|
1.září : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 1.září : Národní klasika: ovocné knedlíky. Jak zvádnout veškeré nástrahy jejich přípravy? 1.září : Dechberoucí krása těchto levitujících skleněných zahrad vás okouzlí. Aerárium: Vytvořte si svůj malý zelený svět |
|
|
Můžete mi někdo poradit zajímavé místo na Slovensku, kde strávit příjemnou letní dovolenou? Kvalitní ubytování, ale s možností vaření (takže žádný hotel), v blízkosti voda na koupání (přehrada, termály) .. a pokud možno i možnost vzít s sebou i psa.
Víte o něčem takovém ?
Není tady
Ela..pozri si toto,to je náš privát,rada Ťa privítam,ak sa to pozdáva a vyhovuje www.privat144.ic.cz
Není tady
My jezdíváme často k termálům. Podhájská, Bešeňová. Ubytování - priváty - jsme našli většinou na netu. Ale tam kde jsme byli, nechtěli pejsky...
Není tady
pachola napsal(a):
Ela..pozri si toto,to je náš privát,rada Ťa privítam,ak sa to pozdáva a vyhovuje www.privat144.ic.cz
pachola, je mi jasný tvoj nick
brestová, spálená.... aspoň dúfam že to má súvis 
odložila som si adresu, mne sa tam páči! koľko dopredu sa treba ohlásiť?
Není tady
tak Adriana 1 Ty si jediná,kto odhalil pôvod môjho nicku...o to ohlásenie,podľa toho na kedy,lebo leto a začiatok augusta je tu invázia Poliakov,tak radšej naozaj skôr teraz to je www.bobrovec.com... pes nie je problém
Upravil(a) pachola (1. 5. 2007 8:30)
Není tady

Osobně můžu doporučit http://www.rajecketeplice.cz/ - je to hodně blízko, překrásné vybavené lázně a neroztrhá to rodinný rozpočet. Jezírko ve středu je kouzelné. 
Není tady