|
9.dubna : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 9.dubna : Vaření na chatě či chalupě bez stresu: Tipy na vaření z jedné pánve nebo hrnce. 1.dubna : Jak vznikla záhada ďáblova trojúhelníku: Odhalil ji už Kolumbus? |
|
|
Ahoj holčiny, můžu vás poprosit o rady ohledně mateří kašičky? Jakou jste vyzkoušely ( a hlavně která účinkuje - na růst sliznice
)? Kde se dá sehnat (nejlíp z lékárny - neznám žádného včelaře
) ? Odkdy (v jakém DC) se má užívat? A v neposlední řadě - kolik stojí?
Já vím, že už jste se o tom bavily, ale nemůžu to najít. Tak děkuju mockrát.

Není tady
Sanžilekno, já beru přímo od včelaře tekutou - je ve stříkačce. A řekla bych, že mi zabírá, normálně jsem měla sliznice při IUI 6mm, teď mívám kolem 8mm. Pan Šíma to zasílá i na dobírku, tak mu zkus zavolat - tel. 606 411340. Stojí 125Kč. A užívá se od 1.DC do ovulace.
Není tady
Děkuju Ivuško, možná mu zavolám a vyzkouším to. Měla jsem sliznici 3 dny před ovu 8-9mm - ale možná by bylo lepší jí mít ještě vyšší, ne? A když beru ten Clomík, který prý má vliv na estrogeny a tudíž i na růst sliznice
Myslíš, že má ještě cenu jí začít užívat když už jsem 4DC (a než jí seženu....no možná to nechám na příští cyklus).

Není tady
Tak tos měla sliznici dobrou, s tím by probém být neměl, i když je pravda, že Clostík sliznici snižuje
Ale ta mateří kašička nemá vliv jen na sliznici,ale celkově na plodnost. U nás ji baštíme oba, já i manžel. Je to sice hnusné, musí se to dát každé ráno na lačno pod jazyk,ale co bychom pro mimi neudělali, že?
Není tady