19. dubna : Váení uivatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to poruení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 19. dubna : Obyčejný citrón a jeho netradiční vyuití beze zbytku. V kuchyni i v domácnosti je skvělý pomocník! 19. dubna : Rodičovství podle zvěrokruhu: tíři jsou přísní, Panny umí ustoupit. |
|
|
Babinetky, poraďte!!!!!! Poslední léta mně trápí po uívání antibiotik tyto problémy : svědí mě konečník a ve vyústí k praskání a bolestivému vyprazdňování a i problém gynekologický - svědění a pálení a výtok. Momentálně taky uívám antibiotika (Cefzil) a mám ji po třech dnech uívání začátek problému. Dá se tomu nějak předejít či v počínající fázi ulevit? někdy se rozkrábu a do krve...
Není tady
star.ka, ty to má v těle asi dost nahnuté s kvasinkama. Taky jsem na to trpěla, a pomohlo mi jednak absolvovat očistnou kůru od doktora, který dělá medicínu podle dr. Jonáe, jednak se permanentně nacpávat probiotiky, jednak na gynekologické potíe aplikovat bylinkové kapky Albisan od firmy Karl Hadek - nakape se to na tampon a zavede do pochvy, nic lepího neznám. Dělají i bylinkový balzám na okolí poevního vchodu (Intisan) a mycí olej. Po dvou letech soustavných výtoků jsem skoro rok naprosto v pohodě.
Jestli poslední roky bere často antibiotika, moná bych se na tvém místě nechala poslat na imunologii, aby se řeil skutečný problém.
Tak si můj manel udělal kolečko po vech naich lékárnách a Albisan nikde neměli. Je večer, trpím u úděsně, přidruilo se krvácení z konečníku, take musím ráno k lékaři. Ale i tak děkuju, e aspoň někdo odpověděl....
Není tady
Albisan spí v takové té prodejně čaje a bylinky, nebo přes net - www.ckhi.cz , popřípadě jim třeba zavolat, kde ve vaem okolí je nějaký distributor. Jako první pomoc mě napadá obklad z bílého jogurtu. Na podráděnou prcku občas pouívám Baby Cream od Bubchen , ale na to, jak to má rozjeté ty, to asi stačit nebude
Kup si v lékárně Lactobacillus acidophiluss a to ti pomůe. Jestli je to teda způsobený kvasinkama, tak jo. A ta krev- zřejmě sis to rozkrábala do krve, ne? Na to by ti pomohla nějaká mastička na konečník- třeba Heparoid. Pokud půjde k dr., e má krev v konečníku, poene tě na kolonoskopii atd...
Nejdřív bych zkusila něco z toho co ti radíme. Pokud to za pár dní nezabere, pak k lékaři.
Není tady
Z laktobacilů doporučuju YOGURT. Dostane se v kadé lékárně. Taky není k zahození dvakrát do roka v rámci prevence a obzvlátě u těch, kdo často berou antibiotika, prodělat hydro-colon-terapii. Je to hloubkový výplach střev. Zní to hrozně. ale je to bezbolestné a velmi účinné.
Není tady
No já si hlavně myslím, kdy u ten manel v lékárně byl, kdyby se zeptal, určitě by mu něco doporučili s prodali, aby jsi tak netrpěla do rána !
Není tady
Jo, jo, moje řeč, ale to by to nesměl být CHLAP !!! aspoň toho mého napdají rozumné věci jen vyjímečně. No prostě dohra mých potíí - sama do lékárny, Femigel - nezabral, dalí neprospaná noc. Nakonec jsem si vzpomněla na chytré bakterie, kterým chutná candida a které jsem měla utajené. Ta o půl třetí v noci jsem napoutěla vanu podle příbalového letáku a hoďku seděla v teplé vodě. Zatím nic moc, ale snad o píď lepí. Večer jetě jednu koupel a zítra buď anebo... Tak díky, babinetky, za rady...
Není tady
ahoj star.ka
měla jsem úplně ty stejné problémy jako ty , po antibiotikách jsem dostala hroznej průjem a s tím spojené potíe..začlo to příerně bolet a krvácet
...tak mě poslali na proctologii a nejdříve předepsali masti a čípky...to nezabralo. Pak mi teda dr. poradil a zkusím vlákninu a hodně pít a koupele v dubové kůře,řepíku a heřmánku.
Sice to chce trpělivost,ale úspěch se dostavil
Jo a tu kolonoskopii jsem taky podstoupila a zjistily vnitřní hemeroidy,ale natěstí zatím nebyl potřeba větí zásah.
Kdy jsem teď naposledy brala ATB, hned jsem nasadila B-komplex a laktobacily nebo zákysy(trpím taky na kvasinky) a musím zaklepat , nic z toho sajrajtu se mi neobjevilo.
Tak bude dret palce.
Není tady
Mě se na tvoje problémy osvědčil olejíček Albisan od Original Atok. Kamarádky jetě pouívají Intisan taky od Atoku. V lékárnách to bohuel moc nebývá k sehnání a kdy tak na objednávku co je naprd. Já jsem si to objednala z www.natusen.cz a přilo to hned druhej den, ale určitě to mají i jinde.
Není tady
k prevenci těchto problémů je dobré uívat probiotika. A kdy u je na prevenci pozdě, doporučila bych Idelyn, dá se koupit třeba tady http://www.lekarna.cz/idelyn-beliema-ex … gel-200ml/ http://www.lekarna.cz/idelyn-beliema-effect-10-tablet/
Není tady
zkus přírodní antibiotika, třeba phytoxan mi pomáhá nejvíce. Myslím, e by ti to prospělo více.
Není tady