|
9.dubna : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 9.dubna : Vaření na chatě či chalupě bez stresu: Tipy na vaření z jedné pánve nebo hrnce. 1.dubna : Jak vznikla záhada ďáblova trojúhelníku: Odhalil ji už Kolumbus? |
|
|
Holky, 10 km to z Ústí určitě není. Dá se tam dojít pěšky. Je to z nádraží asi 3 km. Bydlím tam skoro přes louku. Kdo bude chtít a přijede vlakem, klidně Vám přijdu ukázat cestu, není problém.
Není tady

Ja vám dám depa...!
Keď je raz úradný jazyk slovenčina, tak je úradný jazyk slovenčina, a basta!!!

Není tady
Jinak Pandora pro vás na nádraží zajede, minule taky jela pro Haničky. holky, určitě jeďte, stojí to za to!
Není tady

Idem, aj keby som mala batoh na vlastnom hrbe z Hradca vliecť... alebo odkiaľ...
Keď sa raz rozhodnem, nič ma nezastaví (no, skoro nič
).
Není tady
jaaa teda idem tiez, aj keby mal na mna veterinar poslat exekutoraaaa.....
akurat ma desia tie spominane kapesniky, ja totiz ked sa raz rozplacem, tak skoro neprestanem, tak to aby som si urobila riadne zasoby. 
Není tady
Selima napsal(a):
Ja vám dám depa...!
Keď je raz úradný jazyk slovenčina, tak je úradný jazyk slovenčina, a basta!!!
![]()
Tak co začít s nějakým jazykovým rychlokursem?
Nebo aspoň slovníček? 

Skúsim, sľubujem... A mal by byť ten lsovníček nejaký tematický? Alebo len tie najodlišnejšie slová...?
Není tady
Tak jsem zaplatila zálohu a poslala přihlášku. A těším se!
Seli, jasně že tematický. Ženy, čáry a kouzla, láska a vztahy!

Milovať=milovať, ľúbiť... túliť sa=mojkať, tulinkať... zamilovat se=zaľúbiť sa, buchnúť, rachnúť sa... sexy=sexi(vy s tvrdým, potvory české, my s mäkkým
)... čarodejnica=bosorka 
Není tady
Dík za radu, kapesníky nosím všude,
pláču v kině,
u telky nahlas a někdy i na ulici,
když se ale kouknu ven, tak nevím, nevím, .... co ta skoba do ledovce, ....nebo alespoň lopatku na sníh !!!!!!!! 
Není tady
Nejpozdji v sobotu odjizdim na hory - tedy pokud tam nebudou padat traktory - a 12.2. potvrzuji Kolibe ubytovani. Takze pokud se jeste nekdo chce pridat, do toho 12. 2. mi poslete mail.
Jinak mi bohuzel obe kosmeticky odjizdeji v nasem terminu do Prahy na Topku - jsou proste dobre a byly vyhodnoceny firmou - takze jako vzdy: mozna prijde i kouzelnik.... 
Není tady

Pan, nenašiel by sa dobrý plastický chirurg? Možno by to bolo účinnejšie! Taký "Mág"...
Aby sa mi ten vydarený xicht nedal už z tváre zmazať...
Není tady
Sel,
chirurg bude
a nejeden, ale ne na tvar, ale na dusicku
Nejaky nesmazatelny rez provedeme, neboj 
Není tady

Aaajáj, po duši - to bolí
.. Tam nepomáhajú žiadne anestézie 
Není tady

Babky, nejdete niekto autom z Brna? Že by som si to zjednodušila(alebo skomplikovala?)?
Není tady

Dobre, budeme dúfať, a v najhoršom sa stretneme v mieste konania na stanici... alebo vo vlaku či buse z Brna... Hádam... ešte som sa nedívala na spoje.
Není tady

Pozriem si to a potom ti prípadne písnem...
Není tady
Ahoj devcata, uz se na vas tesim 
A kdyz budete hodne, nemusite si z nadrazi brat taxika, ale staci, kdyz date vedet, otocim se pro vas. Ale domluvte se na jeden vlak, at nemusim na nadrazi desetkrat 
Není tady
Ahoj babušky, já jedu autem z Brna, a ta moje kamarádka z Brna pojede z Prahy, takže mám zatím volno!
Judita napsal(a):
Ahoj babušky, já jedu autem z Brna, a ta moje kamarádka z Brna pojede z Prahy, takže mám zatím volno!
Jééé, tak to já se hlásím, až mám vytahanou ruku, vezmeš mě..? 

Není tady

Aj ja plosím...
ak máte voľno... Kujem 
Není tady