29. ledna : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 29. ledna : Poslední šance pro přezrálé banány? Upečte z nich lahodnou buchtu 6. prosince : Je vám čtyřicet a už řešíte menopauzu? Co je příčinou předčasného nástupu, vysvětluje gynekolog |
|
|
Když se budeš na lidi kolem sebe usmívat a budeš se chovat vstřícně a nebudeš kazit zábavu, ale prostě se smát i těm přihloupějším vtipům, uvidíš, že se na Tebe lidi kolem tebe budou koukat jako na nejbáječnější holku pod sluncem. Najednou si mezi nimi nebudeš připadat ani tlustá (což stejně nejsi) ani ošklivá. Znám spoustu holek, o kterých by asi někdo řekl, že nejsou hezký, ale jen do chvíle, než se na něho usmějou nebo prohodí pár slov. Taky mají perfektní kluky a vztah mnohem hlubší a trvalejší než se kdy zdá nějaký krasavici!
Tohle je strašně moc o tom, jak se mezi lidma cítíš . Asi je nejvyšší čas začít hledat zábavu, jsi mladá, tak se trošku snaž blbnout a bude Ti hned mnohem líp. Tohle totiž funguje líp než nesmyslné diety (kdyby to bylo špatný, doktorka by Tě varovala nebo někam poslala, mým silnějším kamarádům to udělala...). I já v tom mám trochu zkušeností...
Není tady
Jaina napsal(a):
no tak já posiluju doma co můžu a jím tak aby se neřeklo...vážně kupříkladu dneska jen zeleninu a toť vše...ke všemu i zapomenu se najíst prostě mi to nechybí
poslouchej mě dobře milá zlatá, ty flákáš jednu chybu za druhou, tím, že jíš málo, leda dosáhneš podvíživy a to jd ei když nejseš vyhublá, když cvičíš, tak musíš jít, další věc, jídlo by ti chybět mělo !!! pač když nejíš, tak si tělo ukládá rezervy, kvůli nedostatku potravy, když chceš zhubnout, tak musíš jewt aspoň 3krát denně, i víckrát po malých dávkách, už sem to tady pssal snad stokrát...... zkuste si někdy přečíst jiné fóra a tam se dovíte co děláte za chyby, pokud chceš zhubnout, tak musíš zrychlit metabolismus, a na to musíš dělat dvě hlavní věci, být co nejvíc v pohybu a pravidelně jhest, tím, že málo jíš si zaděláváš na to, že budeš mít ve 40. problémy s žaludkem a žlučníkem....., nebo si zajdi do fitka a najdi si tam nějakého trenéra, který ti sestaví jídelníček a denní aktivity.....
Není tady
nonevim me by jidlo asi chybelo a vite co uz sem sama asi prisla na to ze ted mi to slusi mnohem vic nez vyzablůe anorexii par sem jicb vcera potkala ve meste a reknu vam je to nechutny!
Není tady
ahojky ally
tak mám pocit, že už budeš v pohodě, když se ti vyzáblinky znechucují
držím palce, aby to vydrželo a našla prima kluka!
- jsi šikulka -
Není tady
ahojky Jani,
je moc dobře, že si sama uvědomuješ, že nejíst není normální, že něco není v pořádku. Kolik vážíš a měříš? Kolik bys chtěla vážit?
Je dobře, že si také uvědomuješ, že máš nízké sebevědomí, a proto se vidíš tak, jak se vidíš.
Chtěla bych se zeptat, co by ti pomohlo najít sebedůvěru? Co by ti mohlo zvýšit sebevědomí, aby ses cítila dobře? Co zabírá? Co myslíš, že ti jde?
Není tady
Já mám podobný problém..jenže já se najím a hrooozně moc si to vyčítám..nevím co s tím..já dokonce i kontroluji složení na výrobkách a kalorie...
Není tady
Ra napsal(a):
ahojky Jani,
je moc dobře, že si sama uvědomuješ, že nejíst není normální, že něco není v pořádku. Kolik vážíš a měříš? Kolik bys chtěla vážit?
Je dobře, že si také uvědomuješ, že máš nízké sebevědomí, a proto se vidíš tak, jak se vidíš.
Chtěla bych se zeptat, co by ti pomohlo najít sebedůvěru? Co by ti mohlo zvýšit sebevědomí, aby ses cítila dobře? Co zabírá? Co myslíš, že ti jde?
měřím 165 cm a vážím 56.... já měla kdysi takový ideál aspoň 52kg... Já nevím co by mi pomohlo na sebedůvěru...jsem hrozný samotář a jsem úplně odlišná od ostatních holek..jsem hrozně nespolečenská... mě co jde??? myslím si že nic...ale ráda maluju ale kvalit nedosahuju... nejhorší je že sem se seznámila s klukem a je moc příjemný a chtěl by se mnou chodit, jenže se porovnám s těma hezkýma holkama okolo a prostě si myslím že nejsem pro něho dobrá... a to i povahou jsem jiná - prostě nemoderní....
Není tady
ty jo!
Jani, chce s Tebou chodit příjemný kluk! To je přece skvělýýý! Neděláš chybu, že za něj přemýšlíš, která by byla pro něj dobrá? Jsi to přece TY, která se mu líbíš, kterou si oblíbil, se kterou chce chodit. Ptala ses ho, proč chce právě s TEBOU chodit, když jsi "nemoderní"? Co to je nemoderní?
Zřejmě se mu líbíš, že nebudeš ta tuctová, jako stovky holek, trochu uzavřenější, samotářská, zajímavá se zájmem o kreslení. O co mají zájem ty "moderní" slečny? Diskotéky, hadříky, kosmetika? Je to zajímavé, přitažlivé? Co kdybys to nechala na něm, koho si vybral? Raduj se důvěřuj si
Líbíš se mu právě TY
Můžete se lépe poznat, otevřít se jeden druhému. Může ti to vrátit důvěru v sebe sama, radost, změnit samotu za společnost s ním.
Co ty na to?
Není tady
Ra napsal(a):
ty jo!
Jani, chce s Tebou chodit příjemný kluk! To je přece skvělýýý!Neděláš chybu, že za něj přemýšlíš, která by byla pro něj dobrá? Jsi to přece TY, která se mu líbíš, kterou si oblíbil, se kterou chce chodit. Ptala ses ho, proč chce právě s TEBOU chodit, když jsi "nemoderní"? Co to je nemoderní?
Zřejmě se mu líbíš, že nebudeš ta tuctová, jako stovky holek, trochu uzavřenější, samotářská, zajímavá se zájmem o kreslení. O co mají zájem ty "moderní" slečny? Diskotéky, hadříky, kosmetika? Je to zajímavé, přitažlivé? Co kdybys to nechala na něm, koho si vybral? Raduj sedůvěřuj si
Líbíš se mu právě TY
Můžete se lépe poznat, otevřít se jeden druhému.Může ti to vrátit důvěru v sebe sama, radost, změnit samotu za společnost s ním.
![]()
Co ty na to?
zní to pěkně, ale... nejsem taková jako ostatní..např: neposlouchám dnešní hudbu..co posloucám?? chorál, meditativní hudbu a podobné...nic moderního...radši než televize to jsou knížky...prostě sem z jiného světa...jenže ten kluk mě pořádně nezná, a mám strach že se zhrozí kde jse,....když vidím holky ve třídě, tak si připadám jak z marsu....
Není tady
Jaina napsal(a):
Ra napsal(a):
ty jo!
Jani, chce s Tebou chodit příjemný kluk! To je přece skvělýýý!Neděláš chybu, že za něj přemýšlíš, která by byla pro něj dobrá? Jsi to přece TY, která se mu líbíš, kterou si oblíbil, se kterou chce chodit. Ptala ses ho, proč chce právě s TEBOU chodit, když jsi "nemoderní"? Co to je nemoderní?
Zřejmě se mu líbíš, že nebudeš ta tuctová, jako stovky holek, trochu uzavřenější, samotářská, zajímavá se zájmem o kreslení. O co mají zájem ty "moderní" slečny? Diskotéky, hadříky, kosmetika? Je to zajímavé, přitažlivé? Co kdybys to nechala na něm, koho si vybral? Raduj sedůvěřuj si
Líbíš se mu právě TY
Můžete se lépe poznat, otevřít se jeden druhému.Může ti to vrátit důvěru v sebe sama, radost, změnit samotu za společnost s ním.
![]()
Co ty na to?zní to pěkně, ale... nejsem taková jako ostatní..např: neposlouchám dnešní hudbu..co posloucám?? chorál, meditativní hudbu a podobné...nic moderního...radši než televize to jsou knížky...prostě sem z jiného světa...jenže ten kluk mě pořádně nezná, a mám strach že se zhrozí kde jse,....když vidím holky ve třídě, tak si připadám jak z marsu....
Právě proto jsi zajímavá. Nikdo nestojí o tuctovku, to si pamatuj!
Já celý život vypadala jako anděl, byla jsem z toho nešťastná, velký modrý oči, dlouhý řasy - každej průser předem odpuštěn. Poslouchala jsem folk, jezdila na čundry - ve škole exot.
A můžu Tě ubezpečit, že se o mne kluci rvali. Ovšem až poté, co jsem něco nabrala
Že se kluk zhrozí kde je, to je přece hloupost. Já si vzala metaláka ( čili pro mne opačný pól zeměkoule ) a je to báječný manžel i táta. Tak neházej flintu do žita. Jsi prostě jiná, záhadná......... a o to zajímavější.
Není tady
máš opravdu krásný a bohatý svět! Příjdeš mi skutečně zajímavý člověk! Docela rozumím tvým obavám.
Můžeš mu dovolit alespoň nahlédnout do toho tvého a nechat na něm, co s tím udělá. Třeba to rozjasní, obohatí ten jeho anebo k tvému úžasu obohatí i ten tvůj. Všichni kluci také nejsou stejní, jak si myslíme i když se tak před ostatními mohou chovat
Zatím vycházíš ze svých domněnek anebo jste už spolu mluvili?
Záleží jenom na tobě, komu dovolíš vstoupit do svého světa, komu dovolíš tě poznat.
Jak jsi takovou hudbu objevila?
Není tady
podívej se, pokud o tebe stojí, tak to určitě nebude jenom tak z hecu,, že by si řekl : hele nějaká divná holoka s tou musím chodit ať je pr....... zapomeň, asi si říkal, : hele kdopak je tamhleta holka, nechová se jako P**a na nic si nehraje, vypadá docela dobře, no prostě zajímavá holka, tu musím poznat blíž....., hele já sem chlAP A VÍM CO ŠROTUJE HLAVOU MĚ takže to s ním zkus.....a uvidíš, nech věcem volný průběh, když se bude vyptávat co posloucháš atd, tak mu to hned neříkej, nech ho v pochybnosti, řeknimu třeba, že to by se mu nelíbilo a hned otoč list, pro chlapa není nic horšího, než když se mu žena nechce celá odhalit, já sem z toho vždycky na prášky.....a pořád na to musím myslet( proč mi to nechce říct, hernajs já za ní musím zae jeta být s ní) prostě nás chlapy to strašně přitahuje když je ženská záhadnou....sme zvědaví jak prase
di do toho
Není tady
Ra ? odpobvěděla by si mi prosím na můj dotaz z "mlsná" ????? prosím
Není tady
Ra napsal(a):
máš opravdu krásný a bohatý svět!
Příjdeš mi skutečně zajímavý člověk! Docela rozumím tvým obavám.
Můžeš mu dovolit alespoň nahlédnout do toho tvého a nechat na něm, co s tím udělá. Třeba to rozjasní, obohatí ten jeho anebo k tvému úžasu obohatí i ten tvůj. Všichni kluci také nejsou stejní, jak si myslímei když se tak před ostatními mohou chovat
![]()
Záleží jenom na tobě, komu dovolíš vstoupit do svého světa, komu dovolíš tě poznat.
Jak jsi takovou hudbu objevila?
tak sme spolu už mluvili a já ho předem upozornila že jsem divná, neb místo diskotéky vážně radši zajdu do galerie umění...ale zatím spolu spíš komunikujeme po ICQ. On mi řekl že jsem mu sympatická. Ale stejně ve mě něco hlodá, že nejsem pro něho dobrá.( tady se asi projevuje to moje mizerné seběvědomí).... hudba?? No ani nevím, tak já asi rok poslouchala muziku typu ,,ruc-tuc-tuc,, ale pustilo mě to, a oběvila sem krásu etnické hudby, a jelikož sem se rozhodla cvičit tai-chi tak mě okouzlila i meditační hudba. Potom posloucám to co můj táta a to blues, jazz, a hrozně ráda bluegrass... copak je to na můj věk (17let za pár dní) normální?? já si pořád myslím že moc ne...
Není tady
já bych řekl, že je to úplně normální... lepší než kdyby si fetovala a píchala si do žil nějaké :-X, a to že si nejseš jistá tak to je normální, já si kolikrát nevěřím ani dneska ...... to neřešm všechno se časem povolí
Není tady
Jaina napsal(a):
Ra napsal(a):
máš opravdu krásný a bohatý svět!
Příjdeš mi skutečně zajímavý člověk! Docela rozumím tvým obavám.
Můžeš mu dovolit alespoň nahlédnout do toho tvého a nechat na něm, co s tím udělá. Třeba to rozjasní, obohatí ten jeho anebo k tvému úžasu obohatí i ten tvůj. Všichni kluci také nejsou stejní, jak si myslímei když se tak před ostatními mohou chovat
![]()
Jak jsi takovou hudbu objevila?tak sme spolu už mluvili a já ho předem upozornila že jsem divná, neb místo diskotéky vážně radši zajdu do galerie umění...ale zatím spolu spíš komunikujeme po ICQ. On mi řekl že jsem mu sympatická. Ale stejně ve mě něco hlodá, že nejsem pro něho dobrá.( tady se asi projevuje to moje mizerné seběvědomí).... hudba?? No ani nevím, tak já asi rok poslouchala muziku typu ,,ruc-tuc-tuc,, ale pustilo mě to, a oběvila sem krásu etnické hudby, a jelikož sem se rozhodla cvičit tai-chi tak mě okouzlila i meditační hudba. Potom posloucám to co můj táta a to blues, jazz, a hrozně ráda bluegrass... copak je to na můj věk (17let za pár dní) normální?? já si pořád myslím že moc ne...
Pro Boha živýho, proč by nebyo normální poslouchat v 17-ti bluegrass? Já na Copu a Křesťanovi vyrostla. Evidentně podle Tebe nejsem normální
Celtiku, Tys tomu nasadil korunu, lepší poslouchat bluegrass než si píchat herák. Dobrý Bože!
Upravil(a) Eri (1. 5. 2007 15:11)
Není tady
Eri já netvrdím že je to úplně nenormální..jen sem prostě mezi vrstevníky naprosto mimo...moderní hudba...pcháá to teda nikdy ne! Prostě s porovnání když sem měla referát na skupinu Blanket tak nikdo netušil že tento hudební styl existuje a hned sem byla totálně out....
Není tady
Jaina napsal(a):
Eri já netvrdím že je to úplně nenormální..jen sem prostě mezi vrstevníky naprosto mimo...moderní hudba...pcháá to teda nikdy ne! Prostě s porovnání když sem měla referát na skupinu Blanket tak nikdo netušil že tento hudební styl existuje a hned sem byla totálně out....
Nebyla jsi out, byla jsi jiná. Kdo tvrdí, že být jiná je nenormální? Naopak, byla jsi zajímavá.
Podívej, já na střední škole byla jediná, kdo nechodil na diskotéky ( max. o prázdninách pro pobavení, celkově jsem tam byla asi 5x ). V prváku dejme tomu, mohla jsem jim připadat divná, ale já navíc k tomu, že jsem poslouchala folk a pod, styly měla taky samé jedničky
Ale nejpozději ve druháku se to absolutně zlomilo, neměla jsem jediný problém, přátele jsem měla jak mezi spolužáky, můžu říct, že defakto všichni mí spolužáci byli přátelé, i mezi lidi, se kterými jsem objížděla festivaly jezdila na čundry atd. Jednoho z nich jsem si i vzala, a to byl metalák, který jezdil na folk. festivaly kvůli lidem, kteří mu byli sympatičtí.
Víš, ono je to o toleranci. Toleruj svým přátelům, že poslouchají " moderní " hudbu, oni časem pochopí a budou
" tolerovat " Tebe. Jsi nejspíš už trochu dál než Tvoji vrstevníci, ale to přece hraje pro Tebe. Můžeš partnerovi nabídnout víc něž holky v Tvém věku. Buď na Sebe hrdá, nezavírej se do ulity. Byla by to velká škoda
Není tady
Jaino řeknu ti svatosvatou pravdu, dneska je moderní to co se ti líbí, pokud se budeš oblíkat tak jak se líbí tobě, a budeš chodit s hlavou vzhůru a chovat se sebevědomě, tak si každý řene, že seš extravagantní a spíš se o to začnou zajímat, co že je to za novou módu, dneska je in všecho např když vezmu střihy, dneska je úplně stejně moderní mánička, jak holá hlava, tak ježek nebo ty různé psycho účesy, a tak je to se vším, dneska je úplně jedno co nosíš a co posloucháš, kdybych začal chodit oblíkaný jako hipík a vykračoval si jako lord a machýrek, tak tak do čtvrt roku bude chodit polovina lidí, protože by to bylo něco jiného a ti lidi by viděli, e se za to nestydím, že sem odlišný, ba naopak já bychse tím ještě chválil a ukazoval se na veřejnosti, takže tak nějak to asi funguje v moderním světě
Není tady
Já mám taky úplně odlišný styl a tak nějak se v ostatních ani nevyznám. Jak se pozná hudba hácéčko? Fakt netuším a rozhodně si mimo nepřipadám i když okolí to poslouchá.
A k té kráse. Tělu chybí vitamíny z jídla - nejprve zplihnou a zmatní vlasy, pak se začnou lámat nehty, kůže bude vysušená a divná - taková stará, přestane menstruace? To vám připadá krásné? Opravdu se pak budete cítit dobře?
Mmch - taková teorie, která v praxi vážně funguje. Ženské tělo při menstruaci má více feromonů (nebo nějakých podobných látek) a tím pádem, více přitahuje mužské pohlaví. S bývalým přítelem jsme to sledovali a opravdu to na něj působilo. Copak není hezké, takhle hezky "přírodně" a rafinovaně svádět kluky? Vždyť to má základ v přírodě - vzpomeňte si na vyjící psy, kteří cítí hárající fenu - jasně nemůžu to zcela přirovnávat, ale je to podobné.
A když vás ani toto nepřesvědčí, najděte si něco o pobytech v léčebně. Tam by se vám chtělo? A nebo rovnou do rakve? Nedávno zemřely dvě mladé modelky - mladší bylo 18, dohromady nevážili ani 80 kilo a poslední tři měsíce se živili jen zelím. Starší zemřela přímo na předváděcím molu své sestře v náručí? Chcete tohle udělat své rodině? Doufám, že když už tyhle dvě dívky musely zemřít, že to bude pro holky dostatečně poučné, ale obávám se, že ne vzhledem k tomu, že alyanne v jiném příspěvku píše o vynechané MS. Opravdu tomu nerozumím, copak vám za to ti kluci stojí?
Není tady
http://aktualne.centrum.cz/zdravi/jak-b … ?id=411101
http://syndrompopulace.blog.cz/0704/zdr … i-anorexie
http://maviesdita.blog.cz/0607/dalsi-ob … norekticek
Tak ten první odkaz je o anorexii všeobecně a ty druhé dva jsou fotografie překrásných, neuvěřitelně sexy dívek, které vedou ten nejúžasnější život a motá se kolem nich hromada těch nejbáječných chlapů.
Není tady
CeltikDragon napsal(a):
Jaino řeknu ti svatosvatou pravdu, dneska je moderní to co se ti líbí, pokud se budeš oblíkat tak jak se líbí tobě, a budeš chodit s hlavou vzhůru a chovat se sebevědomě, tak si každý řene, že seš extravagantní a spíš se o to začnou zajímat, co že je to za novou módu, dneska je in všecho
např když vezmu střihy, dneska je úplně stejně moderní mánička, jak holá hlava, tak ježek nebo ty různé psycho účesy, a tak je to se vším, dneska je úplně jedno co nosíš a co posloucháš, kdybych začal chodit oblíkaný jako hipík a vykračoval si jako lord a machýrek, tak tak do čtvrt roku bude chodit polovina lidí, protože by to bylo něco jiného a ti lidi by viděli, e se za to nestydím, že sem odlišný, ba naopak já bychse tím ještě chválil a ukazoval se na veřejnosti, takže tak nějak to asi funguje v moderním světě
Co ty na to Jani?
Jak to s vámi vypadá dnes?
A co on?
Není tady
Co ty na to Jani?
Jak to s vámi vypadá dnes?
A co on?
vypadá to tak, že sme byly venku, na ICQ se se mnou už moc nebaví.takže mi to je jasný...konec... ke všemu jsou doma hádky takže mě pustili myšlenky na hubnutí, ale mám myšlenky o tom proč tady jsem..ale myslím že to sem nepatří a že to není důležitý....
Není tady
Neber to tak, že je hned všemu konec - může mít učení do školy, neměl třeba trénink na nějaký sport a nebo prostě chtěl být sám - uvidíš později, jak se to vyvine. Díky jednomu ne úplně dokonalému rozhovoru hned všechno nezahazuj. Jaký byl venku? Jak se k tobě choval?
Ty hádky mě moc mrzí - znám je velice dobře.
Víš proč tady hlavně jsi? Protože děláš radost spoustě lidem, někdo tě miluje, někoho ty a svět by nebyl tak hezký, kdybys tu nebyla. Říkej si to každý den a brzo poznáš, že je to pravde. Nemá smysl se trápit pro nic za nic. Docela se řídím tímto citátem: Někdy je člověk tak smutný a hledí na bránu, která se mu zavřela, že přehlídne, že se mu otevřela nová. Zkus se nad tím zamyslet, uvidíš, že je v tom mnoho pravdy
Není tady
jujda lidicky ted jsem s etak zamyslela a vrta mi to hlavou jak je mozny ze pri sve stare vaze jsem do sebe cpala paty pres devaty a tuny jidla a vubec sem nenabyrala???a ted kdyz do sebe spu tuny tak nabiram???? bojim se ze budu nabirat porad porad porad klidne do 70 kg i kdyz bych se mela zastavit na 55(puvodni vaha), je to mozny? co kdyz s eto nabirani nezastavi??
Není tady