Oznámení

29. ledna : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení!

29. ledna : Poslední šance pro přezrálé banány? Upečte z nich lahodnou buchtu

6. prosince : Je vám čtyřicet a už řešíte menopauzu? Co je příčinou předčasného nástupu, vysvětluje gynekolog

#26 2. 1. 2007 20:47

Pandorraa
♥♥♥♥♥♥♥
Web

Re: Pandořina škola v přirode u moře

vašek napsal(a):

jé já jsem vůl dumbomdumbom já už se viděl na dovče storstark on tam je ještě speciální mejdan pro muže lolcooltummenupp no jo ale já nevím jak budou ve škole zkoušky butter tak uvidíme a taky co bych na takovým mejdanu s chlapama dělal, já mám radši holky lolloltummenupp

aha tak jsem to přečetl po 4 tý a oni tam budou i holky cool

BLIK lol lol lol

Co je dovoleno bohovi, není dovoleno volovi.

Pomluvy vymýšlejí závistivci, šíří je blbci a věří jim jen idioti.

Není tady

#27 2. 1. 2007 20:48

vašek
♥♥♥♥♥♥♥
Místo: Most

ale RUM je moc močopudnej :-)) aby se tam vůbec dojelo :-)

Není tady

#28 2. 1. 2007 20:49

Tetamáma
♥♥♥♥♥♥-
Místo: u Strakonic

A žádné žití v autobuse, cestu prospat a hotel, apartmán, žádný stan sova offtopic

Není tady

#29 2. 1. 2007 20:50

vašek
♥♥♥♥♥♥♥
Místo: Most

Pandorraa napsal(a):

vašek napsal(a):

jé já jsem vůl dumbomdumbom já už se viděl na dovče storstark on tam je ještě speciální mejdan pro muže lolcooltummenupp no jo ale já nevím jak budou ve škole zkoušky butter tak uvidíme a taky co bych na takovým mejdanu s chlapama dělal, já mám radši holky lolloltummenupp

aha tak jsem to přečetl po 4 tý a oni tam budou i holky cool

BLIK lol lol lol

se na mně musí pomalu jsem děsně plachej lollol

Upravil(a) vašek (2. 1. 2007 20:51)

Není tady

#30 2. 1. 2007 20:51

Tetamáma
♥♥♥♥♥♥-

Vašku, Vašku, co je na rumu močopudnýho, jestli něco, tak je zvracopudnej. Kdo nemá rád rum, vezme si vaječnej koňák, nebo Kinedril. Ten určitě močopudnej neni. dumbom

Není tady

#31 2. 1. 2007 21:13

majkafa
Host

lollollollollollol

#32 2. 1. 2007 21:45

x21365
Host

.......jsem si myslela, že ta cesta bude děsná uschgrater , ale docela se začínám těšit  gloria ...... Tetomámo, béřu slivovici loltonguelol
Vypadneme z autobusu a můžem rovnou na nuda pláž vissla

#33 2. 1. 2007 22:19

Tetamáma
♥♥♥♥♥♥-

No jestli já si vemu rum, ty Míšo slivovici, no to na tu pláž možná skutečně z toho autobusu vypadneme, až budeme vystupovat. storstark To bude mela!

Není tady

#34 3. 1. 2007 7:32

meya
♥♥♥♥---

Pan, já nikdy nebyla u moře!!!!!!!!!
Ano děvčata, i to je dnes možné reta
Je to moje velikááááánský přání, úplně to vidím, jak tam stojím hjarta
No to jsi mě, Pan, zasejc jednou dostala pussa

Není tady

#35 3. 1. 2007 7:37

Vanda
Host

Taky se hlásím, září dobré.

#36 3. 1. 2007 7:38

Jája
♥♥♥♥♥♥♥

jé krásnej nápad...
kamkoliv, kdykoliv ale co nejlevněji...

Správně vidíme jen srdcem. Co je důležité, je očím neviditelné.

Jediné hranice, které nás mohou nějakým způsobem omezovat, jsou uvnitř nás, uvnitř naší mysli.

Není tady

#37 3. 1. 2007 8:46

Regina
♥♥♥♥♥♥♥
Web

meyo, já se k moři dostala až v roce 2004 jako vedoucí dětské rekreace. Sice mi praskaly nervy a padala jsem vyčerpáním, psychickým i fyzickým, hlídat  6 cizích dětí u moře,spala tak 4 hodiny denně,kontrolovat, jestli něco v noci nevyváděj, chodit s nimi na výlety, do města ap., aby se neutopily v moři, pořád jednou nohou v kriminále...ale byla jsem 2x v Itálii a jednou v Chorvatsku a díky tomu se podívala do Říma a do Pompejí a na Vesuv.Jo, a viděla jsem delfíny!Skákali kolem lodi, když jsme jeli na výlet na Brač.
Od moře mám vždycky nádhernou pleť, bronzovou a svěží...

Krása a zdraví Před svítáním je největší tma.

Není tady

#38 3. 1. 2007 8:48

Regina
♥♥♥♥♥♥♥
Web

Cesta autobusem se dá vydržet, páč je pořád co rozebírat, a pak jste tak tuhé, že tělo upadne do bezvědomí a u moře se probudí.
Pan, začínám šetřit!

Krása a zdraví Před svítáním je největší tma.

Není tady

#39 3. 1. 2007 9:10

adra
♥♥♥♥♥♥♥
Místo: moje krásné město:-))

téééda....to je super nápad....a běhá mi z té předatavy mráz po zádech...holky strááášně moc jste mi chyběli:hjarta: hjarta nedá se slovy popsat jak jsem ráda že jsem zase tu a vy taky reta reta pussa
u moře jsem byla jednou....v Itálii...a jet znova - kamkoliv hlavně tam kde bude slano...jóóó to si moc přeji....
jsem pro září....no chcít můžu...ale jestli opravdu pojedu to nevím...zatím si to jen moc přeji...problém budu kačky...a taky malej...i když to bych zvládla....si myslím...jo, houbelec.....ségra ketrá je na materstký nastupuje v září do párce.....ale já bych opravdu raději jela v září....a cena....no tak to nevím, nevímkolik se to tak pohybuje....ale představa dovolené u moře s Vámi je nádherná....  hmmmmmmm   tonguetongue

Co uděláme v životě pro sebe, to si s sebou vezmeme do hrobu. Co uděláme v životě pro druhé, to tu zůstane na věky...

"Pri milování zavři oci a užívej ho plnými doušky, je to dar co teď v tuhle chvilku mas, ale jak skonci vic nedoufej. Milování je dar...ne slib..."

Není tady

#40 3. 1. 2007 9:18

adra
♥♥♥♥♥♥♥

jo a ještě něco: jak jsi psala Pan, že tam bude přesně ten kdo tam má být...proč mi to zní tak...tajémně...jóó holky jakmile si řeknu: když mě něco trápí a žere...že to tam má být nebo že se to tak děje právem...je mi líp...není to ovšem z mé strany stagnace nebo alibismus....??? no nic to byla je uvažička(malá úvaha)

Co uděláme v životě pro sebe, to si s sebou vezmeme do hrobu. Co uděláme v životě pro druhé, to tu zůstane na věky...

"Pri milování zavři oci a užívej ho plnými doušky, je to dar co teď v tuhle chvilku mas, ale jak skonci vic nedoufej. Milování je dar...ne slib..."

Není tady

#41 3. 1. 2007 9:42

Růža
♥♥♥♥♥♥-
Místo: Jižní Morava

Tady se teda dějou věci - člověk není připuštěn k PC a vida v září jede k moři. Já se podřídím všemu - nic mi nevadí jen bych, prosím, potřebovala ležet v uličce autobusu na karimámě ve spacáku. sova   Pak přežiji vše!!!!! hjarta

Upravil(a) Růža (3. 1. 2007 9:44)

Není tady

#42 3. 1. 2007 9:54

Eva36
♥♥♥♥♥♥-

Holky, jela bych s váma okamžitě. Brala bych to všema deseti! (nevím, kterej smajlík zobrazuje nadšení....dybych to věděla, tak ho sem frknu...) .... No ale - (proč má spousta věcí tohle "ale"?) .... takže ale - to bych za a) teď zmrzla a za b) ani v tom září ještě nevím, jestli budu mít volno a peníze (stavím tu koupelnu) a za c) taky nevím, co na to moji drahoušci (ale ty už bych nějak ukočírovala, případně uplacírovala u babičky apod.). Takže až bude jasnej termín a cena, budu schopná dát kloudnou odpověď, tedy ano/ne. Co se týče busu, to klíďo píďo přežiju bez úhony. Přežila bych i stan, pro ty, co spěj´hlasitě - vzala bych z fabriky špunty do uší big_smile (i pro vostatní).

Upravil(a) Eva36 (3. 1. 2007 9:54)

Není tady

#43 3. 1. 2007 10:50

Michaela.43
♥♥♥♥♥♥-
Místo: Praha

Na  prožití milé cesty autobusem mám recept: 2 plechovky piva ( pít se musí brčkem ,aby ses nepolil) a půl litránek rumu ( to vše na osobu) a  na pláž vycházíš s milým úsměvem.....
tummenuppstorstark
ale jinak každý dle svého, neb hrozí:skurt

Není tady

#44 3. 1. 2007 10:52

Michaela.43
♥♥♥♥♥♥-

vašek napsal(a):

ale RUM je moc močopudnej :-)) aby se tam vůbec dojelo :-)

Tak si vemeš vodku stoličnaju

Není tady

#45 3. 1. 2007 10:56

Michaela.43
♥♥♥♥♥♥-

Růža napsal(a):

Tady se teda dějou věci - člověk není připuštěn k PC a vida v září jede k moři. Já se podřídím všemu - nic mi nevadí jen bych, prosím, potřebovala ležet v uličce autobusu na karimámě ve spacáku. sova   Pak přežiji vše!!!!! hjarta

Růžo,
pak ale budeme po tobě o přestávkách šlapat, protože budeme během cesty požívat ten močopudný likér na tři....jo a v leže se blbě pije:reta:

Není tady

#46 3. 1. 2007 11:08

Růža
♥♥♥♥♥♥-
Místo: Jižní Morava

Klidně budu uhýbat - já tam nechci ležet celou cestu - jen občas - tak 15 hod big_smile

Není tady

#47 3. 1. 2007 11:12

adra
♥♥♥♥♥♥♥

holky....mně jde v září syn do první třídy tongue smile ...takže...vlastně vubec nevím...jestli to nějak půjde...:-(((
a taky mám pocit že já si pojedu k moři a on...no jo já vím...musím taky myslet na sebe....takže ted nevím nic...:-((

Není tady

#48 3. 1. 2007 12:10

Michaela.43
♥♥♥♥♥♥-

Adro,
právě proto je lepší září, dítka budou ve škole, chichi a my se budeme zotavovat, v tom případě by byl  lepší ten druhý nebo třetí týden....

Není tady

#49 3. 1. 2007 12:24

Selima
♥♥♥♥♥♥♥
Místo: už Bratislava

Urrrráááááá!!!! Anoano! S vami hocikedy hocikam, ale k moru je to úplne naj!!!! rock rock September je podľa mňa ešte lepší, je tam menej ľudí, ale zato kvalitnejších cool - odpadnú najmenšie detičky a tiež uvrieskaní, ožierajúci sa adolescenti... Orientálne tancovanie na slanom vzduchu je orgastické, kto sa pridá??? Zažila som jednu takú dovolenku a bola tummenupp ! No a cesta sa zmákne, tá tanečná dovolenka bola na juhu Talianska, šli sme autobusom asi 26 hodín, ale ešte vtipnejšia bola cesta späť z inej dovolenky, na Kréte: Grékom sa topili trajekty a v Juhoslávii počas našej dovolenky vyhlásili výnimočný stav, lebo si naháňali nejakých vojnových zločincov, takže sme boli nútení zmeniť trasu návratu a: na jeden z 2!! fungujúcich gréckych trajektov, ktoré prešli tech. kontrolou, sme nalodili v Rethymne namiesto v Iraklione, ďalej - doplávali sme do Atén namiesto Solúna/Thessaloník, ale zostali sme bez sľúbenej prehliadky mesta a - to najlepšie nakoniec - nepokračovali sme cez Juhošku, ale museli sme sa trmácať cez Bulharsko, Rumunsko a Maďarsko, vykupovať sa na každých hraniciach úplatkami, či už tekutými alebo finančnými - a po púhych 38 hodinách v autobuse sme boli doma!!! kapitulation Tak takúto cestu už dúfam nezažijem a čokoľvek kratšie je pre mňa vyhovujúce....

Vesmír vám nie je nič dlžný, ak nie ste spokojný so svojím životom, zmeňte ho. Arpád Soltész, slovenský novinár, čo práve odchádza natrvalo z vlasti, o svojom rozhodnutí.
Brita

Není tady

#50 3. 1. 2007 12:56

Tetamáma
♥♥♥♥♥♥-

Loď mi nevadí, hlavně ne letadlo, plavu líp, než lítám! big_smile

Není tady

NÁŠ TIP:
  • Procvičte nejen pravopisná cvičení, diktáty, ale i kvízy, časté chyby, doplňovačky a vše, co pomůže ve výuce Vám nebo dětem na webu pravopisne.cz

• Turistické, populárně – naučné, dětské a zábavné e-knihy. Stáhněte si zdarma e-knihy Jiřího Gleta. Můžete si vytvořit vlastní knihovničku e-knih na svých mobilech a tabletech.

Zápatí