|
9.dubna : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 9.dubna : Vaření na chatě či chalupě bez stresu: Tipy na vaření z jedné pánve nebo hrnce. 1.dubna : Jak vznikla záhada ďáblova trojúhelníku: Odhalil ji už Kolumbus? |
|
|
Ahojda maminy, tak jsme od Ježíška
dostali zázračný hrníček od Aventu na učení. No jo, jenže jak naučit Mišulu s ním pít???
Od vánoc do něj vždy dávám trošičku čajíku a vždy když jí dávám čaj, tak nejdřív zkouším ten hrneček, jenže když ho dám Míši do pusiny, tak se hned začne křivit a odvrácet obličej. Takže vyhrává klasická savička. Za jak dlouho zvládly vaše dítka pít z těchto hrníčků? Totiž už bych byla ráda, kdyby se to naučila, protože když jí dám lahvičku, tak po napití si s tím hraje a pak je celá politá, no a z toho hrníčku čajík neteče, takže bych jí nemusela hlídat, jestli se zrovna zase polije nebo ne...
Díky za rady 
Není tady
agata nemela savicku vubec, od 6. mesice dostavala ten aventovsky hrnecek a hned druhy den z toho umela pit, ted mame zas smulu ze nechce savicku, abych ji mohla dat Nutrilon, takze jedine prso.
asi to chce zkouset a jednou se to urcite povede.-)
Není tady
Od kterého měsíce ten hrneček je? A dá se do něj dělat i mléko? Andrejka čaj vůbec nechce.
Není tady
Ahoj Žaneto,
a jaká je hubička?
Nevím teď ale za Jíti jsem koupila jen hubičku , která šla nasadit na klasickou avenťáckou láhev (i na ten hrnek) a byl z toho hrneček na učení. Byly dvě barvy hubiček, jedna bílá a jedna zelené. Jestli se nepletu tak ta bílá byla pro malé děti ( byla měkčí a asi jim to i lépe teklo) a ta zelená pro větší.
Makčo, jestli máš avenŤáckou lahev, kup si na ni tu hubičku. Tudíž odpověď i pro Reny, lze do toho dělat mléko 
Není tady
zelena je od 6 mesicu, bila je pro vetsi deti
reny hrnecek je od 6.ti mesicu, mleko se tam taky da dat
Není tady
Já to tušila že se všechno mění.
Před dvěma lety se začínalo tou bílou barvou, je měkčí, a pak se přešlo na zelenou, tvrdší. Tak asi přehodili barvy aby v tom byl větší zmatek 
Není tady

Já když kupovala hubičku na Avent tak mi paní poradila ve spec.prodejně vzít tu bílou je měkká a mimi si s ní naučí pít líp, Aduš pila hned, čajík a džusík má s hubičkou a mlíčko pije s dudlíkem..Říkala že to vůbec neva, máme i tu zelenou a je strašně tvrdá a nechce jí..
Není tady
Holky a jde z te hubicky pit i mlicko? Nebo je to jen na cajik?
Není tady
Já myslím, že je to jedno jaká se tam dá tekutina.. Žanet, já Nele taky dávám kouzelný hrneček a nechce
Vyhrává obyč. savička, tak to zatím nehrotím... Časem na to přijde, tak jako na to, že jde lézt dopředu a taky se už postavila 
Není tady
No já mám tu bílou hubičku a na návodu bylo napsáno, že je od 6-ti měsíců. No snad se to brzy naučí 
Není tady
Mně Adam pití z ničeho jiného než z prsa nebo z lžičky nepochopil...
Teď ho učím pít z obyčejného tvrdého pítka u hrníčku od Bočka. Tam to aspoń teče, tak mu to snad dojde.
Láhev jen ožužlal a "magický hrnek" jen okousal.
Když jsem si chtěla koupit avenťácký pítka a hrníčky, tak mi prodavačka doporučila obyč. pítko + hrníček.
Není tady