Oznámení

29. ledna : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení!

29. ledna : Poslední šance pro přezrálé banány? Upečte z nich lahodnou buchtu

6. prosince : Je vám čtyřicet a už řešíte menopauzu? Co je příčinou předčasného nástupu, vysvětluje gynekolog

#1 4. 1. 2007 9:53

Petuna
♥♥♥♥♥--

Životopis a průvodní dopis

Prosím prosím nevíte kde bych našla nějaké fajn vzory na životopis a průvodní dopis? Na MD mi vypad mozek!!!!!!

Není tady

#2 4. 1. 2007 10:26

mala.popelka
Moderátor(ka)
Místo: krásné Podbeskydí

Re: Životopis a průvodní dopis

"Proti bolestem duše jsou jen dva léky: naděje a trpělivost" - Pythagoras

http://www.ticker.7910.org/as1cMbUuM2B0010MjAzZHwwMDAwMjY2N2R8TmFzIHphenJhayBLcnlzdHVmZWsgbWE.gif

Není tady

#3 4. 1. 2007 10:28

mala.popelka
Moderátor(ka)
Místo: krásné Podbeskydí

"Proti bolestem duše jsou jen dva léky: naděje a trpělivost" - Pythagoras

http://www.ticker.7910.org/as1cMbUuM2B0010MjAzZHwwMDAwMjY2N2R8TmFzIHphenJhayBLcnlzdHVmZWsgbWE.gif

Není tady

#4 4. 1. 2007 19:45

Jessie
♥♥♥♥♥--

Pomocí pomocníka ve Wordu najdeš taky několik vzorů.
Mmch, když jsme u životopisů - čtu často pracovní inzeráty a často požadují CV. Je CV totéž co životopis? Nebo co to vlastně je?

Pesimista vidí v tunelu tmu.Optimista vidí světlo na konci tunelu. Realista vidí světla vlaku. Strojvůdce vidí tři debily na kolejích.

Není tady

#5 4. 1. 2007 20:01

Zuzi79
♥♥♥♥---
Místo: Brno

CV ... curriculum vitae ... životopis

Pane, pomoz mi být takovým člověkem, za jakého mě považuje můj pes... (Janusz Leon Wisniewski)

Není tady

#6 8. 1. 2007 9:22

french_vanilla
♥♥-----

Ahoj, doporučuju si nechat udělat hezkou fotku a k životopisu ji přidat. mám s tím velmi dobré zkušenosti. jsem studentka VŠ a od té doby, co tam foto mám, se mnohem snadněji shání brigády (myslím i dlouhodobé) Není to tím, že bych byla nějaká miss, ale lidé jsou rádi pokud ví, s kým "mají tu čest".
A v motivačním dopise se velmi oceňuje, pokud napíšeš, jak si myslíš, že bys mohla být pro tu pozici přínosná. které přednosti pro ni máš, co ses naučila jinde a mohlo by se to hodit, jaké jsou tvé vlastnosti, které jsou pro tuto pozici dle tebe potřeba apod. tohle mám od jednoho profíka z PR. nechtějí neutrální motivační dopis, na to mají CV. chtějí o tobě vědět něco víc a hlavně vidět, že se přizpůsobujeě požadavkům místa, že nad nimi uvažuješ. tak hodně štěstí!

Není tady

#7 8. 1. 2007 11:43

Májajája
♥♥♥♥♥♥-
Místo: Morava

Taky do motivačního dopisu nepiš že hledáš práci protože ti skončila mateřská ale protože CHCEŠ pracovat, rozvíjet se , načerpat nové zkušenosti ,takové ty odhodlané řeči  big_smile

Mája

Není tady

NÁŠ TIP:
  • Procvičte nejen pravopisná cvičení, diktáty, ale i kvízy, časté chyby, doplňovačky a vše, co pomůže ve výuce Vám nebo dětem na webu pravopisne.cz

• Turistické, populárně – naučné, dětské a zábavné e-knihy. Stáhněte si zdarma e-knihy Jiřího Gleta. Můžete si vytvořit vlastní knihovničku e-knih na svých mobilech a tabletech.

Zápatí