29. ledna : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 29. ledna : Poslední šance pro přezrálé banány? Upečte z nich lahodnou buchtu 6. prosince : Je vám čtyřicet a už řešíte menopauzu? Co je příčinou předčasného nástupu, vysvětluje gynekolog |
|
|
Tak já se do modeláže chci taky pustit, jen do své a nebudu používat tipy, mám koupené kovové šablony z německa
tato metoda je šetrnější a to upřednostňuji, nehty pak vypadají víc přirozeně
koukala jsem že je to i dražší když si to necháte modelovat
Děkuji host esce za popis, určitě mi to pomůže
Není tady
Ahoj holky.-) Už nějaký čas mám gelové nehty... jenže moje manikérka se svou kariérou končí a stěhuje se:( Rozhodla jsem se, že bych si gelovky zkusila dělat sama. Nevíte prosím někdo o webových stránkách, kde bych sehnala "startovní sadu"? Něco už jsem hledala, ale zatím mě nic nezaujalo. Poradíte? Předem děkuji:)
Není tady
Podívej se na www.dama.cz tam je forum gelové hehty a mám pocit , že tam holky nabízejí vše potřebné.
Nufusinka napsal(a):
Ahoj holky.-) Už nějaký čas mám gelové nehty... jenže moje manikérka se svou kariérou končí a stěhuje se:( Rozhodla jsem se, že bych si gelovky zkusila dělat sama. Nevíte prosím někdo o webových stránkách, kde bych sehnala "startovní sadu"? Něco už jsem hledala, ale zatím mě nic nezaujalo. Poradíte? Předem děkuji:)
Není tady
Ahoj holky!
Gelový nehtíky nosím asi 3 roky, na vlastním nehtu - bez tipu. Před 2 měsíci jsem byla na operaci a samozřejmě nehtíky musely dolů. Nebyla to žádná tragédie, i když mě to mrzelo. Nehty po sundání gelu byly naprosto neporušené jako by na nich nikdy gel nebyl!
Myslím, že gel je k nehtům šetrnější než akryl. Moudřejší ale budu po absolvování kurzu, na který se chystám a děsně se těším, ale jestli to zvládnu je ve hvězdách
Není tady
Ahoj, mám skvělou zkušenost s modelací nehtů hedvábím. Bohužel na to jezdím z Brna až do Třebíče. Nevíte někdo, jestli tento typ modelace nějaké nehtové studio v Brně dělá?
Není tady
Nufusinka napsal(a):
Máš SZ.
Není tady
Tak mám gelovky týden a zatím drží
KLEP KLEP KLEP!!!!!
Líbí se mi upravené ruce je to super pocit
Není tady
Ahojky, ja jsem si gelovy nehty nechavala delat minuly patek, platila sem 8OO kc a uz v pondeli mi prislo, ze se mi to cely odlepuje, je to dost nekvalitne udelany, v sobotu se mi jeden nehet urval (jen jsem si nazouvala botu), tak jsem si zbytek nehtu vzteky servala s tim, ze uz nikdy! :-) jenomze se mi to proste hrozne libi, muzete mi prosim nektera, ktera je mate dyl a jste s nima spokojena doporucit nejakou sikovnou manikerku nebo salon, idelane Praha 8, Praha 9.
Jeste me napadlo, je mozny, ze proste nektery nehty tenhle gel neprijmou?..protoze manikerka mi to ne a ne prilepit..
diky za info, klidne SZ, papa Majka
Není tady
Někdy se musí tvůj nehet poddat.
Když jsem je měla poprvé , tak do týdne jsem je měla fuč, ale pak už držely.
Není tady
Upravil(a) martikostol (8. 11. 2008 22:16)
Není tady
Dělám gelové nehty a znám osobně spoustu nehtařek,které si pod modelací nehtů představují pouze nanesení gelu,jsou to tay gelovky,ale dělají je většinou laici,a vypadá to příšerně.Při modelaci se musí vytvarovat tzv.CÉČKO,což některé nehtařky vůbec nepraktikují,podle mě se od toho odvíjí i cena.Sama nosím dlouhé nehty a když si neudělám pořádný C,tak nevydrží tolik.
Není tady
S reklamou na Vaše služby se obraťte na majitele Babinetu.
Není tady
S reklamou na Vaše služby se obraťte na majitele Babinetu.
Není tady
Dobry den,
potrebovala bych poradit. Chtela bych si udelat nehty, ale jen na svoje, teda ne na umele.. A nevim, jestli je na aplikaci primo na nehty vhodnejsi gel nebo akryl a co jeste krome lampy a stetce k tomu potrebuji? Staci primo aplikovat na neht nebo na nej pred tim jeste neco dat? A na zaver nejaky "finish"?
Moc dekuji za radu! Stella
Není tady
Potřebovala bych také polopatickou radu už zasvěcených babineťaček,co se nehtíků týká.Doposud jsem si nechala dělat gel.nehty pomocí tipů,ale je to dost drahá sranda a zde jsem až vlastně zjistila,že to jde i bez tipů se šablonama a za pomoci nanesení přír.gelu.
Můžete tu někdo přesně popstat postup a jaký gel přesně na jaký krok koupit, a jestli jsou u nás šablony taky k dostání a jaké jsou nejlepší anebo jestli je lepší je koupit v německu,jak se tu zmiňujete-mám teď taky tu možnost.
A ještě dotaz k tém akrylům-dá se tohle taky aplikovat bez tipů?Jestli ano,tak by mě to zajímalo ještě víc než aplikace gelem (jak se to dělá a co přesně je k tomu třeba koupit),neboť u akrylu se nemusí používat UV lampa.Je to tak,že?
Není tady
Ahoj já jsem si koupila tuto sadu na umělé nehty a jsem opravdu spokojená. nepovolená reklama . Hned jsem se v lakování a modelování nehtů zdokonalila a teď dělám nehty i mým kamarádkám. Myslím, že se mnohem více vyplatí udělat si nehty sama.
Upravil(a) Ronja (11. 9. 2011 9:25)
Není tady
Ahoj, vyztkoušejte nový antibakteriální pilník - jmenuje se reklama a je to skvělý pomocník s péčí o nehty
Upravil(a) tina (14. 12. 2011 18:37)
Není tady
Nazdárek byla jsem v Brně poprvé na gelovích nehtách a byla jsem velice nadšena reklama. Měli zde velký výběr barev, paní byla šikovná, splní vám jakékoliv přání můžu jen doporučit.
Upravil(a) mala.popelka (15. 3. 2013 14:57)
Není tady
Ahoj, máte tu někdo zkušenosti s nehtama dělaný gellakem nebo shellakem? Zatím mám jen klasický umělý ale přemýšlím o jedné z těch dvou variant.
Není tady
Zatím mám zkušenosti jen s gelakem, ale začíná mi u toho vadit to pilování atd. O shelaku jsem ještě ani neslyšela
Není tady
ferynko, najdi si to nějake na netu. Hodila bych Ti odkaz, ale stejně se to cenzuruje co jsem pochopila. Každopádně shelak je jemnější k nehtům, ten nehet se před tím podkládám toho čeho cosi se nepiluje narozdíl od gelaku nebo klasických gelovkách. Jak komu to vadí no. Nakonec jsem se ke své manikérce objednala na shelac tak pak můžu písnout jaký to bylo
Není tady
V pohodičce, už jsem si to našla. Jj taky jsem si všimla, ale tak každá diskuze je jiná rozhodně u toho shelaku mě láká to že je to bez pilování. určo pak písni, zajímá mě jak dlouho to vydrží, jestlki se víc nakonec nevypplatí gelovky. Jen nevím jaký barvy si dám nebo jakou francii. Přítel je úchyl na nehty, jedno po mě chce francii, jednou celý rudý, ti chapi jsou nároční
Není tady
ahoj, taky dělám gelovky. Dělám kromě klasických taky gellak, soak off gel a rocklac. Jsou to systémy na přírodní nehty a z vlastní zkušenosti můžu říct, že nejvíc drží Rocklac, což je teď novinka. Nic se nepiluje, jen se nanese primer, pak dvě vrstvy barvy, vytvrdí se v lampě a vydrží déle jak týden krásně lesklý. Pro víc info pište do SZ:)
Není tady
Ahoj holky, já jsem shelac vyzkoušela na dopuručení své moc šikovné manikérky v Brně. Mám ho více jak týden a zatím krásně drží, nehty vypadají moc dobře a hlavně jsem také ráda, že se nemusí nic pilovat, protože ten zvuk já přímo nesnáším, pro mě je to stejné, jako přejíždění nehtama po tabuli . Pro mě je to lepší a pohodlnější, než gelak nebo gelovky.
Není tady