|
9.dubna : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 9.dubna : Vaření na chatě či chalupě bez stresu: Tipy na vaření z jedné pánve nebo hrnce. 1.dubna : Jak vznikla záhada ďáblova trojúhelníku: Odhalil ji už Kolumbus? |
|
|
Reni, to je skvělá zpráva!

Ve mně to taky pořád šrotuje. Vytáhla jsem si dneska v Symbolonu dvakrát otázku "kde uvízly tvoje slzy" - ještě se mi nějak nespustily, furt se to tlačí v hrudi a výš to nejde. Myslím, že při nejbližším romantickém (nebo dokumentárním
) filmu mi nebudou stačit kapesníky...
Ahojky, zdravím všechny, mě dneska říkali v práci, co to se mnou je , že i jinak vypadám
!!!!!!!!!!!! Byla jsem tak plná té energie, že jsem byla k nezastavení. Pan - díky.
Jinak zdravím všechny.
Není tady
Tetomamo,
no huraaaaaaaaaa
Ledy se hnuly 
Uz se tesim, jak si v cervnu v Cernosicich hezky po carodejnicku zatancime v poli za chalupou pri mesicku

A to pak teprv bude sila! 
Není tady
Jupíí, do Černošic pojedu třeba i v lednu, Pan, kde bereš tu sílu?
Malá poznámečka- nahá tancuji jen ve snu 
Není tady
Hezký den přeji............Snažila jsem se, zrcadlo zvládla, sice to trvalo.... ale řekla jsem asi co jsem měla.Jen se divím že z toho nemám žádnou radost..........
a
Renata2
Není tady
Ahoj všichni, zdravím vás
(pro ty, které si nemohou uvědomit, která že jsem - tak ta, co vám vyprávěla "co tě nezabije, to tě posílí"
)
repelka napsal(a):
Hezký den přeji............Snažila jsem se, zrcadlo zvládla, sice to trvalo.... ale řekla jsem asi co jsem měla.Jen se divím že z toho nemám žádnou radost..........
a
Renata2
Repelko, vzhledem k tomu, že koukání do zrcadla jsem taky kdysi absolvovala - no, skoro mi ted přišlo, že bych to měla zase trochu "oprášit"
, tak vím, co se ve mně tenkrát dělo. Žádná radost se nekonala. Naopak, chtělo se mi brečet. Protože to bylo poprvé v životě, kdy jsem si sama sobě - za hledění do očí - řekla, že se mám ráda. To byl šok! Píšeš, že radost se nedostavila. A co jsi teda cítila?
Není tady
Keito, vím kdo jsi, tvůj příběh jsem bohužel neslyšela, byla jsem zrovna koukat do karet ale koupila jsem si tvou knihu.Takže se ho dozvím.........
Noo jsem asi nějaká opožděná, bulit se mi chce spíš až ted když si na to zrcadlo vzpomenu.........Možná že ta radost se nedostavila protože jsem věděla že si lžu.........Žádný usměv na sebe, spíš jeden koutek dolu, takový ten opovrhnutelný jakože co blbnu...........No asi to chce víckrát ale já se těšila na tu radost a ted se mi do toho zas nechce.........
Není tady
repelka napsal(a):
Keito, vím kdo jsi, tvůj příběh jsem bohužel neslyšela, byla jsem zrovna koukat do karet ale koupila jsem si tvou knihu.Takže se ho dozvím.........
Noo jsem asi nějaká opožděná, bulit se mi chce spíš až ted když si na to zrcadlo vzpomenu.........Možná že ta radost se nedostavila protože jsem věděla že si lžu.........Žádný usměv na sebe, spíš jeden koutek dolu, takový ten opovrhnutelný jakože co blbnu...........No asi to chce víckrát ale já se těšila na tu radost a ted se mi do toho zas nechce.........
Repelko, houby opožděná, jsi skvělá, protože jsi sebrala odvahu a před to zrcadlo sis stoupla. …
…. Podle mě, kdyby ses měla ráda se vším všudy, tak to zrcadlo nepotřebuješ. Protože bys byla se sebou spokojená…. Ale protože se - až na výjimky - rádi nemáme, nepřijímáme se jací jsme, proto se při pohledu do zrcadla nedostaví radost, ale třeba ty pochybnosti nebo se rozbrečíme….To víš, že to není jednorázová záležitost, to se musí opakovat. A to tak dlouho, dokud se na sebe nezačneš UPŘÍMNĚ USMÍVAT S TÍM, ŽE SE FAKT MÁŠ RÁDA. Takže seber odvahu a jdi před to zrcadlo znovu. Ta radost se dostaví, ale jen když to nevzdáš!!! 
Není tady
repelka,
nelamej to pres koleno.... hezky pomalu, ale trenuj, brec, kric....cokoliv te napadne, vsechno muzes 
Az si lhat prestanes, radost se dostavi 
Není tady
Repelko,
neboj... láska k sobě samé je v tobě a vždycky byla, přinesla sis ji s sebou na svět. To, co vidíš v zrcadle, je jen jemná výčitka, žes na ni tak dlouho nepomyslela. Když se na ni usměješ, třeba jenom nesměle, začne se usmívat i ona na tebe...a když se láska usmívá, je napůl vyhráno....

Upravil(a) Largo (20. 2. 2007 14:00)
Není tady
jo jo Repelko, pomaloucku polehoucku, krucek po krucku. Pujde to, i kdyz treba pomalu. Sama sobe si lhat do zrcadla totiz nejde...to se hned pristihnes. Takze to zkouset a sledovat pri tom, co to s tebou dela, jake pocity to vyvolava a jake myslenky. A pak prozkoumat, jestli na vine nahodou nejsou ty myslenky-zda jsou opravdu tvoje, nebo jsou to takove ty naockovane ("tohle je hloupost, jsem oskliva, jsem k nicemu"...atp.) a zacit je vymenovat za pozitivni afirmace/myslenky ("jsem krasna takova jaka jsem, mam se rada, menim se, jsem v bezpeci...") Hodne stesti. A pamatuj: jsme tady!
Není tady
ted ne, ted nemužu, jsem v práci....utekla jsme před zákazníkem,ani jsme to nedočetla a běžela se vybulit.Ještě asi po tom víkendu.....říkám si, tak se vybulím tady, doma nejsem sama, není kde...a co? telefon!! tak honem zase do klidu......... Dneska to raději zkoušet nebudu, půjdu si zacvičit to taky pomáhá......
Děkuji 
Upravil(a) repelka (20. 2. 2007 15:23)
Není tady
Holky, kolik vás tam vlastně tentokrát bylo?
A můžete jmenovat? Mám v tom chaos... 
Jinak z vás mám povědomý pocit.... 
Není tady

Ahoj, bolo nás magických 9(teda učníc
), poznáš azda meňa a Juditku, možno podľa mena Andromedu(neviem, či si ju osobne stretla; priviedla aj maminku), Tetumámu odtiaľto, resp. z Depa, Repelku snáď, ostatné boli niekým privedené... Irčarodejnica, plus ostatné babuľky budú hádam odteraz už virtuálne návštevníčky Babinetu
... Možno(dúfam) sa uvidíte na Dvojke...
Ja mám so zrkadlom zvláštnu skúsenosť: skúšala som rituál hodinového čumenia na seba do zrkadla a to by ste sa pos..li, čo sa na mňa za tú hodinu dívalo... Našťastie som už absolvovala podobný rituál, keď sme sa trištvrte hodiny dívali navzájom do očí s neznámym človekom(čo človekom, ja som vyfasovala dovtedy neznámeho chlapa!!!) a prisahám, že som občas videla démona, občas anjela, občas opicu... kadečo sa našlo, tak som potom nebola šokovaná tým obraozm v zrkadle

Není tady
Ahoj Seli, díky. 
podle příspěvků znám dobře kromě Tebe - Judit, Andromedu, Tetumámu...To muselo být super!
Že já tam nebyla ještě jednou 
..... další snad poznám časem 
Upravil(a) poletucha (20. 2. 2007 16:47)
Není tady

Pevne dúfam!
Mmch, na ktorý termín dvojky ideš...? 
Není tady
Ten s těma dvojkama. Nějak 23, 24, 25 nebo 26.... musím se jít znovu juknout ... který ty?
Není tady

Asi tiež, ak ešte je voľno - ale hádam hej... Ešte pokonzultujem s babami z Depa, ako idú ony... ale možno bude len jeden termín a nebude z čoho vyberať...
Není tady
Já jsem se vybulila na místě, možná to ještě nebylo dost.
Určitě to ještě nebylo dost. Na zrcadlo ještě asi nejsem dost připravená, a v práci mám docela starosti.
Pan, na tanečky při měsíčku se těším moc. Místo zrcadla mám zatím tváře svých spolupracovnic a dobrý.
Když si budu potřebovat zvednout sebevědomí, přečtu si lístečky od vás.
S BM jsem mluvila tak, že nevěděl která bije, byl samá úslužnost. Volal ještě v noci, ale já jsem spala, tak nevím, co chtěl, možná mi jako vždy vynadat.
Ale doufám, že ne. Když nic jiného, tak zdařile předstíral, jak je mu líto, že jsem v práci, když jsem mohla mít volno.
Jsem ráda že vás mám. 
Upravil(a) Tetamáma (20. 2. 2007 18:36)
Není tady
Selima napsal(a):
....Ja mám so zrkadlom zvláštnu skúsenosť: skúšala som rituál hodinového čumenia na seba do zrkadla a to by ste sa pos..li, čo sa na mňa za tú hodinu dívalo... Našťastie som už absolvovala podobný rituál, keď sme sa trištvrte hodiny dívali navzájom do očí s neznámym človekom(čo človekom, ja som vyfasovala dovtedy neznámeho chlapa!!!) a prisahám, že som občas videla démona, občas anjela, občas opicu... kadečo sa našlo, tak som potom nebola šokovaná tým obraozm v zrkadle
![]()
Seli, ty jsi fakt strávila před tím zrcadlem celou hodinu? Vůbec si nedovedu představit, že bych něco takového zvládla. Mně stačilo pár minut a už to na mě bylo moc.... Jak na to koukám, budu se muset překonat a znovu do toho jít. Ach jo 
Není tady
Zdravím všechny holky!Četla jsem si vás už od pondělí,ale teprve nyní jsem vylezla ze svého"ukrytu"a nabrala
trošku síly sdělit své pocity.Všechno to ve mě šrotuje. V pondělí-úsměv, tak celá noc probulená.Dnešní noc jsem si rozebírala svou "hnusnou"minulost(to moje-proč zrovna já?zaco?proč? atd.)a snažila se jít podle hesla
"vše špatné je pro něco dobré".Jde to pomalu,ale i to málo mě nějak uklidnilo a navodilo ulehčení.Budu pokračovat.Na nic jiného jsem se zatím nezmohla...ach jo.
Moc se mi tam líbilo.Nic takového jsem nikdy nezažila....Díky Pan za navedení..Alče za podporu,Keito za
příběh...a všem holkám,že při mě stály...Těším se na vás ahojky
Není tady
Vítejte u vytahování a vypořádávání kostlivců ve skříni- začnou se vám dít zvláštní věci, a pak si ve finále uvědomíte, jak sjou ty naše problémy podobné a jak je dobře, když se občas sejdeme na nějakém sabatu a hezky ty kosltivce vytáhneme, pocelujeme a oficiálně pohřbíme. Jakobychom zkracovali lčánky u řetězu a zároveň nám rostla křídla. Ale taky jsme byla po jedničce hotová.
Všechno, co pro sebe můžete udělat, je JEN VE VÁS! Vy jste tvůrkyně svých pocitů, nálad, jednání a rozhodnutí, a jen vy za ně přebíráte odpovědnost, odměnu nebo zklamání. Kyž tophle přijmete, budete konečně celé, úplné a svobodné.
Není tady
Sel, to by bylo prima, kdybys jela na dvojku, i když ty jsi čarodějka dávno...
Není tady
Čau Janičkooo, ty jsi tady?? No já zírám, šikulka..........teda to byl ale plodný víkend.....co?? Jsem ráda že jsem to neschytala kam jsem vás to zavezla a ejhle)) každý má svý ukrytý bebe...
Marodíš asi.......
Není tady
Jo marodim,aspon mam cas srovnat tu smršť ve me.Jo holky jeste jsem vam nerekla,že jsem si ze "sezeni"
dovezla sveho ochrance...nevim jak,ale najednou je tady....asi jste mi ho priradily nebo co,moc tomu nerozumim,ale hlavně ať neodchází!!!
Pro Alču:šéfku jsem "odvolala".Už to dělat nebudu.ahooojky!
Není tady