18. září : Váení uivatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to poruení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 18. září : Objevte kouzlo brambor po římsku. Jednoduchý recept, kdy vás tlačí čas i finance! 18. září : Je vám čtyřicet a u řeíte menopauzu? Co je příčinou předčasného nástupu, vysvětluje gynekolog |
|
|
Ahoj, chtěla bych dát syna na balet, myslím, e to je docela dobrá pohybová průprava a naučí se alespoň základy tance. Nemáte někdo podobné zkuenosti a nevíte co to obnáí?
Můete mě napsat i na icq 445-314-391:)
Není tady
Zkuenosti nemám, ale slyela jsem, e kdo se baletu věnuje, tak má větinou íleně zničené klouby a kostru vůbec.
Jaký vlastně syn je? Je hodně pohyblivý? Co zkusit latinsko-americké nebo standartní tance? Tam se naučí tanec lépe ne v baletu a co jsem slyela, tak to právě není tak drastické. A nebo jiné moderní tance?
U baletu bych se navíc bála, e bude jako jeden z mála chlapců a ostatní děti se mu budou smát -dětská krutost je bezmezná.
Není tady
Já jsem v dětství (dospívání) dělala tzv. discobalet a dnes mám opravdu problémy s kyčlema (nevím, jestli je balet ale příčina).
Není tady
Ahoj,
já jsem 6 let závodně tancovala latinu a standart a musím za sebe říct, e to je dobrá průprava. Člověk se umí hýbat v podstatě na jakoukoliv hudbu a taneční znalosti vyuije na kadé společenské akci. ádný zdravotní problémy jsem z toho neměla a nai taneční partneři taky ne. Spí naopak.
Není tady
Určitě ta latina má taky něco do sebe, ale chtěla bych to zkusit s tím baletem, myslím e to má docela dobrý vliv na pohyblivost a celkové drení těla. Já jsem jako malá taky dělala balet a i kdy ty začátky nejsou nikdy lehké tak mě to potom dost bavilo.
S těmi klouby to snad nebude tak hrozné, balet dělá spousta lidí a nemají problémy. Moná profesionálové co ale trénují kadý den mají větí problémy. Uvauju jen o kurzu, alespoň na jeden rok a pak se uvidí jak ho to bude bavit:-) I kdy u vidím zase ten vítr v peněence:-(
Není tady
Kataka napsal(a):
Určitě ta latina má taky něco do sebe, ale chtěla bych to zkusit s tím baletem, myslím e to má docela dobrý vliv na pohyblivost a celkové drení těla. Já jsem jako malá taky dělala balet a i kdy ty začátky nejsou nikdy lehké tak mě to potom dost bavilo.
S těmi klouby to snad nebude tak hrozné, balet dělá spousta lidí a nemají problémy. Moná profesionálové co ale trénují kadý den mají větí problémy. Uvauju jen o kurzu, alespoň na jeden rok a pak se uvidí jak ho to bude bavit:-) I kdy u vidím zase ten vítr v peněence:-(
A co na ten balet říká tvůj syn?
Není tady
Zatím jsem mu to jen naznačila:) On není moc nadený, ale z ničeho. Chci aby se trochu hýbal, protoe dost času prosedí u TV:-( Jinak jsem nala zatím jeden baletní kurz kde by mohl chodit tak se tam s ním zajdu podívat
Není tady
Kataka napsal(a):
Zatím jsem mu to jen naznačila:) On není moc nadený, ale z ničeho. Chci aby se trochu hýbal, protoe dost času prosedí u TV:-( Jinak jsem nala zatím jeden baletní kurz kde by mohl chodit tak se tam s ním zajdu podívat
No, holčička by určitě nadená byla, ale kluk...To asi záleí na dotyčném. A proč nezkusit raději nějaký sport?Fotbal, floorbal,hokej, atletika, stolní tenis,.....
Kolik mu vlastně je, smím-li se zeptat?
Není tady
Má 10 roků. Napadl mě ten balet, protoe jsem ho taky dělala jak jsem byla malá a dost se mě líbil. Celkově si myslím, e tam dostane dobré základy pohybové průpravy a bude se mu to hodit i do dalích sportů
Není tady
Kataka napsal(a):
Má 10 roků. Napadl mě ten balet, protoe jsem ho taky dělala jak jsem byla malá a dost se mě líbil. Celkově si myslím, e tam dostane dobré základy pohybové průpravy a bude se mu to hodit i do dalích sportů
To je jasný, e tobě se to líbilo. Byla jsi malá holka a mohla ses nakrucovat před zrcadlem v sukýnce a pikotách Ale kluci tohle vnímají asi jinak. Já bych mu zkusila dát na výběr více moností a a si sám vybere. Nebo si vzala z místního domu dětí a mládee nabídku krouků, prola si to s ním a prokonzultovala. Mě takhle nai (spí táta) přihlásili na tenis, chtěli mít ze mě Steffi Graff. Mě to nebavilo, nechodila jsem na kurt a místo toho jsem se sama rozhodla pro tancování a pak jsem u toho u i zůstala
Není tady
Chodila jsem do baletu - "liduky" - 1980-1988. Dvakrát týdně. Moc mi to pomohlo k pěknému drení těla, nebolela mne záda a nehrbila jsem se. Také cítění rytmu a vyjádření pohybu tělem mělo něco do sebe. Kluky jsme tam neměly - my děvčata....
Moji synové chodí do folklórního souboru, je to takové "chlapské" - oproti baletu. Je to spojené i se zpěvem, recitací. Taková vestranná průprava.
Není tady
10 letýho syna do baletu, pokud z toho není vyloeně nadený? Tak to bych svýmu synovi neudělala.
Není tady
Stejný názor jako Leila. Nech ho vybrat si, co chce dělat on.
Leila napsal(a):
10 letýho syna do baletu, pokud z toho není vyloeně nadený? Tak to bych svýmu synovi neudělala.
Souhlasím. Mám doma 10letýho kluka - no ten mi by dal.
Není tady
Dcera chodila do baletu několik let, pak ji to přestalo bavit ( teď chodí na street dance). Co si pamatuju, tak tam s nimi chodil jeden kluk - nemyslím, e by se tam mezi samýma holkama cítil nejlíp. Je to problém, pokud by syn po tom váně touil, určitě bych mu to umonila. A se zajde nejdřív někam podívat, udělá si představu. Ale nenutila bych ho. Pokud vím, tak v ostatních tanečních kurzech bylo kluků vdycky víc - nemusí to přece být jen balet? Jsou taky kurzy junior street dance a jiné.
Není tady
No já nevím, ale desetiletýho kluka, pokud o to váně nemá sám zájem, bych do baletu nenutila, musel by si tam připadat jako magor. Tobě se to jaké malé holce líbit mohlo, ale ty si byla holka a ta sukýnka a tak..jako princezna, chápu, e si byla nadená, ale kluci tohle asi vidí jinak
Není tady
Chtela jsem ti napsat na to icq ale nejak me to neslo, kdyby ses chtela dozvedet jeste vice tak me muzes napsat na moje cislo 440-023-229.
Ja jeste delam balet, ale uz jenom rekreacne, protoze me nevzali kvuli vysce na konzervator. Trochu me to mrzi protoze balet byl super, ale zase je to hodne velka makacka. Mozna pro kluka je to horsi
a urcite ho priprav na to, ze bude muset zvladnout provaz (v tom sme museli vydrzet sedet trebas hodinu:-)), placku, most apod Urcite se to da vechno zvladnout akorat to chce vuli a cas.
My jsme tam nemeli kluka ani jednoho ale moje kamaradka co chodila jinam tam meli 6 kluku, tak zalezi jaky krouzek si najdes.
Není tady
Mé dítě kdy nechtělo dělat NIC, tak jsem ji vzala na tanečky a hle, jak se nadchla. Ale já ji vedu ke sportu -rekreačně odmala. Brusle, lyování (i běky), kolo, plavání... Kluka bych vzala na nějaký sport nebo tanec a kdyby ho to chytlo, hned by tam chodil. Ale dávat ho na balet, pokud není holčičí jemný typ, to povauji za "trest"... Budou se mu smát.
CO taj-či? sebeobrana ho nebere z filmů? co brusle? co plavání?co step? jestli kouká na Tv tak nějaký sport ho třeba zajímá.
Není tady
Balet je docela dřina. Dělala jsem ho od 4 asi do 8-9 let, pak mě mamka odhlásila a dala na sportovní gymnastiku. To bylo mnohem lepí.
Jako pohybová průprava je sice perfektní, ale mě vechno bolelo
Kluka bych taky spí dala do tanečního krouku, kdy se mu balet nebude líbit
Není tady
Můj syn se vloni v 8 letech přihlásil sám dobrovolně do krouku country tanců. Těil se, e bude mít na hlavě kovbojský klobouk a e bude tancovat se svou oblíbenou spoluačkou. Spoluačka tancovala s někým jiným, na klobouk taky nedolo, take nadení vyprchalo a tento rok syn u nechodí. Můu říct, e by mě ani nenapadlo ho do takovýho krouku směrovat, ale kdy si sám řekl, tak proč ne....taky potom u musel vydret a do prázdnin, kdy se přihlásil.
Není tady
Ahoj lidi!
Chtěla bych se hecnout a pořádně to rozjet s baletem. Tančím cca od 7mi let, ale balet je mi zkrátka nejblí. Potřebovala bych od vás poradit, kde seenu vhodnou baletní obuv, pikoty. Nejlíp nějakej odzkouenej e-shop. Znám pouze tento, kde maj super baletní pikoty. Znáte někdo? Fakt moc ocením jakoukoliv radu. Předem díky! Jiřka:rock:
Není tady
Ahoj, vyplnili byste mi prosím kraoučký dotazník? Je o tom, čím se děti chtějí stát a týká se také baletu. http://goo.gl/forms/YvFy76GXFi
Není tady