Oznámení

29. ledna : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení!

29. ledna : Poslední šance pro přezrálé banány? Upečte z nich lahodnou buchtu

6. prosince : Je vám čtyřicet a už řešíte menopauzu? Co je příčinou předčasného nástupu, vysvětluje gynekolog

#26 11. 4. 2007 18:25

eremuruss
♥♥♥♥♥♥♥

Re: postava!

Nelinko v tvem veku jsem si pripadala taky strasne tlusta mela jsem 55 kilo na 158 cm.Kazdy mi rikal,ze mi to slusi,ale ja se videla jinak.Prisli dve deti operace zlucniku a ja se vysplhala na neuveritelnych 96 kilo.Nemohla jsem se na sebe ani podivat.Ted se mi teda podarilo neco zhubnout  mam 82 kilo a pripadam si lepe.Dokonce slysim jak mi to ted slusi,ze jsem omladla.Zacala jsem se lip oblikat s velikosti xxxL jsem na velikosti xL.Kdyz zhubnu jeste 7 kilo budu naprosto spokojena.Protoze jak slychavam muzum se vyzabliny nelibi.Drzim te palecky at to vsechno zvladnes

Za jednu minutu člověk pozná, zda se mu někdo líbí, za hodinu pozná, zda by jej dokázal mít rád či milovat, za jeden den zjistí, jestli by s tou osobou dokázal strávit celý život...ale poté trvá celý život než na tu osobu zapomene.

Není tady

#27 11. 4. 2007 18:28

eremuruss
♥♥♥♥♥♥♥

Ra to video nema chybu.V tom zrcadle to byla moc pekna holka

Za jednu minutu člověk pozná, zda se mu někdo líbí, za hodinu pozná, zda by jej dokázal mít rád či milovat, za jeden den zjistí, jestli by s tou osobou dokázal strávit celý život...ale poté trvá celý život než na tu osobu zapomene.

Není tady

#28 11. 4. 2007 20:33

allyane
♥♥♥----

no jo ja se kvuli tomu stresuju sama sobe se nelibim.........je to strasny naprosto jsem tomu propadlo je tezke se z toho dostat!!!

Není tady

#29 11. 4. 2007 21:14

eremuruss
♥♥♥♥♥♥♥

allyane napsal(a):

no jo ja se kvuli tomu stresuju sama sobe se nelibim.........je to strasny naprosto jsem tomu propadlo je tezke se z toho dostat!!!

Vim,ze je to pro tebe ted tezke za par let se tomu zasmejes.Mam mozna stejne starou dceru je ji 14 let ta ma 156 cm a 63 kilo.Taky je se sve vahy nestastna a nemyslim si,ze by vypadala spatne( to nerikam jen kvuli tomu,ze je to moje dcera).Beru to podle toho,ze se klukum proste libi.Ma ta komplexi ,ale rada se naji.A anorekticka by sni asi nebyla.

Není tady

#30 11. 4. 2007 21:16

eremuruss
♥♥♥♥♥♥♥

Nelinko a uz te nekdo rekl,ze si pekna holka?Jestli jo tak mu ver.

Není tady

#31 12. 4. 2007 21:04

allyane
♥♥♥----

jasne ze rekl...spousta lidi rika priberpriber, ale ja to vidim uplne jinak!!! mam na celou vec jiny pohled! z toho uz se aisnikdy nevylecim!

Není tady

#32 13. 4. 2007 9:28

666salome
♥♥♥♥♥♥♥
Místo: Moravěnka
Web

tummenupp to video je fakt super a myslím si že právě tak se z holek stávají anorektičky a boubelky záleží na tom jestli vypustí jídlo úplně nebo se snaží za každou cenu držet diety a pak ji zase porušují a drží novou dietu a jsou v začarovaném kruhu dumbom

************Žena bez muže je jako ryba bez jízdního kola ************
http://smajlici-1.ic.cz/znameni/1/rak.gifhttp://smajlici-1.ic.cz/zvirata/9/073.gif
************ Nevěřím na zázraky  -  spoléhám na ně ************

Není tady

#33 13. 4. 2007 10:09

Ra
♥♥♥♥♥--

ahojky allyane,
píšeš hodně smutně grater

Připomínáš mi tu slečnu z videa, její smutek, slzičky, její vidění svého těla.
Allyane, psala jsi, že jsi byla u doktorky, jak probíhá léčba? Zkoušela jsi s ní o tom, jak to cítíš, mluvit? Doporučila ti psychoterapie?
Musí být těžké tomu čelit sama. Propadat se do pocitů méněcennosti, nízkého sebevědomí.

Nezůstávej s tím sama pussa

Zkus to tummenupp

hjarta

Není tady

#34 13. 4. 2007 10:14

Jdhehajnx
♥♥♥♥♥♥-

Nellynka napsal(a):

mam takovej problem! merim 170 cm a vazim 52 kg! nevim porad si pripadam tluta kdyz neco snim jako napriklad ted 3 cukraske piskoty strasne si to vycitam a pripadam si provinile...ale kdyz vidim jidlo hodnekrat se nedokazu ubranit ale rikam si podivej se na ty tvoje kamaradky sou hubeny pekny a ty jsi tlusta a skareda! ted jsem sice zhubla z 55,5 na 52,5 vim padaji mi kalhoty atd...ale nevim vedle kamosek si tlusta proste pripadam! nemuzu si pomoct nevite co mam delat?
kapitulation

Neblázni holka. Loni jsem byla na devatenáctiletý prohlídce a při výšce 162 cm mi k váze 52 kg doktor řekl,že bych měla alespoň čtyři kila přibrat... Teď mám 55,5 kg (teda ne na radu doktora,ale prostě se to tak nějak semlelo big_smile ) a myslim,že tlustá určitě nejsem. Postavu jak modelka rozhodně nemám,ale je to jen o zpevnění. Tak nešil,radši si dej pořádný jídlo,dezertík a vyraž třeba s bandou kámošů do kina hjarta

Není tady

#35 13. 4. 2007 10:27

Ra
♥♥♥♥♥--

tummenupp Luizi : vyraž třeba s bandou kámošů do kina hjarta tummenupp

Není tady

#36 13. 4. 2007 12:47

Jdhehajnx
♥♥♥♥♥♥-

Omlouvám se za  "trochu" nevhodnej příspěvek dumbom Jsem trubka a začla jsem hrozně rychle a hrozně chytře psát dřív,než jsem zjistila,že existuje cosi jak strana 2,takže se omlouvám a stydím grater

Není tady

#37 13. 4. 2007 12:48

Jdhehajnx
♥♥♥♥♥♥-

A nebo nebyl až tak mimo? Já jsem dneska mimo,takže radší pardón big_smile

Není tady

#38 13. 4. 2007 18:15

allyane
♥♥♥----

ne nedoporucila mi psychoterapii ale rekla ze mam  pocatek mentalni anorexie coz sem i cekela ja nevim citim se spatne pripadam si tlusta tak sem do toho spadla ze uz nevm jak ven neda se s tim prestat to rozhodne ne!!!  zavidim tem modelkam tu postavu a chtela sem byt taky takova priblizit se idealu tehle doby chci se libiti opacnemu pohlavi a myslim ze kdyz buhu hubenejsi tak se jim budu libit vic!!!

Není tady

#39 16. 4. 2007 9:56

Ra
♥♥♥♥♥--

ahojky allyane,
doktorka ti řekla, že máš tedy počátek mentální anorexie. Jak tě léčí?

Napsala jsi to hezky:"...chtela sem byt taky takova priblizit se idealu tehle doby..." Týká se to jenom modelingu, je to průmysl. Zeptej se kluků, jaký holky se jim líbí. Na tomhle fóru zazněly i jejich názory...
Tvé míry ale jsou v pořádku.
Napsala jsi, že ti říkají, že jsi pěkná holka, ale TOBĚ to nestačí. Líbíš se jim ale TY s tím nejsi spokojená. Je to v TOBĚ. Je to psychické.

Proto se ptám, jak tě léčí?

Je prima, že jsi udělala první krok a zašla za doktorkou! Jsi rozumná holka!tummenupp

Moc držím palce, aby ti léčba pomohla!

Je jaro, naplánuj si spoustu akcí s kamarády, abys neměla čas být jenom sama se sebou, se svými myšlenkami na svoji postavu.
Zaměř svoji pozornost na své zájmy, na to, co děláš ráda, co ti dělá radost.par

Co ty na to?

hjarta

Není tady

#40 16. 4. 2007 10:52

allyane
♥♥♥----

ja vim to se talky snazim delat , ale nekdy sem z toho cela pryc....doktorka mi jen rekla ze musim pribrat jinak a vyjmenovala my vsechny púrobleme co me muzou potkat! no ne ze by se me to nedotklo, ale kazdemu se libi jine veci a ja se bojim ze se nebudu libit ze me kluk bude chcit menim ze mi proste rekne si tlusta a co kdyz ho budu moc milovat? vim ze mi nebude stat za to ale budu ho mit rada...

Není tady

#41 16. 4. 2007 11:20

Ra
♥♥♥♥♥--

ahojky,
rozumím tomu, že máš strach, že by tě kluk opustil, kvůli tvé postavě. Jenomže tvá váha a výška říkají, že jsi hubená. Takže tenhle důvod rozchodu nehrozí. tummenupp

Pokud se lidé milují, nebojí se, otevírají se tomu druhému, přijímají se, lítají! Neměj dopředu strach, jsou to TVÉ doměnky. Věř si. Uč se mít ráda své tělo, přijmi jej, jsi to TY, zázrak života! Mladá, štíhlá, s mnoha šancemi být šťastná. Vypni svůj našeptávač. Víš jak se vypíná?

K té doktorce budeš chodit na kontroly anebo tě dál nebude sledovat? Co navrhla krom toho, že máš přibrat?

hjarta

Není tady

#42 16. 4. 2007 15:47

allyane
♥♥♥----

ze kni mam chodit na komntroly pravidelne se vazit a jinak nic takove typicke "kecy" neblazni nedelej to co t k tomu vede tad.....

Není tady

#43 17. 4. 2007 8:54

Ra
♥♥♥♥♥--

ahojky,
to je hodně málo! Chodit na kontroly a sledovat váhu. va Chtělo by to spíš psychickou podporu, povídat si o tom, o tvých myšlenkách...

Napadá mě vyhledat spíš psychologickou poradnu, psychologa. Jsou poradny, které se zabývají přímo mentální anorexií a bulimií. Vím, že jsi dobrá už jen v tom, že jsi k doktorce zašla, ale asi ti neposkytne tu pomoc, kterou bys potřebovala. Pokud bys chtěla poradit, na jakou poradnu se máš obrátit ve svém místě bydliště, můžeš se obrátit také na Linku bezpečí, kde ti pomohou vyhledat v jejich databázi konkrétního psychologa ve tvém bydlišti.

Co ty na to?

hjarta

Není tady

#44 17. 4. 2007 17:44

allyane
♥♥♥----

delate ze me prchopata?? s obrovskou mentalni anorexii,??? to memyslis vazne?? vydam na to ze bych to akutne potrebovala??? kdebych nemusela pribrat zustala bych takova jaka sem byla libilo se mi to a vsechno by slo normalne dal.....ted si úpripacdam ja cunik z chovne stanice ten nejvetsi ktereho tam maji! je spousta hokke ktere jsou hubene a ja chci taky byt proste takova a hotovo od tohohle nikdy ustoupit nehodla aby do me lila psycholozka moralni zasadu ktere plati a ja vseobecne prijatelna to je jen jeji myslenka jen jeji nazor mysli si to jen ona a nikoliv ja!!! nebude do me lit to co si mysli ona ja si myslim svoje odmitam sni spolupracovat to rikam narovinu k doktorce sem sla a moje blby matka vsechno vykvocila krava blba kazi mi zivot! bylo mi lip hubene ted sem nechutna!

Není tady

#45 17. 4. 2007 17:45

allyane
♥♥♥----

asi tak to citim

Není tady

#46 17. 4. 2007 17:59

host5522
Host

neznám souvislosti, celou diskusi jsem nečetla, ale pokud si při výšce 170 cm a hmonosti 52 kg připadáš jako "největší čuník z chovné stanice", pak se rozhodně dá mluvit o zkresneném sebehodnocení nebo rovnou o poruše příjmu potravy. ani ten jídelníček se mi nezdá něco extra...... "kousek tmavšího chleba bez másla"... co to jako má být za jídlo?

#47 17. 4. 2007 18:00

host5522
Host

ale už ted jsem si všimla, že jsem minimálně pomíchala příspěvky od dvou z vás dohromady.... kapitulation

#48 17. 4. 2007 18:18

host eska
♥♥♥♥♥♥-

Ne, je to jedna, akorát má jiný nick  smile

Wow smile

dobře že jsi to napsala , protože to jak to cítíš, je to nejdůležitější.

Tak za prvé bych chtěla říct něco k tomu, kolik jsi toho jedla. A to mi přišlo jako někdo, kdo drží celkem  přísnou dietu.
Teda já s mononuklezou, kdy jsem nemohla polykat a musela jsem jenom ležet v nemocnici jsem tam jedla  toho snad víc než ty hmm  měříme skoro stejně.
Za druhé, ty asi sníš o tom být modelkou. Takže ty víš, že jsi velice krásná holka smile  a moc dobře. Měla bys taky vědet, že modelky jsou od výšky 175 cm, takže nestačí, aby jsi byla hubená, ale musíš ještě kousek vyrůst.
Taky si dobře pamatuj, pomalu se začíná ustupovat od vyzáblých modelek anorektiček.  Snad budou lidé časem tak rozumní, že přestanou podporovat kult vyzáblosti a budou obdivovat zlatou střední cestu.  Zatím to tak ještě nění, ale věci se začínají pomalu dít. Kult hubenosti nespouští muži, jak by se zdálo. Ale naopak ženy mezi sebou.   Tedy jak na první pohled se porovnat s jinou ženou? Buď koukámm  na to, kdo má větší prsa a nebo ten, kdo je hubenější.
(i muži si porovnávají pinďíky a víme moc dobře, že nám se stejně líbí většinou zlatá střední cesta  a extrémy se neuplatní)
Zkus být víc sama sebou..a nenech se vláčet stejně už zapadající kulturou smile
ještě dodám, že i menší holky se uplatní třeba jako fotomodelky, na molu to mají horší. Ale nejdůležitější je žít zdravě...

Upravil(a) host eska (17. 4. 2007 18:43)

všichni u podpisu moudře hovoří, a já budu mluvit, až mi lýtka dohoří... bo nejsu žadny rétor big_smile
http://www.kamelie.ic.cz/sm1_soubory/sm29_mal.gifhttp://www.bahno.cz/minismile/ms_2294.gifhttp://www.bahno.cz/minismile/ms_2294.gif

Není tady

#49 17. 4. 2007 18:37

allyane
♥♥♥----

ja uz jim vic jim hodne......to je hruza ale vite klik mam kolem sebe hubenounkych lid?? a slusi jim to!!! a ma to dohani k slenstvi.....citim se menecenna mezi tema hubeninama........

Není tady

#50 17. 4. 2007 18:44

host eska
♥♥♥♥♥♥-

raděj to napíšu sem smile
modelka smile
Pokud myslíš, že je to práce právě pro tobe,a všichni tě od toho zrazují, tak  musíš umět udržet svou váhu stabilně na nějaké ještě zdravé hranici, index BMI by neměl být nižší, než ta hranice. Můžeš si nechat změřit procenta tuku  a svalové tkáně v těle a tím prokázat, že je  to pro tebe zdravá váha smile 4% tuku jsou ještě zdravá, míň by jsi neměla mít  smile

všichni u podpisu moudře hovoří, a já budu mluvit, až mi lýtka dohoří... bo nejsu žadny rétor big_smile
http://www.kamelie.ic.cz/sm1_soubory/sm29_mal.gifhttp://www.bahno.cz/minismile/ms_2294.gifhttp://www.bahno.cz/minismile/ms_2294.gif

Není tady

NÁŠ TIP:
  • Procvičte nejen pravopisná cvičení, diktáty, ale i kvízy, časté chyby, doplňovačky a vše, co pomůže ve výuce Vám nebo dětem na webu pravopisne.cz

• Turistické, populárně – naučné, dětské a zábavné e-knihy. Stáhněte si zdarma e-knihy Jiřího Gleta. Můžete si vytvořit vlastní knihovničku e-knih na svých mobilech a tabletech.

Zápatí