|
9.dubna : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 9.dubna : Vaření na chatě či chalupě bez stresu: Tipy na vaření z jedné pánve nebo hrnce. 1.dubna : Jak vznikla záhada ďáblova trojúhelníku: Odhalil ji už Kolumbus? |
|
|
Janco,
ty sis ho neodvezla, on byl porad s tebou
Jen musel pockat, az si na nej vzpomenes a pozdas o pomoc. A to jsi prece udelala 
Nic se neboj a dej si cas, vsechno jde tak, jak ma.... nic nelze uspechat.
Není tady

keito napsal(a):
Seli, ty jsi fakt strávila před tím zrcadlem celou hodinu? Vůbec si nedovedu představit, že bych něco takového zvládla. Mně stačilo pár minut a už to na mě bylo moc.... Jak na to koukám, budu se muset překonat a znovu do toho jít. Ach jo
Ja mám výhodu - som krátkozraká a mám osem dioptrií, takže bez okuliarov vidím podstatne menej a podstatne horšie. Ale zasa sa dostanú k slovu iné vplyvy, skôr vnútorné... A priznávam, že ku koncu som už podvádzala, resp. mi tak slzili oči, že som skoro nevidela... ale snažila som sa dodržať celú hodinu, navyše to bolo na spln... Pre mňa bol skôr náročný, ba priam desivý ten prvý rituál, čo som robila oproti druhému človeku - navyše nám k tomu púšťali hrozne silnú hudbu a hovorili úžasnú modlitbu, takže som striedavo plakala, smiala sa, desila sa a bola som úplne rozhodená... Doma som si k tomu pustila mantry Henryho Marshalla, mám taký výber, kde je viacero mantier na plnenie zázrakov alebo podporu úspechu(zavŕšenie nejakej veci), apod.
Není tady

Regina napsal(a):
Sel, to by bylo prima, kdybys jela na dvojku, i když ty jsi čarodějka dávno...
Otec sa ma predtým pýtal, kam idem a ja som mu pre zjednodušenie povedala, že na čarodejnícky seminár... a po návrate som mu na otázku, či už teda som tá čarodejnica, odpovedala, že tou som už dávno - a prezradila som mu, že aj jeho znamienko na temene bude niečo znamenať...
Mal čo robiť s touto informáciou 
Není tady
No tedy Sel! Ty davas takove zasadni info tak "nepripravenym" lidem???? Chudak otecko, bud rada, ze te
ty jedna carodejko zlomyslna 
Není tady

No, pýtal sa, tak dostal trošku rozsiahlejšiu a hlbšiu informáciu... Asi ako povedala Umma Thurmanová Travoltovi, keď jej v Pulp Ficton oznámil, že sa ide vyčurať: "To je viac informácií, ako som si želala mať..."... 
Není tady
Ahoj holky!Doma uplně jiná atmosféra(klid,ochota víc komunikace,......)snad to přetrvá i dál.Změnila jsem i pohled na svět a než něco vypustím tak to v hlavě šrotuje-dávám si pozor co cítím a aby mě nepřistál pak ten tenisák na nose.Abych se ale taky nebála rozkřičet a jen to pak neobulela.Cítím se skvěle moc dík a snad výjde další výjezd s čarodkama:lyssna:
Není tady
Reny,
hlavne o tom, co citis mluv, neschovavej si to v sobe.
Moc ti drzim palce
) Ja vim, ze ty to zvladnes (to tvoje posedni objeti bylo uplne jiny, nez to prvni, bylo takove OPRAVDOVEJSI
)
Není tady
Ahojky, se mnou to taky zamávalo, až jsem se musela držet při zemi.
Zdravím RenčoBlond a přeju ti, ať ti to doma vydrží, ty prolomené hráze a ať je to čím dál lepší. Janča6 je taky borec. A vůbec všechna děvčata. Jdu pracovat, zase se ozvu. 
Není tady
Holky, vy jste to tu rozjely... Já měla problémy s počítačema, takže jsem do dneška do poledne byla úplně offline... Teď alespoň z práce (i když mám celkem fofr), ale doufám, že přes víkend vše dočtu (jestli se ta domácí herka rozjede), přibylo toho na fórech moc a moc 

Není tady

Kočky moje školičkové
! Podpísaná zmluva o budúcej zmluve(byt), absolvovaný ortopéd(výmysel homeopata, ale som poslušné dievča), tak zajtra hodím fotečky na USB a pošlem to niekomu zodpovednému, kto vyrobí nejakú stránku alebo link, kam sa budete môcť fšetky mrknúť. Pracujem ako šroub, cez weekend som plánovala venovať sa korektúram, ale bude workshop cigánskych tancov - a to viete, ten si nemôžem dať ujsť!!! Takže musím makať teraz... Na ďalšej škole možno nebudem za bohyňu, ale za tú svižnú cigánočku, ktorej som tu nedávno závidela
- som žena mnohých tvárí...!
Není tady
Ahoj Selimko, tak to si rozhodně nemůžu nechat ujít!
Vzpomínám na vás na všechny, jak se mi vás dobře objímalo a mám cíl do dalšího života: objímat, objímat, objímat
Škoda, že to moc lidí neumí, protože jsme k tomu nebyli vedení už od mala, ale můžem to změnit 
Mamka vás taky zdraví všechny, speciálně pak RenatkuBlond 

Není tady
Ahojky holky!Jsem moc ráda,že vás tady mám!Připomíná mi ten krásný víkend a perfektní lidičky.
V té mé minulosti se stále plácám...vybavují se mi další věci,a je mi to"líto?"a pak bulím.Je to tak dobře?
Držte se!Zatím pá!
Není tady
Janča6 napsal(a):
Ahojky holky!Jsem moc ráda,že vás tady mám!Připomíná mi ten krásný víkend a perfektní lidičky.
V té mé minulosti se stále plácám...vybavují se mi další věci,a je mi to"líto?"a pak bulím.Je to tak dobře?
Držte se!Zatím pá!
Klidne brec. A jestli mas vedle sebe nekoho, kdo te muze obejmout, dovol mu to.
Taky si nezapomen delat radost, kazdy den alespon nejakou malou - kup si nejakou hloupost, ktera te potesi, bez do kina, pust si na videu pohadku, zajdi na prochazku do parku nebo nekam k vode, bez na rande ....
Pokud by ti bylo opravdu hodne mizerne, zavolej mi nebo napis.
A hlavne se niceho neboj, nebojuj sama se sebou, vsechno jde svou cestou, tak jak ma 
Upravil(a) Pandorraa (22. 2. 2007 11:26)
Není tady
Čau Jani, škoda že jsme se včera k sobě nedostaly blíž aby jsme pokecaly, rozebraly........U mě nic, nic se neděje.......ráno dokonce proběhlo zrcadlo, sice uspěšně ale nic mi to neřeklo........Fakt by to chtělo asi tu dvojku at víc nasáknu........
Není tady
Pan,díky za podporu,ty dovedeš tak zahřát u srdíčka...jsem už klidnější,když to tak má probíhat......
nechám vše jít tou cestou.....
Není tady
čágo Renatko!je to moc škoda, chtěla jsem pokecat,ale nešlo to...snad v pátek se k sobě dostaneme bez
obecenstva. Na dvojku valíme!Potřebuji to víc jak jedničku!To jsem ještě nevěděla do čeho jdu!Pá jdu
obejmout Beníka.
Není tady

Ja som rozlietaná, a pritom asi tiež ešte dosť otvorená - niekedy je to na škodu... Dnes som najprv bola v banke, kde mi síce po dlhom čakaní, ale predsa len napokon vybavili, čo som potrebovala, a už mierne nervózna som šla na roentgen kvôli chrbtici(môj homeopat si zmyslel, že mi vylieči všetky neduhy z niekoľkých životov naraz). Nemohla som nájsť roentgenové laboratórium, nakoniec som sa šla spýtať na recepciu už skoro so slzami v očiach a keď ma tam s úsmevom nasmerovali(samozrejme, že som stále už tesne vedľa komory, ale nápis "Operačný trakt" ma odradil), vrátila som sa tam, aby som zistila, že laborant odišiel na obed
. Na recepcii som potom už naozaj so slzami v očiach odvolala zajtrajšiu návštevu ortopéda(bez RTG by mi mohol akurát tak hľadieť do mojich hlbokých očí) a posťažovala sa, že je nefér, keď niekto robí od 8,00 do 14,00 a ešte k tomu si odbieha na obed... Ako to má zamestnaný človek stíhať... No, trochu ma utešili, navrhli mi iný termín, ale ja som bola taká rozhodená, že som si prisahala, že už na žiadny RTG nepôjdem a vykašlem sa na celého ortopéda. Mám problémy s alergiou a astmou, tak mi hádam nemusia liečiť kurie oko??!!! No, uvidím... Ale badám, že ma vyvedú z miery aj prkotiny, čo teda nebýva úplne mojím zvykom... Možno tiež vedľajší efekt ŠVP... Uvidíme. Zajtra idem na obhliadku bytu, tak možno pre zmenu budem slziť od radosti, bozkávať dlažbu svojho budúceho domova(alebo fešného manažéra developerskej firmy
- mladého, fúzatého, chrumkavého...
)...
Není tady
Tééda Selim, tebe se nejenom dobře poslouchá ale i čte...........slovenština, či čím??? 
Není tady

Slovenština a zriedené spisovateľské gény... asi.

Není tady

holky!!!!!!!!!!jak tam dáváte ty smajlíky!!!mě to vůbec nejde!jsem začátečník!!
jéééééé díky!!!!! hurá!!!!!!!!!!!!!!
Upravil(a) Janča6 (22. 2. 2007 13:30)
Není tady

Normálne si vyberieš hore z tej lištičky niečo sympatické, urobíš pred tým medzeru(nemôžeš to nalepiť rovno na predošlé slovo), klikneš na smajlíka, urobíš ďalšiu medzeru... a máš ho tam
! Držím palec 
Není tady
Selim--uži si krasny deň--a daj vedieť, či sa chytil...
Není tady

Není tady
Ahoj holky!Já jsem v pohodě.Dnes je tam jak na jaře-nádhera.Ráda si vás čtu-je to jak droga.Andromedo pozdravuj moc mamku,držím jí pěsti.Chceme jet na 2 ale nevíme jestli se vlezem.Pan,pak už je jen škola u moře nebo něco mezi tím bude-jen ale baby.Dík-mějte krásný den.
Není tady

Na dvojku sú ešte voľné oba termíny, potom sú v júni(červnu) také kratšie Černošice, tam bude kóóópec fajn báb, no a potom v septembri moríčko

Není tady