29. ledna : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 29. ledna : Poslední šance pro přezrálé banány? Upečte z nich lahodnou buchtu 6. prosince : Je vám čtyřicet a už řešíte menopauzu? Co je příčinou předčasného nástupu, vysvětluje gynekolog |
|
|
Tento týden jsem si zakoupila odšťavňovač a jsem z něj velice nadšená. Nejsem moc velký jedlík ovoce, ale šťávičky z něj jsou opravdu mňam, i můj 4-letý syn je moc chce. Zakoupila jsem si hodně mrkve, jablka - ty nejsou ani moc drahé a dnes i pomeranče a grepy taky za příznivou cenu. Třeba grepy normálně ani nepozřu, ale šťávy je z něj hodně a moc dobrá. Také máte rádi tyto přírodní šťávy? Dejte nějaký typ. Já zkoušela i smíchat třeba trochu celerové šťávy s mrkví, to jsem viděla v tom Jste to co jíte, celer má opravdu zvláštní chuť.
Není tady
A na kolik takový odšťavňovač příjde?
Není tady
avokádo - vysoká energetická hodnota, hodně vitamínů - přidat do jakého koliv štávy
hruška- vitamíny typu B,minerály
červená řepa - Béčka,C, kyselina listová,minerály !!!
ze slaných - mrkev.rajčata, celer,okurka,brokolice, zelí....ale to já jím celé, zdravá je štáva z cibule !!!
limetky, mango,kiwi, jahody,ananas,celerová nat, špenát, petrželová nat....a v létě pak úplně všechno !!!
Není tady
lepisto, já mám za cca 3tisíce, dostala jsem ho na Ježíška a taky si nemůžu vynachválit MŇAM !
Není tady
díky za typy, avokádo zkusím, normálně mi nechutnalo, tak ho zkusím aspoň jako šťávičku. Jinak stál 1230 je to Tefal a koupila jsem ho přes net. Zatím se zdá super, uvidíme.
Není tady
V Jste to co jíte to byla značka Philips, ale ten co tam měli stojí tak kolem 5-6 tisíc. Ptala jsem se mailem paní doktorky Cajthamlové. Já mám ten Tefal a absolutní spokojenost, jsem teď š´távičkový maniak, každý den si dělám šťávičky a i synovi, tomu moc chutnají.
Není tady
ano, ovoce se krájí, protože by se ani do toho otvoru nevešlo, to mi zase nevadí, že ho tam nedávám dávat celé, asi mám nějaký menší typ. Je to Tefal ZE7001
Není tady
Ketynka 21
Zrovna jsem si objednala odšťavňovač z toho pořadu - Philips HR 1861, na netu v Nákupním domě ho mají za 4200 Kč. Je nejsilnější na trhu, má příkon 700 W a drtí celá jablka.
Není tady
Ten odšťavňovač Philips HR 1861 nabízí několik internetových obchodů např. www.nakupnidum.cz (za 4200,-) www.bilaplaneta.cz (i na splátky - 4189,-)
Není tady
http://www.obchodni-dum.cz/find.phtml?v … ds=hr+1861
Tady ho máš ještě levnější a je to spolehlivý obchod.Kupovala jsem tam už a bylo to v pohodě.
Není tady
Taky jsem touzila po tom Philipsu,ale nakonec jsem koupila Bosh,stal neco pres 2tisice a jsem taky spokojena. Sice se tam jablka nevejdou cela,ale nevykrajuju je ani neloupu. Ani to myti neni tak strasny,jak jsem myslela,spis ramus. Rada bych si udelala stavu treba rano ke snidani,ale je mi lito sousedu s malym deckem :-((
Není tady
alenam napsal(a):
díky za typy, avokádo zkusím, normálně mi nechutnalo, tak ho zkusím aspoň jako šťávičku. Jinak stál 1230 je to Tefal a koupila jsem ho přes net. Zatím se zdá super, uvidíme.
avokádo je skvělé s pepřem a solí a mazat na brambůrky.
Není tady
Moje mamča se v Praze koukala, jak připravují ovocné šťávy. Základ je z pomerančů odšťavněných v odšťavňovači a do toho přidají ovoce, ze kterého by byly zbytečně velké zbytky, jako jahody, mango atd a s tím to vše umixují v mixéru. Třeba z banánu je dle mého názoru málo šťávy, tak jsem ho se šťávou rozmixovala.
Není tady
Ketynka21 napsal(a):
holky nevite jsetli ten odstavnovac Philips je hlucny?
Je tišší než robot.
Není tady
Recepty:
PO FLÁMU - červená řepa, celer, jablko, mrkev
POSILOVAČ IMUNITY - zázvor, mrkev, jablko, pomeranč
PRO KRÁSU - citron, lesní směs, jablko, grep
NA ENERGII - mrkev, petržel, jablko, zázvor
ŽIVOTABUDIČ - jahody, jablko, banán
PROTI CHŘIPCE - zázvor, citron, grep, pomeranč
TWIGY - maliny, jahody, ananas, jablko
ANTIDEPRESIVUM - maliny, mango, bílý jogurt, banán, jablko
NA OSVĚŽENÍ - kiwi, ananas, pomeranč, maliny
BYSTROZRAK - rajče, červená řepa, mrkev, mléko
Není tady
Zdravím všechny,
Předvánoční období je výjimečné spoustou věcí a jadna z nich je, že obchody s domácími potřebami jsou plné žen skoumajíchích různé šroubováky a vrtačky zatím co jejich manželé v drogeriích očuchávají parémy. A tak i mně to přivedlo na tohle fórum.
Byl jsem totiž pověřen abych vybral odšťavňovač pro naši maminku. A to asi nebude jednoduchá věc, protože ona měla strašně dlouho odšťavňovač, který koupila ještě za kamunistů a byla s ním naprosto spokojená. Odšťavňoval odstředivou silou. Už jsem se doslechl o pár případech, kdy lidé co měli takový starý odšťavňovač s těmi novými nebyli spokojeni a to proto, že nechávaly velké sbytky a šťávy oproti těm starým nechali získaly málo. Nevím, jak je to doopravdy a jestli třeba ty dražší odšťavňovače (okolo 4 tisíc) už jsou v tomhle lepší. Všude si akorát můžu přečíst že z ovoce dostanu třeba 98 procent šťávy ale přesvědčit se o tom nijak nemůžu. Taky jsem se někde dočetl, že je problém třeba s rybízem, prý to zanáší filtry, máte s tím nějaké zkušenosti? Ten náš starý krám prostě udělal šťávu ze všeho, co se do něj strčilo. Díky za každou reakci a zkušenost.
Není tady
Měla jsem starší odšťav'novač, který měl nádobku na šťávu a drť zůstávala ve víku. Taky to ani nebyla drť, dost šťávy tam zůstalo. Navíc se musel každou chvíli otevřít a vyčistit. Loni jsem koupila nový, taky odstředivý, ale má samostatnou nádobku na šťávu a samostatknou na drť, takže se nemusí čistit během provozu, je skvělý.
Není tady
Má šnekový odšťavňovač Kuvings a s odstředivkou se to nedá vůbec srovnat. Jsem maximálně spokojená.
Není tady
Taky mám odšťavňovač jako Triádka. Je opravdu skvělý - dělám především smoothie a také drtím ořechy. Výborný pomocník.
Není tady
Kuvings sje suprovej šnekáč. Sama ho používám dost dlouho a zatím sem nenarazila na ovoce, které by odšťavňovač neodšťavnil.
Není tady