29. ledna : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 29. ledna : Poslední šance pro přezrálé banány? Upečte z nich lahodnou buchtu 6. prosince : Je vám čtyřicet a už řešíte menopauzu? Co je příčinou předčasného nástupu, vysvětluje gynekolog |
|
|
Ahoj lidicky, taky Vám někdy chybí taková ta opravdová kamarádka, který můžete říct vše... Ráda bych se seznamila s človíčkem, se kterým bych mohla zajít na kávu, zacvičit si...Znáte to...Prostě nějakou spřízněnou dušičku, s přítelem jsme v Pelhřimově jen krátce, tak tu nikoho neznám...
Není tady
Ahojky, já jsem taky z Jižních Čech, z Veselí nad Lužnicí tak jestli chceš, můžeme si písati :-))) Kolik Ti je? :-) I.
Není tady
Ahoj hledám kamarádku jsem 15 km. od Pelhřimova je mi 53 let. Na kolo ,cvičení, posedět v kavárně u vínečka .Nikoho tu neznám je mi smutno,jsem přistěhovaná z Brna........Cau!!!!!!!!!!!!!!!
Upravil(a) dasa1 (5. 2. 2008 11:39)
Není tady
...ahoj holky, můžu vám do toho taky trošku vtrhnout? Jsem taky z Jižních Čech, ale né originál jihočešanka, takže pojem "osamělost" je mi tady taky docela blízký, s přítelem žijeme v Protivíně, městečko jak náprstek, každý si tam chrání svoje a přátelství se tady nenavazuje nejsnáz, i když jsem docela extrovert, tak na sílu se někam tlačit moc neumím..
. Je mi 27, podnikám (nebo taky občas válčím s podnikáním)
, mám ráda výlety do přírody i společnosti, jsem psí, koní a papouščí máma a myslím že hodná macecha 4 divochů (10,6,6,4 -to je věk mých drahoušků)...a co vy holky tady?
Není tady