Oznámení

29. ledna : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení!

29. ledna : Poslední šance pro přezrálé banány? Upečte z nich lahodnou buchtu

6. prosince : Je vám čtyřicet a už řešíte menopauzu? Co je příčinou předčasného nástupu, vysvětluje gynekolog

#1 3. 1. 2007 9:07

french_vanilla
♥♥-----

Lymfatická drenáž

Ahoj babinetky!
máte někdo zkušenosti s lymfatickou drenáží a jejím účinkem na zeštíhlení nohou či celulitidu? sice pravidelně cvičím a pohybu mám dost, ale na celulitidu a stehna to má přecijen menší vliv než na jiné části těla, tak mě napadlo to zkusit jinak. Vzhledem k ceně procedury by mě ale nejdřív zajímalo, zda to má cenu a kam se vypravit, jsem z Prahy. Předem díky moc!

Není tady

#2 3. 1. 2007 9:50

Aneri
♥♥♥♥♥♥-

Re: Lymfatická drenáž

Už se tu o tom několikrát psalo, hodiny stojí 500 Kč a mě osobně nepomohla k ničemu, jen vítr v peněžence. Po 10 hodinách říkala paní doktorka, že by to chtělo dalších 10...no přeci nejsem cvok smile, ale někdo psal, že mu to pomohlo, tak čekej !

Není tady

#3 3. 1. 2007 10:50

ita
♥♥♥♥♥♥-

Chodila jsem na akupresurní masáž, bylo to skvělé. Pak dlouhodobě onemocněla masérka a tak jsem navštívila středisko, kde provádějí masáže, které hradí i zdrav. pojišťovna. Měla jsem problém s otíkáním nohou, doporučili přístrojovou lymfomasáž. Nebylo to příjemné, ale následky byly hrozné. V noci jsem se budila bolestí. Moje přtelkyně tam byla na léčení celulitidy, absolvovala 10 návštěv, snad prý to pomohlo křečovým žilám, celulitidě ne.

Není tady

#4 4. 1. 2007 17:02

Bublina
♥♥♥♥♥--
Místo: Praha

Já na ní chodila za hodku 130,- což je dobrá cena bylo to přímo v poliklinice.Já byla spokojená,ale efekt trval tak 3 měsíce.

Není tady

#5 8. 1. 2007 8:55

french_vanilla
♥♥-----

Bublina napsal(a):

Já na ní chodila za hodku 130,- což je dobrá cena bylo to přímo v poliklinice.Já byla spokojená,ale efekt trval tak 3 měsíce.

Ahoj, to myslíš tak, že než to bylo vidět, tak to trvalo 3 měsíce, nebo to bylo lepší 3 měsíce a pak to zase zmizelo? smile a v jaké poliklinice to bylo? díky!

Upravil(a) french_vanilla (8. 1. 2007 8:56)

Není tady

#6 9. 1. 2007 15:36

Bublina
♥♥♥♥♥--

FRENCHO:Byla sem V Praze 8 V poliklinice Mazurská.3 měsíce sem byla taková splasklá a napnutá a celuditida byla mín viditelnější.

Není tady

#7 10. 1. 2007 9:04

french_vanilla
♥♥-----

¨díky bublinko! zkusím se tam poptat, cena je fakt ok smile

Není tady

#8 10. 1. 2007 9:54

french_vanilla
♥♥-----

Bublina napsal(a):

FRENCHO:Byla sem V Praze 8 V poliklinice Mazurská.3 měsíce sem byla taková splasklá a napnutá a celuditida byla mín viditelnější.

jo a byla manuální či přístrojová? a za jak dloho jsi viděla zlepšení? díky!

Není tady

#9 11. 1. 2007 14:24

Bublina
♥♥♥♥♥--

Byla přístrojová.S permicí za 130 a bez za 150.Byla sem tam loni tak snad se moc ceny nezměnily.Bylo to v přízemí za tabákem v poiliklinice.Snad to nejdeš i ve zlatých stránkách nevím.Určitě m i napiš jo.Jaký tam jsou ted ceny.Jinak tu manuální dělaj taky,ale nevím kolik stojí.Jo a vem si sebou legíny.

Není tady

#10 18. 1. 2007 12:04

french_vanilla
♥♥-----

Bublina napsal(a):

Byla přístrojová.S permicí za 130 a bez za 150.Byla sem tam loni tak snad se moc ceny nezměnily.Bylo to v přízemí za tabákem v poiliklinice.Snad to nejdeš i ve zlatých stránkách nevím.Určitě m i napiš jo.Jaký tam jsou ted ceny.Jinak tu manuální dělaj taky,ale nevím kolik stojí.Jo a vem si sebou legíny.

díky, legíny by mě vůbec nenapadly, ale teď už to tam stojí 350!!! takže jsem nakonec našla za 230 jinde, stejně je to dost no, ale uvidím. nemám celulitidu moc výraznou (viditelná spíš při zatnutí svalů, jinak jen trošku), tak doufám, že by mohla aspoň trochu ustoupit...

Není tady

#11 18. 1. 2007 19:09

Bublina
♥♥♥♥♥--

Týýýýýýýýýý jo tak to sem sama překvapená.No jo asi je na to všude dobrá reklama a tak zdražily no jo to o dost:-((
Tak pak mi napiš jaký máš z otho pocity a jestli uvidíš zlepšení.Já se ted radši doma masíruju a cvičím-přece jenom je to lenvnější:-))

Není tady

#12 19. 1. 2007 11:45

french_vanilla
♥♥-----

no, taky mě to překvapilo, holt je to asi módní....
hihi, to rozhodně, já to taky plánuju pak udržovat domácí masáží, ale jinak samotná asi úplně nepomůže...i když dělám to asi 3 týdny 2x denně, zapomněla jsem snad jen 2x a podle mě jsou znát výsledky.

Není tady

#13 8. 2. 2007 11:27

Allice
♥♥♥♥♥--

ja jsem narazila na stranky www.studiolinea.cz , v jecne ulici, tam to stoji 250 - 280, ale je to lymfaticka masaz. Nebyla jsem tam, ale uvazuji, ze to zkusim.

Není tady

NÁŠ TIP:
  • Procvičte nejen pravopisná cvičení, diktáty, ale i kvízy, časté chyby, doplňovačky a vše, co pomůže ve výuce Vám nebo dětem na webu pravopisne.cz

• Turistické, populárně – naučné, dětské a zábavné e-knihy. Stáhněte si zdarma e-knihy Jiřího Gleta. Můžete si vytvořit vlastní knihovničku e-knih na svých mobilech a tabletech.

Zápatí