|
9.dubna : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 9.dubna : Vaření na chatě či chalupě bez stresu: Tipy na vaření z jedné pánve nebo hrnce. 1.dubna : Jak vznikla záhada ďáblova trojúhelníku: Odhalil ji už Kolumbus? |
|
|
Sel díky.Uvažujem že pojedem mám dojem 23.3. .Tetomamo jedeš taky?ČAUKY(ti smajlíci mě nejdou nahodit-zeptám se holek,zítra se uvidíme No fakt mě to nejde
Upravil(a) RenaBlond (22. 2. 2007 16:34)
Není tady
Ahojte,
jake jsou terminy te dvojky prosim? Me se zda, ze jsem prilis rychle zase zapadla do rutiny. Mam tolik prace, ze nemam cas premyslet, coz je mozna dobre
. Porad mam v hlave to, co mi rekla kartarka Alenka. Zitra jdu k psychiatricce vyzvidat novinky o zazracnem antipsychotiku s antidepresivnimi ucinky po kterem se udajne HUBNE!!! A taky se ji zeptat, nakolik je realne, ze bych jela studovat do Anglie. I kdyz uz jsem tak napul rozhodnuta, ze tu prece jen o ten rok dele zustanu, protoze mi to ted chodi ze vsech stran, ta znameni a napovedy. Tak se mozna uvidime.
Zdravim vsechny Zeny a preji pekny vikend.
P.S. Prelozila jsem uzasnou knihu o zenskem tele. Jmenuje se Zena:intimni mistopis a autorkou je drzitelka Pullitzerovy ceny Natalie Angier. Vydalo nakladatelstvi Zoner Press. Mohu jen doporucit. Dozvite se jak vase telo funguje a co to s vami dela. Od vajicka po lasku. Krasne psane, oslava Zeny v kazde z nas.
Není tady

Termíny sú tuším 16.-18.3. a 23.-25.3. Ale napíš si Pan, ona ti spresní, ako to je... Alebo choď na thread Pandořina Škola v přírodě Podruhé... By som sa tešila, že sa stretneme na ďalšom leveli

Není tady
Janča6 napsal(a):
Pan,díky za podporu,ty dovedeš tak zahřát u srdíčka...jsem už klidnější,když to tak má probíhat......
nechám vše jít tou cestou.....
Tak ted jsi zase zahrala u
ty mne
Neb si tu mnozi stezuji, ze je
po palici
A maji pravdu
Kdyz oni tu bednu maj tak tvrdou, ze jinak nez hasakem se tam svetlo nedostane 
A drz se 
Jo a devcata, Cernosice planuji dvoudenni (sobota - nedele) s moznosti prespani na statku, kde se sejdeme. Bude to tesne pred prazdninami, bude uz hezky, tak si to uzijeme jeste lepe, nez pred Vanoci 
Není tady
Ahojky, děvčata, já tu mám zase nějakou noční, nebo co. Já jsem chtěla jet na ten první termín, tj. 16. - 18. 3., v tom dalším termínu jsem v práci.
Ale nevím, zda se uskuteční oba termíny, musela bych to nějak vymyslet.

Není tady
Ahojky holky!Já se na školu těším jak malá!Stále se tam v myšlenkách vracím a vidím vás (keře,stromy,trávu,tůňku,bujarý potok,keř u prostřed louky, i sokola)
Tetomámo my jedeme na 2.termín,když ti to nevyjde,tak červen je náš!
Zase mi nejdou ti smajlíci......
jdou,ale jen při úpravě..... hmmmmm
Upravil(a) Janča6 (23. 2. 2007 9:12)
Není tady

Neboj, Janči, aj smajlíci sa poddajú, aj všecko ostatné ...

Není tady
Jančo, před smajlíkem za smajlíkem nikdo nesmí stát, nebo si smajlík s tebou nebude hrát. Musíš tam nechat větší mezery, aby se tam ta piškvorka vešla.
Určitě jsme se neviděly naposled, Černošice to jistí.
Posílám pac a
. U mě se taky něco děje, čumákuju jak vrána a to jsem vám ani neřekla, co mi řekly karty. 
Není tady
Ano ano, něco se děje. Přímo během školičky (a hodně při vykládání karet) jsem si spíš užívala, že sklízím plody svého několikaletého úsilí, a utvrzovala jsem se v tom, že na spoustu věcí jdu správně - a teď se mi začínají pomalu rýsovat před očima schody na ten další level

Jak praví klasik české literatury, sotva přejdeš jedny hory - hned se najdou jiné.
No a taky se mi v ložnici pořád rýsuje hromada prádla ještě z týdne před školičkou... Jedu na nákup, oběd tahám z mrazáku a jdu žhavit žehličku!!!
Pan, já bych taky někdy chtěla na školu v přírodě. Bude ještě někdy 1 počtvrté nebo můžu třeba na 2?
hrosanek
skola 1 počtvrtě je už připravená, dokonce i jasně naplánovaná, jenže mi do už domluveného termínu "vlítla" tak zajímavá akce, že teď bojuji sama se sebou, čemu dát přednost 
Není tady
Tak já se občas mrknu sem na Nevěru, jestli není vypsaná. Díky
ahojík..moc vás všechny zdravím a jen bych měla malinkatý dotaz...jestli se nepřipravuje nějaká školička úplně pro začátečníky...nějaký stupínek 1 poprvé
měla bych zájem...děkuji ...
...
Není tady