29. ledna : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 29. ledna : Poslední šance pro přezrálé banány? Upečte z nich lahodnou buchtu 6. prosince : Je vám čtyřicet a už řešíte menopauzu? Co je příčinou předčasného nástupu, vysvětluje gynekolog |
|
|
No, tak potom nechápu, proč ztrácíš čas s přítelem a nejsi s kamarádem... stejně to tak bude.
Jsi vdaná ? Máš děti ? Ne ! Tak nevím, co řešíš ! Nevěra ti s přítelem moc nepomůže
Každopádně pokud chceš být příteli "jen" nevěrná tak by měl o něm kámoš vědět... protože se může stát, že nebude nakonec ani přítel, ani kamarád a tudíž ani žádný sex !
Upravil(a) Feuria (9. 1. 2007 15:16)
Není tady
adra napsal(a):
máš dobrého kamaráda a on neví že máš přítele?
jak máš jistotu že přítel nemá milenku??
děkuju za odpověd
ano, kamarád...jenže on už ke mě něco cítí...o partnerovi neví
Není tady
No maucta ! A neměl by o něm vědět (mmj. jak víš, že k tobě něco cítí) ?
Jak si můžeš být tak jistá, že nemá tvůj přítel kamarádku ?
Není tady
No sakryš, to se to vybarvuje. Tak pr... hraje na obě strany
Moc se mi líbí jak říkáš, že asi brzy partnerovi podlehneš. Krásně řečené No nechápu to. Já jsem pro férové jednání a tohleto se mi vůbec nelíbí.
Není tady
.........si myslim, že se pr... již rozhodla......
Není tady
...Jestli máš tedy pocit,že už to nevydržíš... asi ses už rozhodla.Zkus tedy kamaráda a uvidíš s přítelem to asi nikam nevede.!!!
Není tady
pr... ,když už je ted takov ,umíš si to představit za takovch 20 let společného soužití.....
Není tady
tak ho vyměň, on je línej, sám si to nechá udělat a tobě nic ... kašli na něj na sobce
Není tady
pr......ty máš fakt hezkej nick:-))))
a jinak to napsal dobře Fe...budeš tak dlouho dělat až nebude ani kámoš ani příetel ani ten SEX...a co potom jéžiši ???!!!!!!
Není tady