|
1.září : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 1.září : Národní klasika: ovocné knedlíky. Jak zvádnout veškeré nástrahy jejich přípravy? 1.září : Dechberoucí krása těchto levitujících skleněných zahrad vás okouzlí. Aerárium: Vytvořte si svůj malý zelený svět |
|
|

Včera jsme byly na roční prohlídce tak jsem se ptala zda čtvrtou injekci nám proplatí už pojišťovna a prý už jí dostaneme zdrama
, tak aspoň něco málo ušetřeného

Není tady
Klaris, to potěší, viď 
K jakému chodíš Dr.? A rodila jsi v Pardubicích?
Kdy je Adélce 1 rok? Dneska? Všechno nejlepší!!!
Není tady
VŠECHNO NEJLEPŠÍ

Není tady
Ráda bych se zapojila do této diskuze a zeptala se, jaké máte zkušenosti s touto vakcínou? Je opravdu šetrnější? A jaké měli děti reakce?
Díky. Sun.
Není tady
Holky tak to se mi nezda pry to dostanou az deti narozene od 1.1.2007 zdarma. protoze nase Natalka je 19.10.2006 ockovana bude teprve ted a musime to platit. Klaris to ti rikala Dr.?
Taky bych se rada zeptala jak to probiha kam to detem pichaji a v kolika mesicich? A jake jste meli reakce co pripadne detal abych diteti ulevila? Moc dekuji za info
Není tady
Hexavakcínu dětem píchají do nožičky. Jsou to 4 injekce. A pak je ještě jedno očko extra - spalničky přiušnice a něco. Po první injekci byla malá spavější. Všechny ostatní byly naprosto v pohodě. Jsem ráda že jsem do toho šla.
Není tady

Tereza82 napsal(a):
Klaris, to potěší, viď
K jakému chodíš Dr.? A rodila jsi v Pardubicích?
Kdy je Adélce 1 rok? Dneska? Všechno nejlepší!!!
No určitě to potěší, ušetřených 1800kč
.. V Pardubicích jsem rodila, Aduš byl rok před týdnem, ale díky 
Chodíme k dětský do Polabin dr.Lévová je na ní samá chála a já jsem s ní moc spokojená 
Jo a dr mi to právě říkala když jsem se na to ptala jestli to proplatí i nám když jsme rozočkovaný a prý už ano 

Děti narozené od ledna 2007 to budou dostávat automaticky ta obyč už se neočkuje 
No já bych šla do Hexy znova i za tu investici to stálo, reakce žádná a pouze čtyři očkování - první ve 3m, pak ve 4m, třetí v 5m a čtvrtá myslím 15 nebo 18měsíc

Upravil(a) Klaris (5. 1. 2007 15:11)
Není tady
Včera jsem byla s dcerkou na klasickým očkování a naše dr. taky povídala, že poslední hexa je hrazená státem.
Babu, očkování hexa vakcínou je ve stejným termínu jako obyč očkování, akorát, že místo 2 injekcí dostane dítko jen jednu. Naše Ája zvládla už 2 normální očkování taky v pohodě, takže nevidím v té hexe něco extra - připadá mi, že je to jen tahání peněz od rodičů.
Není tady
Tak malá měla včera už třetí HEXU a v pohodě , ale u druhé měla teplotu 38,5 takže rozdíl je akorát v penězích
a že je jeden vpich .
Není tady
HOlky takhle ty vakcíny nejde opraavdu porovnat. Každý organismus je jiný a jinak reaguje. Když jsou mírné problémy u hexa vakcíny, jaké by asi byly u klasické injekce? Mě nevedly k hexe jen počty vpichů, ale to že v příbuzenstvu máme případ, že po klasickém očkování holčička skončila se sepsí ledvin a má celoživotní potíže.
Není tady
Je to fakt individuální! Já dala klasicu a vubec jsme se nedostali na 38, jen chvilku před spaním kňoural a ráno jako by se nic nedělo,dcera to samé. Když čtu i jinde, jakou měli děti na hexu reakci, tak jsem ráda že jsem neexperimentovala a ušetřené penízky jdou na plavání
Možná až to vychytaj pořádně, tak to bude super, ale tohle mě nepřesvědčilo 
Není tady
Tak nám doktor tu Hexa doporučil - opravdu je prý šetrnější a nezatěžuje tolik organismus.
S placením je to prý takto. Děti narozené v roce 2007 je mají všechny zdarma. Ostatním proplatí stát jednu vakcínu. My jsme u Metal Aliance a ta nám taky jednu proplatí, takže zdarma budeme mít dvě. A u našeho doktora stojí jedna vakcína 1500 a platí se to přímo u něj.
Není tady