6. prosince : Váení uivatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to poruení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 6. prosince : Objevte kouzlo brambor po římsku. Jednoduchý recept, kdy vás tlačí čas i finance! 6. prosince : Je vám čtyřicet a u řeíte menopauzu? Co je příčinou předčasného nástupu, vysvětluje gynekolog |
|
|
Máte prosím někdo osobní zkuenosti? Moc se mi způsob léčby líbí, ale sbírám konkrétní příklady konkrétních lidí, hlavně v oblasti léčby dětí a dýchacích potíí, zbavení se hemofyla a streptokoka, děkuji za zkuenosti.
Není tady
Gemmoterapie (preparáty Naděje od Mgr. Podhorné - tuím na www.r-web.cz/nadeje ) není patná, ale zkoueli jsme to jen u dospělých, u dětí jsem to zatím neměl monost vyzkouet. Zajímavé jsou té informační preparáty pro děti od MUDr. Jonáe (info na www.joalis.cz). Tam je záběr troku irí. Doufám, e to bude bráno jako pozornosti hodný tip a ne jako reklama. Nemá někdo jetě jiné zkuenosti?
Upravil(a) Tom (16. 1. 2007 20:06)
Není tady
tome díky, začínáme třetí týden s dávkováním tinktur od naděje Respiro a Lichořeřinice. Do toho dávám přírodní protikalový cibulový sirup (na cibuli cukr a co vykape dvakrát denně lička), do nosu dělané kapky z lékárny. Zatím se syn drí, je fakt, e toto celé podporuje broncho vaxom na posílení imunity. Sem tam mu oupnu i lactobacila (aby se srovnal po antibiotikách) a má protihlenovou dietu: ádný sladkosti, bílou mouku a mléčné výrobky. Tu dietu víc jak měsíc neudrím, potřebuje jogurty a mléko na zuby/kosti. Rozhodující bude tento týden, pokud vydrí bez zánětu uí, budu to povaovat za zázrak.....
K jonáovi nemám důvěru. Nemám jí ničím podloenou, ale hodně čtu a kdy mě něco nezaujme, beru vnitřní pocit jako rozhodující. Budu dál informovat.....
Není tady