29. ledna : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 29. ledna : Poslední šance pro přezrálé banány? Upečte z nich lahodnou buchtu 6. prosince : Je vám čtyřicet a už řešíte menopauzu? Co je příčinou předčasného nástupu, vysvětluje gynekolog |
|
|
Chci se ucházet o místo,jsem již 9 let doma dvě mateřské.Nejsou někde na netu rady jak se chovat při pohovoru,co mě např. čekají za otázky,ať tam neshořím jak papír ?Moc bych chtěla do práce,je to v mém oboru,v místě bydliště.A ještě dotaz jestli je na netu vzor životopisu,chci si ho vypracovat předem,než tam vkročím.Držte mi prosím palečky.
Není tady
http://poradna-prace.jobs.cz/vytvarim_c … pravne_cv/
Upravil(a) penizek (5. 1. 2007 23:34)
Není tady
Díky prostuduji.
Upravil(a) Bebe (5. 1. 2007 23:38)
Není tady
Bebe, o co se ucházíš, jestli to není tajné?
Není tady
ahoj bebe, dnes už jsem psala na jedno forum ohledně CV, tak tam mrkni. jinak co se pohovoru týče, doporučuje se odpovídat jasně, ne žádné romány. a když nevíš odpověď, tak řekni, že bohužel nevíš. je to lepší než si cokoli vymýšlet, nikdo neví všechno.
důležité je si zjistit co nejvíc o firmě, do které jdeš. věnuj tomu hodně času, můžeš se pak blýsknout vědomostmi o tom, co firma chystá apod.
jinak si pamatuj, první kolo pohovoru je převážně o "chemii". tedy jestli jsi dané osobě sympatická či ne. jde to samozřejmě podpořit. personalista má vždycky pravdu, tak se moc nehádej Dobré je užívat slov "společně", "dohromady", "my" - krátka aby bylo vidět, že firma a ty bude jeden celek. pokud se tě na konci personalista zeptá, zda máš nějaké otázky ty, zeptej se např.: "Zajímalo by mě, kdybyste byl/byla vy na mém místě, co byste udělala/řekla jinak(lépe), nebo co v rozhovoru chybělo" tím dáš najevo respekt k personalistovi i zájem být co nejlepší.
druhé kolo s manažerem ti ukáže, jaká firma(oddělení) je. nezapomeň, že manažer si vybírá lidi podobné jemu. a nechce, aby byli chytřejší. měla bys být teda zdravě sebevědomá, a pokusit se naladit na jeho vlnu chování a jednání.
Tyhle věci mám od jednoho týpka z praxe, ne z žádných hloupých příruček. Jinak přeju hodně štěstí!
Není tady
Díky moc,dneska jsem tam byla a vzali si můj životopis,ještě mám dodat foto,bude výběrové řízení a pohovory,pak se uvidí.Moc mi tam dnes neřekli,budou vybírat asi s více lidí dle životopisu.
Já jsem dlouho doma,takže ta komunikace s lidma je mizerná,ale já do toho vjedu ,věčně doma nebudu ,někdy se musí začít
.
Není tady
Bebe, neboj tvá komunikace je velmi dobrá.Tak se drž.
Není tady
.
No jo ,ale my spolu komunikujem vždycky s nějakou deckou vína a tam nemůžu přijít nalitá.
Není tady
Bebe, když na ně mrkneš těma uhrančivýma očima, tak máš to místo jisté, neboj !
Není tady
Bebe,
jestli jsem to správně pochopila jsi někde z Moravskoslezkého kraje?
To podle Romči. Zkus mi pisnout sz co jsi dělala před mateřskou a jaké máš zkušenosti. Hledám náhradu za sebe do naší firmy.
Není tady
Bebe-dobře to dopadne. Komunikujem vždy úchvatně a snad i bez alkeholu. A navíc jsme holky v nejlepších letech-tak co by nás někde nechtěli?
Není tady