29. ledna : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 29. ledna : Poslední šance pro přezrálé banány? Upečte z nich lahodnou buchtu 6. prosince : Je vám čtyřicet a už řešíte menopauzu? Co je příčinou předčasného nástupu, vysvětluje gynekolog |
|
|
Vím, že se už kdysi tady na toto téma diskutovalo, ale nějak to nemůžu najít.
Prosím o vaše zkušenosti, jaká pračka se vám osvědčila ?
Hlavně aby něco vydržela, mám doma tři malé špindíry a manžela:dumbom:. Takže peru hooodně často.
Teď jsem měla Ardo a stála za houby. Díky všem.
Není tady
Ahoj, mám Whirpool- naprostá spokojenost- bez závad.
Předtím jsem měla Indesit- hodně poruch, pořád něco. Nakonec vylítl buben při odstřeďování. Takže radím- Indesit ne. Ale možná jsem jen narazila na špatný kus a určitě jsou lidi, co mají Indesit a jsou spokojení.
Není tady
Díky Leilo. Whirpool mám už 8 let ledničku a taky naprostá spokojenost.
Není tady
Já mám BOSH, nevím přesně kterou, ale taky super. koupila jsem ji na netu. projdi si servery o bílém zboží, na jednotlivé modely tam jsou od lidí recenze. já si tuhle vybrala, protože tam lidi psali, že ji vůbec nereklamují, že nemá poruchy a dobře pere. ani nebyla bůhvíjak drahá. jinak já mám od whirlpoolu myčku, mikrovlnku i sporák a jsem s tím moc spokojená, řekla bych slušná kvalita za slušnou cenu, ale nevím, jak jsou na tom s pračkama.
Není tady
Electrolux EWT 1016 - super
Není tady
Už dva roky peru v boss-ce a zatím si nestežuju.Předtím jsem měla gorenie a po trech letech odešel programátor,po třech měsících kondenzátor
a nakonec se porouchal knoflík na zapnutí.
Není tady
Měla jsem Ardo a nespokojenost, ted mam AEG elektrolux a super. Vybrala jsem si jí podle parametrů na netu, podívala se na ni v obchodě, a koupila přes net, vyšla o hooodně levněji.
Není tady
Mám zanussi a naprostá spokojenost,ale dnes bych šla určitě do BOSH ségra jí má a naprostá spokojenost.Já mám od téhle BOSh značky myčku a fakt super.....Je to prý to nejlepší v rozumné cenové kategorii...ale s tou zanuskou jsem moc a moc spokojená taky....
Není tady
Značku těžko poradit, to je asi kus od kusu. Na co jeden nadává, s tím je druhý spokojený. Já mám Elektrolux, zatím 2 roky a spokojenost. Hlavně myslím že není důležité platit zybtečné peníze za super otáčky a zbytečné programy. Od 900 otáček se prádlo tak zmačká že to pak nejde pořádně vyžehlit a ani nevoní, tak stejně používám max. 600-700. Jinak bych doporučila aby to mělo program na jemné prádlo, vlnu a nějaký krátký (+/- 30min) jenom na přemáchnutí prádla.
Není tady
jsem ráda, že tu lidi chválí BOSHky, taky si za ní stojím
Není tady
To je pravda, s těma otáčkama. Mám pračku až do 1000 otáček, ale používám většinou jen 800. Na těch 1000 je to prádlo šíleně zmačkaný a fakt nejde pořádně vyžehlit. Na svetry a bundy používám samozřejmě míň otáček.
Není tady
Všem děkuji za informace, a i v obchodě nám vychvalovali bosch. Tak si asi pořídíme tu Boženku.
Není tady
já peru běžně prádlo na 1000 otáček a něco ani nežehlím....asi teda záleží na pračce
Není tady
Měla jsem Whirlpool a už nikdy více, absolutní nespokojenost. Nyní mám Electrolux třetím rokem a zatím musím říct, že o.k. Moc mi vyhovuje ten digitální ukazatel délky praní a pere fakt dobře.
Není tady
Kámoška má Candy plněnou zvrchu a asi po 2-3 letech ji začali rezivět dvířka a už ji odešli i ložiska nebo co.A dala za ni skoro 18 tisíc.To už čekáte kvalitu
Není tady
Whirlpool 6ty smysl a naprosta spokojenost. Naopak ja shanela pracku na 1200 otacek, pradlo vyndavam skoro suche a nezmačkane, žehlí se krásně. Pračka má funkci "snadné žehlení", tak asi to bude tím, protože tuto funkci hodně používám.
Když jsem kdysi u staré pračky používala jen 600 otáček, tak jsem v zimě doma sušila prádlo tři dny, hrůza. To se úplně nesrovnatelné.
Není tady