do té složky, kde to měl schované..takže jsem se na to už koukla..jinak by mě nenapadlo mu to prohrabávat, já se v tom vážně moc neorientuju
a ani jsem neměla potřebu mu tam lozit...
Je to tak, že ho chci vyhodit z našeho domu nebo něco mu udělat, říct, aby věděl, že je zle....a hodně zle...abych pořad jen nehrozila a nedělala bububu...takhle mám pocit, že mě ukecá 
Není tady

Ještě si to dá do služebního pc, aby tím mohl ohromovat kamarády 
Je to vůl, páč takovéhle věci má když tak schovat na DVD a to někam zašantročit nebo zahleslovat, aby to nikdo nemohl vidět. Blázen, trouba ... vůůůůůl.
Není tady
souhlasim s Kalikem!
Není tady
Po čtýřech letech vztahu se mi to zdá hodně velkej mazec 
Ptala jsi se ho, co ho k tomu vedlo ?
Zvědavost? Nuda? Stereotyp ?
Já bych chtěla znát důvod, ať už je jakýkoli - jinak bych si nedokázala " naordinovat" myšlenku - že se to nebude opakovat každé čtyři roky:(
Upravil(a) Santala (9. 1. 2007 8:30)
)Není tady
No jen prostě touha si užít ... že nepřemýšlel, že mu to nedošlo, co to může způsobit...
Já se s ním už teď o tom nebavím..to mi řekl tehdy, jak jsem to našla...
On právě to pc má jen pro sebe a nikdo mu tam nechodí..ale jestli se chlubil..to nevím, to by fakt byl vůl, má ho zakodovane, ale asi nečekal, že zvládnu stáhnout fotky a nahlídnout do té složky..
Není tady
Loli123 napsal(a):
No jen prostě touha si užít ... že nepřemýšlel, že mu to nedošlo, co to může způsobit...
On právě to pc má jen pro sebe a nikdo mu tam nechodí..ale jestli se chlubil..to nevím, to by fakt byl vůl, má ho zakodovane, ale asi nečekal, že zvládnu stáhnout fotky a nahlídnout do té složky..
Loli, kolik vám je let?
Není tady
Nevěrnej a ještě hloupej.
Neříkám, že by se to nikdy nemohlo stát třeba mně, ale když už, tak nechávat si předměty doličný je donebevolající pitomost.... Vážně nevím, jestli je na tak ubohý mentální úrovni anebo to bylo schválně. Třeba takové to skryté podvědomé hlodání, že něco není v pořádku, tak zkusím radikální řez...mno....fakt nevím.
Není tady
sandra napsal(a):
Loli123 napsal(a):
On právě to pc má jen pro sebe a nikdo mu tam nechodí..ale jestli se chlubil..to nevím, to by fakt byl vůl, má ho zakodovane, ale asi nečekal, že zvládnu stáhnout fotky a nahlídnout do té složky..Loli, kolik vám je let?
32 a 28
Není tady
Loli, proč jsi mu do toho PC nahlížela? Chtělas PRAVDU ? Tak jsi ji dostala.
Není tady
Mě to při stahování hodilo přímo do složky obrázku...co jsem měla dělat, když jsem to tam viděla uložené??? Už jsem se prostě koukla...
Já svoje pc nemám....a fotky jsem potřebovala někam stáhnout...v práci už nemůžu stahovat fotky a ukládat si je k sobě.
Není tady
No, pokud věděl, že PC používáš i Ty, tak to je teda fakt vůl.
Není tady
Já ho použila poprvé, předtím jsem si mohla dělat plno soukromých věcí v práci...
Není tady

Nějak mi nesedí tvrzení, že si chtěl jen užít a že nemyslel na následy, ale přesto pilně pořizoval video a obrázky v průběhu zábavy 
Není tady
No, ono je to už teď stejně jedno ( jsem už jen trochu alergická na to šmejdění po "cizích" mobilech a počítačích)
Teď už opravdu záleží na tom, jestli Ti stojí za to s tím člověkem zůstat nebo ne.
Není tady
No určitě jsem nic nehledala, mě by to u něho ani nenapadlo....
Taky nevím, proč si to takhle zdokumentoval, nechápu to a ho..
A jestli mi stojí za to s ním zůstat? Chvilku si říkám, že jo, pak zase ne..
Mám v tom zmatek
Není tady
Loli, tak si dej na misku vah všechna pro i proti. Pokud převažují pro, a hlavně, pokud ho miluješ, tak není co řešit, ne? Buhví, s čím by přišel třeba ten další partner ( to byl blbý pokus o srandu)
Není tady
Podle mě je to fakt vůl.
Není tady
Ale ono se dá žít celkem spokojeně i s volem. Znám jeden pár, nemluví spolu už 40let ( tesně od svatby) a mají 4 děti!!

Není tady
KALIK napsal(a):
Nějak mi nesedí tvrzení, že si chtěl jen užít a že nemyslel na následy, ale přesto pilně pořizoval video a obrázky v průběhu zábavy
Naprostý souhlas 
Hledej pravou příčinu.............
)Není tady
Lueta:ufff...no tak to je...taky život

Upravil(a) adra (9. 1. 2007 10:21)
Není tady