29. ledna : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 29. ledna : Poslední šance pro přezrálé banány? Upečte z nich lahodnou buchtu 6. prosince : Je vám čtyřicet a už řešíte menopauzu? Co je příčinou předčasného nástupu, vysvětluje gynekolog |
|
|
jujda lidicky ted jsem s etak zamyslela a vrta mi to hlavou jak je mozny ze pri sve stare vaze jsem do sebe cpala paty pres devaty a tuny jidla a vubec sem nenabyrala???a ted kdyz do sebe spu tuny tak nabiram???? bojim se ze budu nabirat porad porad porad klidne do 70 kg i kdyz bych se mela zastavit na 55(puvodni vaha), je to mozny? co kdyz s eto nabirani nezastavi??
Není tady
možná hormony kdo ví ? nejsi nakonec těhotná nebo něco takového ? né dělám si srandu
kdo ví, to nikdo netuší, zkus běhat... já nevím co bych ti mohl poradit, hlavně do sebe necpy tuny jídla, ale málo jídla
míň víckrát denně
a cvič, to by ti mělo váhu zredukovat... , jinak ti poradit nemůžu
Není tady
No, možná se samo nezastaví, ale musíš se holt hlídat a přes těch 55 se omezovat v jídle. Tělo bude mít tendenci to, co zhublo nabrat , plus tak 2 kg navíc. Takže se samo zastaví na tak 57 pravděpodobně... a nebo musíš kontrolovat stravu a několik měsíců si sama ustalit váhu na 55
a až bude ustálená, budeš moct jíst jako dřív a nebudeš se muset tolik(možná skoro vůbec) hlídat. Tak, jak to bylo na začátku.
Není tady
Ještě bych dodala, že v tomhle věku je přirozený asi mírně postupně nabírat okolo 1-3 kg na rok. Pokračuje tam ještě vývin
Není tady
nikdy jsem nebyla štíhlá - max. jako dítě (to mi říkali samá ruka, samá noha ). strašně jsem to hrotila, pořád jsem chtěla zhubnout a je fakt, že mě takový ty záchvaty naštvanosti na samu sebe, jak vypadám, pořád přepadávaj, ale už ne tolik, protože jsem zjistila, že se klukum líbim taková jaká jsem
- naštěstí. a abych ze sebe měla o něco lepší pocit, před spánkem se protáhnu, udělám několik dřepů a je to
- jinak buďme rádi za to, že jsme takový, jací jsme
Není tady