29. ledna : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 29. ledna : Poslední šance pro přezrálé banány? Upečte z nich lahodnou buchtu 6. prosince : Je vám čtyřicet a už řešíte menopauzu? Co je příčinou předčasného nástupu, vysvětluje gynekolog |
|
|
Má někdo stejný problém jako já? Můj partner je z práce dost unavený a na sex už pak nemá chuť...je mu 30 let, mě 23. V průměru máme sex 1x za 2 měsíce, což mě absolutně nevyhovuje a jsem už zoufalá. Tvrdí, že mu vadí, že mám narážky,že se nemilujeme,ale já už prostě musím. Nevím jestli je to špatně, ale občas do něho rýpu stylem: tak asi zase nic nebude...atd. Toho, že bych ho nevzrušovala se nebojím, stačí se otřít zadečkem. Ale samotná chuť na sex nikde. Ani o svátcích k tomu nedošlo. Když mu říkám, že každá žena potřebuje něhu říká,že to ví. A když řeknu, že mě nutí k tomu, abych to hledala jinde, řekne vždy jen: nestraš... Tak co mám dělat? Jinak nám to klape,ale já něhu a sex potřebuji.
Není tady
a věříš, že je utahanej z práce ? .. jsem si to myslela také a vše bylo trochu jinak.. jen nám je o krapet víc, než je vám
Není tady
Nic jiného v tom není, to mám jistotu... :-) ale nevím jak dlouho ještě vydržím jen se kolem něho pohybovat bez mazlení atd... kamarád na mě má celkem dobrý vliv, ale pořád se bráním. Nechci přítele podvést, ale kamarád mě dost přitahuje a mám strach že brzy podlehnu pokud se něco nezmění.
Není tady
jojo, podlehni..... máš před sebou ještě 50 let života, bez sexu, bez lásky, bez pomazlení, bez toho příjemnýho lechtání......
Není tady
cilka napsal(a):
jojo, podlehni..... máš před sebou ještě 50 let života, bez sexu, bez lásky, bez pomazlení, bez toho příjemnýho lechtání......
Není to jednoduché, víš? Partnera miluji a on mě, ale jen v sexu to neklape...
Není tady
Což je dost problém.
Není tady
pr... napsal(a):
Nic jiného v tom není, to mám jistotu... :-)
víš, jistotu nemáme nikdo a v ničem...
Není tady
FIONA27 napsal(a):
pr... napsal(a):
Nic jiného v tom není, to mám jistotu... :-)
víš, jistotu nemáme nikdo a v ničem...
Tady jistotu mám...milenka nepřichází v úvahu
Není tady
"Tady jistotu mám...milenka nepřichází v úvahu"
pr..., takových už bylo, co si byli jisti.
Není tady
Já to mám podobný - manžel ve 30 letech taky chodí unavený z práce. Normální sex - na to je unavený, ale neustále vyžaduje orál (což není můj šálek kávy), je s tím až protivnej, když jen co přijde z práce s tím neustále mává apod. a celý den se vyptává jestli budu cumlat - je mi z toho nanic.
Není tady
KALIK napsal(a):
Není tady
pr... napsal(a):
KALIK napsal(a):
:-(
Není tady
ty jo to je fakt vuul, Petulino oralny sex je fajn, ale toto je sila
Upravil(a) Oxi (8. 1. 2007 16:09)
Není tady
No, dělá si z ní legraci Oxi
Není tady
Jj, mozno mu robi dobre ked ju vidi aka je vytocena ... a mozno len nechape ze nieje v bordeli
Není tady
pr... napsal(a):
cilka napsal(a):
Není to jednoduché, víš? Partnera miluji a on mě, ale jen v sexu to neklape...
Vím, že to není jednoduché, ale uvědom si, že máš tři možnosti:
partnera milovat ale být bez sexu.... nu což, od každého uslyšíš jen to, že sex není vše......
partnera milovat (?) a mít sex s jinými..... to taky není špatné, ale není to ono
Partnera milovat a mít sex...... jsi ještě mladá, počkej za 10 let, jak po TOM budeš toužit......
sama jsem žila v manželství jaké popisuješ, vím jak ti je, vím co cítíš..... Vydržela jsem to 18 let, byly to ztracené roky, on ten sex, hlazení, laškování není jen o uvolnění těla ale i mysli...... a to ti neuvolní ani studená sprcha, ani ručník, ba ani přespolní běh.
Moje babička říkávala: nekalpe to v posteli, neklape to u stolu. A pokud teď ještě jo (a to určitě jo), tak za 10 let fakt nebude, jenže to už za sebou budeš mít hodně let..... Promiň, ale tohle je má osobní zkušenost.... Taky jsme doufala, hledala, ale bylo to na nic, zbytečný čas.....
a navíc a to si málokdo uvědomí: uvidí-li děti manželství bez vzrušení, bez kradmých dotyků, bez lásky a chtění, jaké jednou budou ony\?
Není tady
pr... napsal(a):
Peťulína napsal(a):
Já to mám podobný - manžel ve 30 letech taky chodí unavený z práce. Normální sex - na to je unavený, ale neustále vyžaduje orál (což není můj šálek kávy), je s tím až protivnej, když jen co přijde z práce s tím neustále mává apod. a celý den se vyptává jestli budu cumlat - je mi z toho nanic.
Orální sex já můžu, ráda ho dělám i přijímám, ale partner to nedělá...
Není tady
V první řadě bych řekla, že je rozdíl, jestli má druhý oproti mně výrazně nižší apetit - pak se s tím dá buď smířit, nebo hledat o dům dál. Jiná věc je přechodná nechuť - tady je ale dost klíčové, aby to ten druhý taky vnímal jako problém. Přístup "co chceš prosímtě řešit, co ti vadí?" by mě asi dost vytáčel.
Sex je důležitý. Nicméně zatímco si dokážu představit, že zůstanu s mužem, který bude vlivem například nehody doživotně neschopen soulože, pokud partnerství bude po všech ostatních stránkách fungovat (sdílení, vzájemná podpora, zájem, něha, otevřenost, upřímnost...), vylučuju, že bych zůstala s mužem, který by byl skvělý v posteli, pokud by mě například bil nebo jiným způsobem srážel.
Potýkáme se v tuto chvíli s něčím podobným a já jsem si uvědomila, že mi nevadí, pokud muž momentálně nemá chuť na to či ono, ale zásadně by mi vadilo, pokud by nebyl ochoten komunikovat a hledat z té polízanice cestu. A v tuto chvíli jsem si jistá, že už to došlo i jemu Nebylo to jednoduché a vím, že ještě nebude, ale kdo kdy tvrdil, že láska a budování pevného vztahu je něco snadného?
Upravil(a) Judita (8. 1. 2007 17:27)
Zkuste si udělat krásný večer.Jděte na disco nebo večeři,aby zapoměl na práci a nebo,že je utahaný.Uvidíš jak se to bude vyvíjet.Třeba mu dojde,že by o tebe vážně mohl přijít.
Není tady
sisi21 napsal(a):
Zkuste si udělat krásný večer.Jděte na disco nebo večeři,aby zapoměl na práci a nebo,že je utahaný.Uvidíš jak se to bude vyvíjet.Třeba mu dojde,že by o tebe vážně mohl přijít.
To jsem už zkoušela... :-(
Není tady
pr... ahoj(,v každém vztahu jsou nějaké chybičky.Teď záleží na tobě jestli to překousneš,budeš vyčkávat a nebo půjdeš za kamarádem.Zkus tedy s přítelem znova si popovídat....Třeba má problém a bojí se ti to říct.
Není tady
Peťulíno tak to je docela síla, timhle stylem ti akorát znechutí sex. JInak jsou situace, že se takhle muž chová a je to fajn, ale to asi nebude váš případ:).
Není tady
DankaS napsal(a):
Peťulíno tak to je docela síla, timhle stylem ti akorát znechutí sex. JInak jsou situace, že se takhle muž chová a je to fajn, ale to asi nebude váš případ:).
Sex už mám celkem znechucený, ale začínám myslet víc a víc na kamaráda...
Není tady
sisi21 napsal(a):
pr... ahoj(
,v každém vztahu jsou nějaké chybičky.Teď záleží na tobě jestli to překousneš,budeš vyčkávat a nebo půjdeš za kamarádem.Zkus tedy s přítelem znova si popovídat....Třeba má problém a bojí se ti to říct.
Už mám pocit, že to nevydržím...asi brzy podlehnu kamarádovi. Jen nevím jak se z toho pak sama vylížu, kamarád o partnerovi neví. Jsou přednější večerní filmy než-li já
Není tady
máš dobrého kamaráda a on neví že máš přítele?
jak máš jistotu že přítel nemá milenku??
děkuju za odpověd
Upravil(a) adra (9. 1. 2007 14:35)
Není tady