6. prosince : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 6. prosince : Objevte kouzlo brambor po římsku. Jednoduchý recept, když vás tlačí čas i finance! 6. prosince : Je vám čtyřicet a už řešíte menopauzu? Co je příčinou předčasného nástupu, vysvětluje gynekolog |
|
|
podle me je to tou naparovackou...ted uz pri zehleni naparovani vypinam a pohoda!Ale musela jsem vymenit rucniky kompklet.Ono totiz v tech co uz jednou zatuchlinou smrdeli to uz tak nejak zustalo.A jeste jeden typ je vzdy po sprchovani dat rucnik ususit...ne ho jen povesit v koupelne.
Není tady
Může to být vodou,práškem na praní čímkoli, mám novou pračku a froté ručníky nevyvařuji,pouze když jsou opravdu hodně špinavé.Používám Persil+ aviváž Silan.Prádlo suším v bytě v pokoji kde netopim,popř. otevřu okno aby prádlo větralo.Ručníky nežehlim, voní a tvrdé nejsou. Jo a bacha už se mi stalo,že v prodejně mi prodavačka nabízela ručník,že když jsem na něj šáhla tak .opravdu jak struhadlo .Nevím z čeho ty froťáky dnes dělaj!!!!
Není tady
JINĚNKA: Do aviváže fakt nevím,to jsem nezkoušela-možná by se ta soda dost nevypláchla.Cpu to do komůrky k prášku.
Není tady
A není to tím , že nadýchané , měkké a stále vonící ručníky nám ukazují jen v reklamě a my máme pocit , že toho jde fakticky docílit a jedině tak je to správné ? Mně osobně nepřipadne nenormální , když ručník po pětidenním používání už nevoní . Neustálé nasakování a zase sušení , utíráme do něho vlastně i mikro kousky své kůže ... doma nechávám ručníky právě jen tak 3-5 dnů . Peru na 60°C , používám aviváž , voní jen tehdy , když je beru ze skříně a použiju , nevím , ale přijde mi to tak normální .
Upravil(a) janyka (6. 2. 2007 13:02)
Není tady
já se tedy musím přiznat, že do té doby, co jsem prala ručníky v pračce a pak žehlila, tak stejně nebyly nikdy tak hebké. teĎ co mám sušičku, tak jsou opravdu sametové.
Není tady
Používáme doma žakárové ručníky, které jsou nejenom velmi kvalitně vyrobené a příjemné na dotek, ale mají i velmi originíální vzory . Na to, že se jedná o franouzskou tradiční výrobu, tak nejsou ani tak drahé.
Upravil(a) AndreaP. (5. 6. 2024 15:56)
Není tady
Dobrá reklama.
Není tady
Holky tak kde zase jste a nepíšete.
Není tady