Oznámení

29. ledna : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení!

29. ledna : Poslední šance pro přezrálé banány? Upečte z nich lahodnou buchtu

6. prosince : Je vám čtyřicet a už řešíte menopauzu? Co je příčinou předčasného nástupu, vysvětluje gynekolog

#1 5. 1. 2007 17:20

nellynka
♥------

postava!

mam takovej problem! merim 170 cm a vazim 52 kg! nevim porad si pripadam tluta kdyz neco snim jako napriklad ted 3 cukraske piskoty strasne si to vycitam a pripadam si provinile...ale kdyz vidim jidlo hodnekrat se nedokazu ubranit ale rikam si podivej se na ty tvoje kamaradky sou hubeny pekny a ty jsi tlusta a skareda! ted jsem sice zhubla z 55,5 na 52,5 vim padaji mi kalhoty atd...ale nevim vedle kamosek si tlusta proste pripadam! nemuzu si pomoct nevite co mam delat?
kapitulation

Není tady

#2 5. 1. 2007 20:30

Jugulator
♥♥♥♥♥♥-
Místo: Míškovice 191

Re: postava!

ahoj Nellynko....podívej se...víš co si myslím já....že už spjeješ k tomu čemu se říká anorexie....jestli měříš 170 cm a vážíš 52 kg, tak by si měla spíš začít jíst, uvědom si, že klukům se vychrtlé holky nelíbí a k tomu aby si měla pěkné ploché břicho tak proto musíš udělat to, že budeš jest, uvědom si, že tělo používá tuk jako energetickou zásobánu při práci při cvičení....ale několik hodin potom začíná svalová regenerace a ta potřebuje živiny - aminokiseliny porteiny atd. a když nebudeš jíst jídlo s těmito látkami tak docílíš svalového kanibalismu to je to, že sval nemá kde vzít živiny, a tak začna vztřebavat sám sebe což má za následek úbitek svalové hmoty a nedocílíš tím pádem ani zpevněníprotožže sval je malý a nemá živiny k tomu aby vytvářel silnější a pevnější svalová vlákna, porotže si uvědom, že při každém cvičení  NEPOSILUJEŠ sval ale poškozuješ a potom tento poškozený sval vytváří nová svalová vlákna jak už sem psal aby příště nedošlo ke zranění, toto je princip růstu svalu a ten potřebuje stavební látky  stejně jako potřebuješ maltu když stavíš zeď a když chceš, aby ta zeď byla pevná tak potřebuješ něco z čeho ji zpevníš - materiál a to potřebuje i ten sval. Další věc, jestli jíš málokrát denně - třeba jen jednou, tak to je absolutně ta největší chyba, když se budeš takto trápit hladovkou docílíš přesně opačného efektu hubnutí a ještě si přivodíš vředy, když tělu nedodáváš živyny, a pak najednou se nacpeš tak si tvoje tělo bude myslet, že je to nedostatkem potravy a tak většinu těchto živin uloží v podobě tuku a vezme si jen to životně důležité, ty naopak musíš jest často aspoň tak 4 - 5 krát denně aby si přesvědčila tělo, že je živin dostatek to pak nebude mít dúvod tyto živiny ukládat na tuk a pokud budeš cvičit, tak je bude spotřebovávat na růst svalu a ne na tukové zásoby, jez po malých dávkách, třeba si vem půl rohlíku se salámem, nebo já nevím co, je taky dobré něco pojíst po tréninku aby si tělo mohlo načerpat hned, jo a pochopitelně v těch jídlech není započítaný oběd, takže základní jídlo(oběd večeře snídaně) + aspoň 4 jídla v malých dávkách a cvičit, nesmíš počítat s tím, že to příjde za týden, ale věř že pokud to budeš poctivě dodržovat i s tím cvičením, tak po měsíci už uvidíš výsledky, a přes léto když budeš běhat, tak to půjde rychlejc, protože běhání formuje postavu celkově a hlavně je dobré na boky a zadek, tak si z toho prodím tě něco vem, protože já sice nejsu hubeňour ale cvičím už osm let, nikdy sem akorát neměl dost vůle..to až teď mám a cvičím opravdu naplno a pravidelně, dřív sem taky cvičil ale jak se začaly ukazovat výsledky tak sem se na to vykašlal, protože už sem si myslel, že je to dobré a zase sem ztukovatěl..naši na mě byli pěkně nasraní.....no ale to je fuk, to co sem ti chtěl říct sem ti řekl, tak se tím řiď jinak ničeho nedcílíš s tou postavou styrka smile

Není tady

#3 6. 1. 2007 15:59

Jessie
♥♥♥♥♥--

Neblázni a užívej si života. Kolik je ti vlastně let? Ale vzhledem k tomu, že jsme na náctiletých, tak jsi ve věku, kdy tvoje tělo potřebuje nejvíc živin a nejlépe je spotřebuje. Jez naprosto co chceš a nepřemýšlej nad tím.
Nejsi horší, než žádná tvoje kamarádka. Všechny jsme vyjímečné.
A je pravda, že klukům se vychrtlé holky nelíbí. Potřebují si na "něco" sáhnout:-)))

Pesimista vidí v tunelu tmu.Optimista vidí světlo na konci tunelu. Realista vidí světla vlaku. Strojvůdce vidí tři debily na kolejích.

Není tady

#4 6. 1. 2007 16:39

Jugulator
♥♥♥♥♥♥-

Jessie : přsně tak....... tummenupp

Není tady

#5 6. 1. 2007 19:47

majkafa
Host

nellynko, máš opravdu velký problém. Ale jiný, než si myslíš. Jsi na "nejlepší" cestě k anorexii. :-(

#6 6. 1. 2007 19:50

majkafa
Host

http://fora.babinet.cz/viewtopic.php?id=12424

Přečti si třeba tohle, nebo další diskuse tady na babinetu na téma anorexie. sad

#7 7. 1. 2007 11:14

Jessie
♥♥♥♥♥--

CelticDragon: Tyhle zkušenosti mám od bývalého přítele - mám slabounký ručičky, nic moc prsa, žebra mi trčej nahoru a břicho propadlý. Zato zadek a stehna jsou přece jen silnější. To ale nikdy nevadilo, to je prý dobrý. Ale do těch žeber, mi bodal prstem, kroutil hlavou a říkal, ať se sebou něco udělám. A občas na mě i mezi lidmi oslovoval "Žebro"

Nellynko, to je i pro tebe. Prakticky každý kluk má podobný názor. To víš, že se otočí za super nádhernou štíhlounkou blondýnou a s prsama alá Dolly Buster. Ale "doma" má každý tu svojí třebaže silnější a ne tak hezkou, ale jeho a milovanou.
Jsi ještě mlaďounká a kluci v tvém věku jsou "telátka" (předem se všem omlouvám:-)), ale časem přijdou jiní a lepší. Uvidíš, jak se budeš vyvíjet a budeš super.
Promluv si s někým, komu věříš, třeba máma, starší ségra, ale klidně i psycholog a takhle mladá si neznič život. Za to ti to nestojí.

Pesimista vidí v tunelu tmu.Optimista vidí světlo na konci tunelu. Realista vidí světla vlaku. Strojvůdce vidí tři debily na kolejích.

Není tady

#8 8. 1. 2007 7:05

Jugulator
♥♥♥♥♥♥-

Jessie : hm, tak to je pěkný ubožák, jako mám určité hranice a vychování, to co ti říkal, za to bych zpřerážel žebra mu, pokud mu to teda vadilo, tak ti měl trochu psychicky a i fyzicky pomoct a né jenom  kecat, je sice pravda, že ji bude někdo milovat takovou jaká je, ale za 1. chce vypadat krásně, tak tomu musí i něco obětovat, a za2. to potřebuje kvůli zdraví......

Nellynka : bylo by dobré, pokud chceš s tímto pomoct, abys sem třeba napsala svůj denní jídelníček a počet jídel za den a kdy si které dáváš a ni ti s tím helpnem aby ti to dalo do pořádku metabolismus, taky jestli cvičíš, ale myslím, že jo, pač si to už někde myslím psala, tak napsat jak často cvičíš a které partie....., ja ? smile

Není tady

#9 8. 1. 2007 14:39

Décima
♥♥♥♥♥--

Mílá Nellynko, mám strach, že si začínáš zadělávat na pěknou anorexii - to je především nemoc "hlavy", kdy se štíhlé až vyhublé dívky prostě vidí jako tlusté a nepěkné. Tvých 170 cm a 52 kg jsou velmi pěkné míry, pro mě až moc štíhlé dívky. Já sama mám 157 cm a okolo 20ti jsem vážila 49 kg. Pořád jsem si připadala oplácaná, malá a nic moc. Teď z odstupem času, když se dívám na své fotky z těch let, vidím, jak vlastně jsem byla moc hezké děvče s drobnou, ale pěknou postavou.
Věř, je to všechno v hlavě, Když se budeš trápit a budeš "zoufalá" budou se na Tebe lepit jen samí zoufalci. Kolikrát vidím na ulici dívku, která žádnou velkou krásu nepobrala, ale umí se NOSIT, cosi z ní vyzařuje, co k ní lidi, potažmo chlapce až magicky přitahuje, kolikrát se až člověk diví, kde k takovýmu pěknýmu týpku přišla, ale její šarm a kouzlo je mocné... Je to zřejmě v sebevědomí, uvědomění se své jedinečnosti, milém pohledu apod ...a já nevím , v čem ještě.

Přeji Ti vše nejlepší, hlavně lepší pohled na sebe sama.

Upravil(a) Décima (8. 1. 2007 14:39)

Není tady

#10 8. 1. 2007 18:26

Jessie
♥♥♥♥♥--

CeltikDragon: ty jsi to vzal moc vážně... On si vždycky jen dělal legraci - sám nebyl dokonalý a byl si toho moc dobře vědom. Tam nešlo o nic špatného

Není tady

#11 8. 1. 2007 18:39

Isidia
♥♥♥----
Místo: Česká republika

Kde bereš to vědomí, že jsi tlustá? K čemu se přirovnáváš? Doufám že ne k těm vychrtlým manekýnkám, které když jdou po molu tak se klátí jako kdyby měly upadnout. Vem rozum do hrsti, nechtěj skončit na psychiatrii jako anorektička!!! Pokud budeš uvažovat jak uvažuješ, tak tam určitě skončíš!!!  Jseš mladá, nekaz si život, který máš před sebou!!!

Není tady

#12 8. 1. 2007 18:46

nellynka
♥------

njj ja nymeslim ze jsem na ceste k anorexii to bych jeste snad odhadla sama! denne jim asi 4 spis 3 jidla snidane svacinka(nekdy) obed vecere na snidani mam cokoliv co mam po ruce treba tycinku neco lupinky s mlikem no nebo....salat na svacinku kousek chleba bez masla treba jen se sunkou vetsinou chleba tmavsi! na obed to co varej v jidelne ale brambory ne! na veceri nekdy kousek dortiku treba vcera hihi nebo lupinky s mlikem ja je mam straaaasne rada! no a nebo zase chleba bez masla jo a aji ryzovej salat! denne cvicim lehsedy a kliky...a krom toho mam skoro kazdej den telocvik! no a piju vodu dzus a caje pac sem momentalne nachlazena......a ty porce toho jidla sou dostatecny...teda aspon me staci dycky se z nich citim akorat naplnena!

Není tady

#13 8. 1. 2007 18:54

misha88
♥♥♥♥♥♥♥

Tak fajn.....vždyť to je ok...hlavně se nesbnaž hubnout nejezenímsmile!!!A myslím že 170/52 je krásný!!! Já mám 170/59 a taky no problem:)....ale asi mi je maličko víc než tobě o nějakej rok...

http://lbyf.lilypie.com/jGYVp1.png

https://lb4f.lilypie.com/wxkxp2.png

https://lbdf.lilypie.com/V2Y7p2.png

Není tady

#14 8. 1. 2007 22:07

Jugulator
♥♥♥♥♥♥-

Nellynka : vpořádku, záklqadní jídla dodržuješ...... smile to se mi líbí, ale malinko bych to upravil...víc masa....a pokud toi maso moc nešmakuje, protože každý není jako já tak alespoň vajíčka...speciálně bílek je čistá bílkovina, chleba sice jíš, ale z masa sd ti budu tvořit svaly a formovat tím pádem postava, jinak je to jakš takš pěkné, a ještě sem si uvědomil, to že sníě něco sladkého, to si nevyčítej, spíš to používej jako ty mezijídla stím co si řekla si zkus dát mezi každým tím hlavním jídlem dát svačinu, třeba právě ve formě něčeho sladkého, to máš akorát mezi hlavníma jídlama 2 svačiny, tak si kup třeba čokopiškoty a půlku jich sněz mezi snídaní a obědem a druhou půlku mezi obědem a večeří, a hlevně na tu večeří když docvičíš, nebo než deš cvičit, tak si opravdu dej něco od masa, kdyby blbý salám, nebo nějaký mléčný výrobek : sýr, hrnek mléka, to vajíčko.......atd prostě něco co má aspoň nějaký podíl proteinů, třeba kvalitní máslo a né margarín obsahuje některé druhy aminokyselin, které sou potřebné, takže když si dáš na večeři např. chleba s máslem a ses salámem + jeden hrnek mléka, tak máš dostatečné množství stavebních látek na růst......takže to zkus a pořád cvič a obměňuj cviky.....sou různé druhy kliků, pokaždé zkus jiné a aspoň 2 * týdně si dej pauzu od cvičení aby se svaly mohly jednou za čas dostatečně zregenerovata hlavně necvič kliky každý den, aby ses nezranila, uvědom si, že svaly na rukou nejsou tak výkonné jako břišní, břicho můžeš cvičit každý den ale ruky ne, chceto střídat, kliky dělat třeba ob den a střídat to třeba s dřepama........ Tak dofám, že se ti to začne zlepšovat, ale opravdu počítej s tím, že první výsledky můžeš očekávat až tak za měsíc....tak do toho rock

Není tady

#15 8. 1. 2007 22:08

Jugulator
♥♥♥♥♥♥-

Nellynka : vpořádku, záklqadní jídla dodržuješ...... smile to se mi líbí, ale malinko bych to upravil...víc masa....a pokud toi maso moc nešmakuje, protože každý není jako já tak alespoň vajíčka...speciálně bílek je čistá bílkovina, chleba sice jíš, ale z masa sd ti budu tvořit svaly a formovat tím pádem postava, jinak je to jakš takš pěkné, a ještě sem si uvědomil, to že sníě něco sladkého, to si nevyčítej, spíš to používej jako ty mezijídla stím co si řekla si zkus dát mezi každým tím hlavním jídlem dát svačinu, třeba právě ve formě něčeho sladkého, to máš akorát mezi hlavníma jídlama 2 svačiny, tak si kup třeba čokopiškoty a půlku jich sněz mezi snídaní a obědem a druhou půlku mezi obědem a večeří, a hlevně na tu večeří když docvičíš, nebo než deš cvičit, tak si opravdu dej něco od masa, kdyby blbý salám, nebo nějaký mléčný výrobek : sýr, hrnek mléka, to vajíčko.......atd prostě něco co má aspoň nějaký podíl proteinů, třeba kvalitní máslo a né margarín obsahuje některé druhy aminokyselin, které sou potřebné, takže když si dáš na večeři např. chleba s máslem a ses salámem + jeden hrnek mléka, tak máš dostatečné množství stavebních látek na růst......takže to zkus a pořád cvič a obměňuj cviky.....sou různé druhy kliků, pokaždé zkus jiné a aspoň 2 * týdně si dej pauzu od cvičení aby se svaly mohly jednou za čas dostatečně zregenerovata hlavně necvič kliky každý den, aby ses nezranila, uvědom si, že svaly na rukou nejsou tak výkonné jako břišní, břicho můžeš cvičit každý den ale ruky ne, chceto střídat, kliky dělat třeba ob den a střídat to třeba s dřepama........ Tak dofám, že se ti to začne zlepšovat, ale opravdu počítej s tím, že první výsledky můžeš očekávat až tak za měsíc....tak do toho rock

Není tady

#16 8. 1. 2007 22:36

Jugulator
♥♥♥♥♥♥-

mám pro tebe novinu, teď sem si četl část kapitoly z knížky kterou sem doporučoval v 6ivotním stylu v Kateg. cvičení, myslím že to byly cviky, že napumpování svalu je důležité pro dobrý růst svalu, protože to zaručuje dostatečné prokrvení , zásobení a odpolavování látek. a pokud k tomu při tréningu nedojde, tak je to chyba, je to způsobeno nedostatkem glykogenu a karbohydrátů v krvy, ty sou obsažené v ovesných vločkách a bramborech, takže jez i brambory, napumpování znamená, že dané partie mají naběhlé žíly a cítíš, že i když zrovna neprovádíš cvik, tak je ten sval tvrdý - no prostě napumpovaný, takže pumpovat a jezt brambory.......snad ti toto moudro zas trochu pomůže rock do toho...... smile

Není tady

#17 14. 2. 2007 16:16

luky14
♥------

Jako kluk ti řeknu toto:Mě a většině kluků, hubené holky nelíbí.
                                 Nám klukům se spíš líbí když je holku tzv. zaco vzít.wink

http://img474.imageshack.us/img474/9797/britneyspearspikph9.jpg

Není tady

#18 16. 2. 2007 12:39

ma-ma
♥♥-----

Nellynko, nemysli si, že vysněná postava tě udělá šťastnou nebo, že budeš mít větší úspěch u kluků. O tom to vůbec není. Důležité je to co máš uvnitř - myslím tím duši, povahu, přirozenou krásu. A navíc si myslím, že ty ani s postavou žádné problémy nemáš, že si to jenom namlouváš.

Život je příliš krátký na rozčilování se nad malichernostmi:
takže se líbej pomalu, směj se šíleně,miluj upřímně a odpouštěj rychle.
----------------------------------------------------------------------------------
http://www.gify.nou.cz/fa2_andel2_soubory/a112.gif

Není tady

#19 19. 2. 2007 11:03

Ra
♥♥♥♥♥--

ahojky nellynko,
ráda bych se připojila k ostatním. Napsali ti moc hezky, je prima, že se přidal i hlas těch komu se máme líbit. Hlas mužů.
Ale většinou nám záleží spíš na tom, abychom se líbily samy sobě, MY CHCEME BÝT KRÁSNÉ, aby holky moc nepomlouvaly a možná i koukaly, a pak i těm klukům. Pletu se? Možná že ano, nevím, jak to máš ty.
Pokud při své výšce a váze máš pocit, že jsi tlustá a máš výčitky i snězením 3 piškotů, hlídáš se, cvičíš, stále se sleduješ, kontroluješ a počítáš kolik kalorií sníš - je to nenormální, je to porucha vidění svého těla, je to mentální porucha, která pokračuje poruchou příjmu potravy atd.
Je to psychická porucha, která stojí hodně energie, času, obav, sníženého sebevědomí, porucha, které člověk propadá a sám se těžko z ní vyhrabe, většinou až za pomocí psychoterapií a není to snadné.

Vím, máš to pod kontrolou, ale v tom je právě ten problém, že to máš pod tou kontrolou a to není normální.

Tak hodně štěstí, je to na tobě!

hjarta

Není tady

#20 3. 3. 2007 17:11

Šárka Junková
♥♥-----

Ahoj!
Já bych Ti nellynko  poradila -kup si brýle, ale to by bylo ošklivé.
Myslím, že jsi hodně štíhlá... a pokud se Ti postava nelíbí, tak rozhodně nejde o jídlo. Možná bys měla spíš cvičit, ne? Aby se Ti příslušné partie upravily tak, jak sama chceš. Ale v jídle se neomezuj. To by byla blbost.

Není tady

#21 14. 3. 2007 17:37

zuzulee
♥------

ahoj,tak reknu ti ze mam hodne podobny problem,taky se s tim nemuzu vyporadat :/ale vemme si to tak,nikdo neni prece dokonaly nebo snad jo? smile

Upravil(a) zuzulee (14. 3. 2007 17:38)

http://www.gify.nou.cz/divky_v_soubory/19.gif

Není tady

#22 27. 3. 2007 19:16

allyane
♥♥♥----

ahoj ja jsem nellynka jen mam nove jmeno pac u stareho jsem zapomela heslo mam novinku nevim jestli bohuzel nebo bohudik ale klesla jsem na vahu 49 kilo doktorka mi rekla ze mam mentalni naorexii ale ted uz mam zase 52 ok !!!  jem porad kkdyz se na sebe podivam v plavkach tak se zdesiiiim

Není tady

#23 27. 3. 2007 19:17

allyane
♥♥♥----

ahoj ja jsem nellynka jen mam nove jmeno pac u stareho jsem zapomela heslo mam novinku nevim jestli bohuzel nebo bohudik ale klesla jsem na vahu 49 kilo doktorka mi rekla ze mam mentalni naorexii ale ted uz mam zase 52 ok !!!  jem porad kkdyz se na sebe podivam v plavkach tak se zdesiiiim

Není tady

#24 10. 4. 2007 18:30

allyane
♥♥♥----

a to sem chtela byt modelka ta prace by me strasne bavila ted budu ,moznA TAK PRD MODELKA ALE BOUBELKA.......CELKEM ME TO STVE ZE JSEM MUSELA PRIBRAT!!!grater

Není tady

#25 11. 4. 2007 17:49

Ra
♥♥♥♥♥--

ahojky allyane-nellynko!
Jsem moc ráda, že jsi svůj problém začala řešit s doktorkou! Jsi odvážná a rozumná slečna, že si nechceš nechat zničit život. Je prima, žes to nenechala být! tummenupp

Nedávno jsem našla jedno video a myslím, že se sem hodí, taky si připadá jako boubelka: http://www.funpic.hu/en.picview.php?id= … dd

Moc Ti držím palce, se svými mírami v modelingu bys přece mohla uspět! Hubeňoury už se nemají vyhledávat a propagovat.

hjarta

Není tady

NÁŠ TIP:
  • Procvičte nejen pravopisná cvičení, diktáty, ale i kvízy, časté chyby, doplňovačky a vše, co pomůže ve výuce Vám nebo dětem na webu pravopisne.cz

• Turistické, populárně – naučné, dětské a zábavné e-knihy. Stáhněte si zdarma e-knihy Jiřího Gleta. Můžete si vytvořit vlastní knihovničku e-knih na svých mobilech a tabletech.

Zápatí