29. ledna : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 29. ledna : Poslední šance pro přezrálé banány? Upečte z nich lahodnou buchtu 6. prosince : Je vám čtyřicet a už řešíte menopauzu? Co je příčinou předčasného nástupu, vysvětluje gynekolog |
|
|
vašek napsal(a):
jé já jsem vůl
já už se viděl na dovče
on tam je ještě speciální mejdan pro muže
no jo ale já nevím jak budou ve škole zkoušky
tak uvidíme a taky co bych na takovým mejdanu s chlapama dělal, já mám radši holky
aha tak jsem to přečetl po 4 tý a oni tam budou i holky
BLIK
Není tady
ale RUM je moc močopudnej :-)) aby se tam vůbec dojelo :-)
Není tady
A žádné žití v autobuse, cestu prospat a hotel, apartmán, žádný stan
Není tady
Pandorraa napsal(a):
vašek napsal(a):
jé já jsem vůl
já už se viděl na dovče
on tam je ještě speciální mejdan pro muže
no jo ale já nevím jak budou ve škole zkoušky
tak uvidíme a taky co bych na takovým mejdanu s chlapama dělal, já mám radši holky
aha tak jsem to přečetl po 4 tý a oni tam budou i holkyBLIK
![]()
![]()
se na mně musí pomalu jsem děsně plachej
Upravil(a) vašek (2. 1. 2007 20:51)
Není tady
Vašku, Vašku, co je na rumu močopudnýho, jestli něco, tak je zvracopudnej. Kdo nemá rád rum, vezme si vaječnej koňák, nebo Kinedril. Ten určitě močopudnej neni.
Není tady
.......jsem si myslela, že ta cesta bude děsná , ale docela se začínám těšit
...... Tetomámo, béřu slivovici
Vypadneme z autobusu a můžem rovnou na nuda pláž
No jestli já si vemu rum, ty Míšo slivovici, no to na tu pláž možná skutečně z toho autobusu vypadneme, až budeme vystupovat. To bude mela!
Není tady
Pan, já nikdy nebyla u moře!!!!!!!!!
Ano děvčata, i to je dnes možné
Je to moje velikááááánský přání, úplně to vidím, jak tam stojím
No to jsi mě, Pan, zasejc jednou dostala
Není tady
Taky se hlásím, září dobré.
jé krásnej nápad...
kamkoliv, kdykoliv ale co nejlevněji...
Není tady
meyo, já se k moři dostala až v roce 2004 jako vedoucí dětské rekreace. Sice mi praskaly nervy a padala jsem vyčerpáním, psychickým i fyzickým, hlídat 6 cizích dětí u moře,spala tak 4 hodiny denně,kontrolovat, jestli něco v noci nevyváděj, chodit s nimi na výlety, do města ap., aby se neutopily v moři, pořád jednou nohou v kriminále...ale byla jsem 2x v Itálii a jednou v Chorvatsku a díky tomu se podívala do Říma a do Pompejí a na Vesuv.Jo, a viděla jsem delfíny!Skákali kolem lodi, když jsme jeli na výlet na Brač.
Od moře mám vždycky nádhernou pleť, bronzovou a svěží...
Není tady
Cesta autobusem se dá vydržet, páč je pořád co rozebírat, a pak jste tak tuhé, že tělo upadne do bezvědomí a u moře se probudí.
Pan, začínám šetřit!
Není tady
téééda....to je super nápad....a běhá mi z té předatavy mráz po zádech...holky strááášně moc jste mi chyběli:hjarta: nedá se slovy popsat jak jsem ráda že jsem zase tu a vy taky
u moře jsem byla jednou....v Itálii...a jet znova - kamkoliv hlavně tam kde bude slano...jóóó to si moc přeji....
jsem pro září....no chcít můžu...ale jestli opravdu pojedu to nevím...zatím si to jen moc přeji...problém budu kačky...a taky malej...i když to bych zvládla....si myslím...jo, houbelec.....ségra ketrá je na materstký nastupuje v září do párce.....ale já bych opravdu raději jela v září....a cena....no tak to nevím, nevímkolik se to tak pohybuje....ale představa dovolené u moře s Vámi je nádherná.... hmmmmmmm
Není tady
jo a ještě něco: jak jsi psala Pan, že tam bude přesně ten kdo tam má být...proč mi to zní tak...tajémně...jóó holky jakmile si řeknu: když mě něco trápí a žere...že to tam má být nebo že se to tak děje právem...je mi líp...není to ovšem z mé strany stagnace nebo alibismus....??? no nic to byla je uvažička(malá úvaha)
Není tady
Tady se teda dějou věci - člověk není připuštěn k PC a vida v září jede k moři. Já se podřídím všemu - nic mi nevadí jen bych, prosím, potřebovala ležet v uličce autobusu na karimámě ve spacáku. Pak přežiji vše!!!!!
Upravil(a) Růža (3. 1. 2007 9:44)
Není tady
Holky, jela bych s váma okamžitě. Brala bych to všema deseti! (nevím, kterej smajlík zobrazuje nadšení....dybych to věděla, tak ho sem frknu...) .... No ale - (proč má spousta věcí tohle "ale"?) .... takže ale - to bych za a) teď zmrzla a za b) ani v tom září ještě nevím, jestli budu mít volno a peníze (stavím tu koupelnu) a za c) taky nevím, co na to moji drahoušci (ale ty už bych nějak ukočírovala, případně uplacírovala u babičky apod.). Takže až bude jasnej termín a cena, budu schopná dát kloudnou odpověď, tedy ano/ne. Co se týče busu, to klíďo píďo přežiju bez úhony. Přežila bych i stan, pro ty, co spěj´hlasitě - vzala bych z fabriky špunty do uší (i pro vostatní).
Upravil(a) Eva36 (3. 1. 2007 9:54)
Není tady
Na prožití milé cesty autobusem mám recept: 2 plechovky piva ( pít se musí brčkem ,aby ses nepolil) a půl litránek rumu ( to vše na osobu) a na pláž vycházíš s milým úsměvem.....
ale jinak každý dle svého, neb hrozí:
Není tady
vašek napsal(a):
ale RUM je moc močopudnej :-)) aby se tam vůbec dojelo :-)
Tak si vemeš vodku stoličnaju
Není tady
Růža napsal(a):
Tady se teda dějou věci - člověk není připuštěn k PC a vida v září jede k moři. Já se podřídím všemu - nic mi nevadí jen bych, prosím, potřebovala ležet v uličce autobusu na karimámě ve spacáku.
Pak přežiji vše!!!!!
Růžo,
pak ale budeme po tobě o přestávkách šlapat, protože budeme během cesty požívat ten močopudný likér na tři....jo a v leže se blbě pije:reta:
Není tady
Klidně budu uhýbat - já tam nechci ležet celou cestu - jen občas - tak 15 hod
Není tady
holky....mně jde v září syn do první třídy
...takže...vlastně vubec nevím...jestli to nějak půjde...:-(((
a taky mám pocit že já si pojedu k moři a on...no jo já vím...musím taky myslet na sebe....takže ted nevím nic...:-((
Není tady
Adro,
právě proto je lepší září, dítka budou ve škole, chichi a my se budeme zotavovat, v tom případě by byl lepší ten druhý nebo třetí týden....
Není tady
Urrrráááááá!!!! Anoano! S vami hocikedy hocikam, ale k moru je to úplne naj!!!!
September je podľa mňa ešte lepší, je tam menej ľudí, ale zato kvalitnejších
- odpadnú najmenšie detičky a tiež uvrieskaní, ožierajúci sa adolescenti... Orientálne tancovanie na slanom vzduchu je orgastické, kto sa pridá??? Zažila som jednu takú dovolenku a bola
! No a cesta sa zmákne, tá tanečná dovolenka bola na juhu Talianska, šli sme autobusom asi 26 hodín, ale ešte vtipnejšia bola cesta späť z inej dovolenky, na Kréte: Grékom sa topili trajekty a v Juhoslávii počas našej dovolenky vyhlásili výnimočný stav, lebo si naháňali nejakých vojnových zločincov, takže sme boli nútení zmeniť trasu návratu a: na jeden z 2!! fungujúcich gréckych trajektov, ktoré prešli tech. kontrolou, sme nalodili v Rethymne namiesto v Iraklione, ďalej - doplávali sme do Atén namiesto Solúna/Thessaloník, ale zostali sme bez sľúbenej prehliadky mesta a - to najlepšie nakoniec - nepokračovali sme cez Juhošku, ale museli sme sa trmácať cez Bulharsko, Rumunsko a Maďarsko, vykupovať sa na každých hraniciach úplatkami, či už tekutými alebo finančnými - a po púhych 38 hodinách v autobuse sme boli doma!!!
Tak takúto cestu už dúfam nezažijem a čokoľvek kratšie je pre mňa vyhovujúce....
Není tady
Loď mi nevadí, hlavně ne letadlo, plavu líp, než lítám!
Není tady