18. září : Váení uivatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to poruení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 18. září : Objevte kouzlo brambor po římsku. Jednoduchý recept, kdy vás tlačí čas i finance! 18. září : Je vám čtyřicet a u řeíte menopauzu? Co je příčinou předčasného nástupu, vysvětluje gynekolog |
|
|
Kdyby dvojičky, tady u je, řekla bych, několik i vícečetných osobností. Třeba chudák takovej Aleek u někdy ani neví, co má zrovna za pohlaví.
Není tady
modrovous napsal(a):
Kdyby dvojičky, tady u je, řekla bych, několik i vícečetných osobností. Třeba chudák takovej Aleek u někdy ani neví, co má zrovna za pohlaví.
Třeba dostane nějaké dotace od EU
Není tady
Třeba chudák takovej Aleek u někdy ani neví, co má zrovna za pohlaví.
Myslí, e ani kdy se podívá???
Není tady
Na játra určitě něco se silymarinem/ostropestřcem. Dělala jsem si čaj, ale je to zdlouhave tak asi najdu nějaké tablety. To bude pohodlnějí.
Není tady
zdravím, co pomáhá na regeneraci jater?? doktor mi doporučiil, očistu jater, ale nějak nevím, co na to...
Není tady
doktor mi doporučiil, očistu jater, ale nějak nevím, co na to...
Tři dny za sebou hladovka a klystýr a pak tři dny po 2 deci teplýho olivovýho oleje a 2 deci citrónový ávy po lících... opakovat kadýho čtvrt roku.
Tak si to uij
Není tady
ahoj, taky mám dobrou zkuenost s lipovitanem, doporučila mi ho lékarnice na pročitění jater :-)
Není tady
doktor mi doporučiil, očistu jater... doporučila mi ho lékarnice na pročitění jater
Jak praví jedna z více podobných recenzí - "Byl mi doporučen lékařkou po léčbě z alkoholové závislosti"
Není tady