|
1.září : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 1.září : Národní klasika: ovocné knedlíky. Jak zvádnout veškeré nástrahy jejich přípravy? 1.září : Dechberoucí krása těchto levitujících skleněných zahrad vás okouzlí. Aerárium: Vytvořte si svůj malý zelený svět |
|
|
Není to tak dávno, co jsem tu řešila svoje těhotenství, jestli si mimi nechat nebo ne. Také díky vašim radám a zkušenostem jsem si ho naštěstí nechala a dnes mám za sebou štastnou polovinu těhotenství. Nechápu co jsem tenkrát vůbec řešila ale vím, že dnes bych strašně litovala, kdybych vás všechny tenkrát neposlechla.Takže díky holky....
Není tady
gratuluju k rozhodnutí - dej vědět jak se Ti daří dál
Není tady
Lulu moc Ti to přeju, že jsi šťastná. S úsměvem si vzpomínám na Tvá témata ohledně vysazení HA a potom spolehlivosti těhotenských testů 
Drž se, držím pěstičky a přeju hodně štěstí a hlavně zdravé 
Není tady
Taky se přidávám, hóódně štěstí!!
Není tady
Lulu, je to skvělé , budeš mít malé baby babineťátko.Držím palce, ať vše dobře dopadne!
Není tady

Není tady
Přeji tobě i tomu malému tvorečkovi co roste v tvém bříšku jen to nejlepší.Zdravíčko,štěstíčko a lásku na tom to světě.Něco podobného jsem prožila.U mne to však skončilo přerušením,byla jsem 1,5 roku po operaci mozku astriocitomu.Partner mne nechal na to sám a já se měla rozhodnout.S genetičkou jsme vedly dlouhý rozhovor pro a proti. Jsem ráda,že mám jednoho již 20 ti letého zdravého syna,dnes bych se mohla třeba starat o postižené dítě,ale také nemusela.To nemohl nikdo vědět,ale já sama neměla dostatek síly čekat na další podrobné testy.Uklidnˇují se tím,že já mám alesponˇ jedno a někdo nemá žádné ,ale srdíčko bolí.Proto ti držím palce jsi úžasná.
Není tady