29. ledna : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 29. ledna : Poslední šance pro přezrálé banány? Upečte z nich lahodnou buchtu 6. prosince : Je vám čtyřicet a už řešíte menopauzu? Co je příčinou předčasného nástupu, vysvětluje gynekolog |
|
|
Beru všema deseti
Seli, v kolik budeš v Brně? Já mám celý týden prázdniny, takže mi na době odjezdu nijak nesejde.
Ja si musím zobrať dovolenku z roboty, takže sa kľudne prispôsobím... Kedy povieš, vtedy budem ... A už sa teším na cestu, to mi tá školička pekne začne
...
Upravil(a) Selima (9. 2. 2007 16:19)
Není tady
Holky, tak já dovolenou asi mít nebudu, předpokládám, že asi minimálně dopoledne si to v práci odsedím... Máme teďka trochu šrumec, ale myslím, že v pátek by to mohlo být už v pohodě, že když se trhnu dřív, tak se snad moc nestane
Není tady
Já pojedu ze Strašic, a když vyjedu ráno, tak tam odpoledne budu!!!!!!!!!!!!! Nevím proč, ale těším se a jsem strašně zvědavá, a vůbec. Teda jedu vlakem autobusem, doufám že nebude nutnost jít pěšky alespoň ne daleko.
Není tady
Ahojky, my jedeme vlakem z Brna, jede o 3/4 na 3 hod,. a ve 4h by měl být v Ustí............Jestli bude místečko na odvoz k penzionu budem rádi...jsme tři, tak jestli se ještě někdo přidá bude to chtít možná autobus......)))
Není tady
Seli, Andromedo: bude úplně stačit, když vyjedeme po třetí hodině, klidně i o půl čtvrté. Za místo srazu bych vyhlásila konečnou tram. č. 6 a 7 Královo Pole (zároveň vlakové nádraží).
OK, ja si zistím, ako s atam dostať a budem tam. V priebehu týždňa napíšem presnejšie údaje, ale povedzme o tej tretej.... ďakujem a už sa teším...
Není tady
Dievčatá, tentoraz mi to nevyšlo, možno až na budúce. Tak sa tam majte pekne a užite si to!
Seli, tebe musím dať tvoj zabudnutý spacák. Môžme sa dohodnúť po tomto víkende a aspoň mi porozprávaš, ako bolo v škole. Už sa teším!
Není tady
Ahoj,
doufam, ze vsechny vite, jak se dostat na Kolibu a dostanete se tam
Uz nas tam cekaji a slibili, ze tam bude teplo
Prekvapani mam taky, takze nezapomente hlavne dorazit
Není tady
Emma napsal(a):
Dievčatá, tentoraz mi to nevyšlo, možno až na budúce. Tak sa tam majte pekne a užite si to!
Seli, tebe musím dať tvoj zabudnutý spacák. Môžme sa dohodnúť po tomto víkende a aspoň mi porozprávaš, ako bolo v škole. Už sa teším!
OK, aj ja sa už teším...
Není tady
Čauky, čauky, já pojedu asi celý den, to bude síla. Musím mít tu karimatku? Spacák mám. No snad to dovleču oboje. Možná v ní bude písek od moře. Kdybych se někde ztratila, budu volat Pan. Ještě se přihlásím večer.
Nejedete někdo vlakem z Prahy, že byste na mě někde počkaly?
Upravil(a) Tetamáma (15. 2. 2007 8:47)
Není tady
Odjezd prozatím platí ve tři, jak psala Selima...
Ňák mě škrábe v krku, tak doufám, že do zítřka se to zlepší...
Ahoj holky moc bych s Vámi jela na školu v přírodě, ale obávám se, už je plno, nebo příliš pozdě. Před týdnem jsem přišla na nevěru mého přítele a teď se v tom plácám a plácám a nevím jestli mu odpustit a dát šanci a nebo od něj odejít, hrozně by mi pomohlo odjet a ujasnit si myšlenky, prosím jestli máte někdo jiný kontakt než e-mail na Pandorru, pošlete mi ho. Psala jsem jí ale zatím neodpověděla.
Není tady
Milá Leno, co teď potřebuješ je čas a ujasnění si sama v sobě, co vlastně chceš. Mě osobně strašně moc pomohl babinet. Tak jediný, co Ti zatím za sebe můžu poradit je, abys to tady četla od shora dolů, zleva doprava, nad vším se zamyslela, přijala pro sebe to, co Tě osloví a teprve potom, až budeš vědět, co chceš, to nějak řešit. A věř, že týden je hrozně moc málo.
Já sama o tom vím už od loňského léta, vím co chci, ale taky vím, že se z toho nezblázním, když to nebude . Taky jsem nejdřív nevěděla, co mám dělat, potom jsem věděla, co chci a tudíž mi došlo i co mám dělat, a teď vím, že i když to třeba nebude tak, jak bych chtěla já, tak to taky bude dobrý.
Tenhle babinet je úžasná psychologická poradna, jen si musíš najít to svoje.
Jsi dobrá, že jsi našla odvahu oslovit Pan, také to zvažuji, ale nějak, ... ne, že nemám odvahu, spíš ji nechci obtěžovat. A i když si myslím, že to mám v sobě srovnaný, tak spíš mi chybí odvaha jet na tu školu v přírodě. Ale třeba někdy příště.
Není tady
Holky, jedem vlakem tak se nám nechce tahat moc zbytečných věcí....Spacák jsme zavrhly a vyloučily ale co ta karimatka? Je docela neskladná, myslíte že je jí s sebou potřeba????
Není tady
místo karimatky si můžeš vzít deku - já osobně preferuju deku - je skladnější
Není tady
Jo, deka, holky, je nezbytná!Ledaže byste se zabalily dio peřiny. Pokojíčky jsou útulné, teploučké, čisté, ale deka je i pro lepší pocit psychické pohody. Jájo,jak to máš s tou novou prací?
Není tady
Regi, nevyšlo to
Není tady
Škoda . Ale zas tě někde čeká prima flek kousek od baráku, jak se to povedlo mně, když jsem byla opravdu v úzkých.
Není tady
To jsem z toho jelenice, tak mám mít karimatku a spacék, nebo deku a spacák, nebo karimatku a deku. Mě musíte trknout, mě nestačí napovědět.
Upravil(a) Tetamáma (15. 2. 2007 15:03)
Není tady
Karimatku nebo deku, předpokládám jako podložku nebo zdroj komfortní teploty. Peřinky tam budou a topit se prý taky má
Deka mi připadá variabilnější, beru jenom deku.
Díky
Není tady
Ja tiež len deku, z tej diaľky... - v najhoršom si pôjdem kariotca niekam ukradnúť...
Není tady