29. ledna : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 29. ledna : Poslední šance pro přezrálé banány? Upečte z nich lahodnou buchtu 6. prosince : Je vám čtyřicet a už řešíte menopauzu? Co je příčinou předčasného nástupu, vysvětluje gynekolog |
|
|
dakota napsal(a):
Tak je to možný ??? Jednou za čas , podotýkám za dlouhej čas, si tu člověk posteskne, že se necejtí nejlíp a už to schytává !!!
To teda nemám nárok ani na splín ?? Dyk mě pan znáš, že jsem skrznaskrz pozitivní člověk a nefňukám, ale myslela jsem, že sem tam, občas , můžu bejt jako ženská a ne chlapsky polykat všechny svý emoce a bejt jak skála...
..prostě se mi nedaří...nic..a jsem na to nějak sama...
A nejde jen o chlapy...
Ale no tak berusko! Jen ty nejsilnejsi a nejodolnejsi mlatim primo po hlave Ty jsi prece nase vlajkova lod optimismu
)) Na tebe dvakrat dychtive ciha to tvoje podvedomi
Ted mne tak napada....umis si predstavit, co bude, az tu zacnu splinovat ja???? A ze to pak je jednou za 10let poradnej rachot! Teda ted spis kazdej mesic, protoze ja si "splinuju" - makam na sobe a pro sebe - na ANOSSu
A pokud jde o praci, tak bud v klidu. To prijde 1. unora mam na Senovaznem skoleni. Myslim, ze tak kolem ctvrte to zapichnu. Pujdem na kafe, jo?
Upravil(a) Pandorraa (23. 1. 2007 23:12)
Není tady
Zamáčknu bouli a kafe platí !!!
Není tady
Hned bych šla s váma
Tak jo, jdu práááácovat, ble ......
Upravil(a) meya (24. 1. 2007 0:27)
Není tady
Já jdu spát ....oproti slibu danému sama sobě mám zpoždění jen půl hodky , dobrou noc Ahoj Meyo koukám už jsme duo s noční prací
Luetko, taky závidím ale přeju ti to ze
Dakotko dobrou, mám tě ráda
Luet, to by chtělo putovní výstavu!
Není tady
MíšaII: Čau, princezno Koukám, že rozdáváš dobrou náladu a že ta utrápená ženská kamsi zmizela
(mmch - já to věděla
Selima, Dakota: Holky, co blbnete? Vždyť na světě je tak krááásně. No né? Když máte splín, máte si říkat, co se vám povedlo (dokola) a zakázat si myslet na to, co se nepovedlo. Nepovedlo se teď, povede se příště.....náš problém, jako ženskej problém, je, myslím, že si pořád svoje neúspěchy omíláme dokole. To chlap, ten jede dál a za hodinu ani neví, že něco pos.al, on si to nepitvá (páč to je stejně na prd, čas nevrátíš) .... no a ty chlapi....k tomu nevim, co říct....na hrani jich vždycky bylo kolem mě dost....jenže jak říkala bejvalá tchyně - von je každej z Drážďan nebo z Dejvic, ale nikdo z Berouna .... a většinou to tak je. .... a já si říkala, že vám to jde - bejt spokojený i bez mužskýho.....to jsem teda byla vedle? Nebo co? .....
lueta: tak to se, holka, máš! ... inu, každému podle jeho potřeb, že (PS: já se taky mám
Není tady
Tak jsem myslela jak se tu potěším pozitivním myšlením, když já sama bojuju s depkou a ono ... nic..nic ...slavný soude. Taky bych napsala, že chlapi nikde, ale jsem přecejen rozvedená měsíc, to je krátká doba na vzpamatování se. Doufám, že se připovzpamatuju na školách v přírodě.
Bojuju s depkou a se sádlem, protože já jsem teď svobodná (mladá?) holka a mám život před sebou. Tak hlavy vzhůru
úsměv prsit se můžu těžko, nemám čím. Jinak pápá, jdu plnit tetomámovské povinnosti.
PS: BM mě lehce vykradl, když jsem nebyla doma. Já bych tady do těch rubrik kolem ale mohla psát skutečně do všech.
Není tady
Pandorraa napsal(a):
Luet,
tise zavidim
A kdy ze jsi to byla naposled v Himalajich????
Před dvaceti lety
Není tady
Ja momentálne ani po nijakom chlapovi netúžim, asi mám ešte nejaký blok po rozchode - alebo si už nepamätám, na čo som ich používala ... Ale to s tým výzorom... no, občas mi to napadne. Včera som bola nahovado unavená, ráno mi odčerpali u dochtora cca liter krvi, nevyspala som sa, bola som hladná a bez kávy
; v robote sa to na mňa valilo - no nemôžem mať slabú chvíľku? Dneska som si zasa to moje telo s chuťou natrela telovým mliekom a poďakovala mu, že mi slúži... A sľúbila, že si s ním zajtra pôjdem zatancovať, keď včerajšok nevyšiel
. A som si skoro istá, že v očiach(zeleno-hnedých) mám to isté, čo tá Cigánočka vo svojich uhľovočiernych. Okrem toho- kto nemá chuť a trpezlivosť prepracovať sa cez telo k mojej squellej duši
- ten si ma nezaslúži. Môže pokojne ísť zaklopať vedľa
Není tady
Tetomámo, to je husté...tomu říkám ztráta posledních iluzí
Není tady
A mě čeká v sobotu večeře a bublinky a vana plná pěny
. Ale prej jestli mám koupací čepici, do vany?????
. Prý mi půjčí svojí modrou s kytičkama, bude mi prej slušet
. A udělám mu prý obrovskou radost, když si jí vezmu. Takže budu nahatá ve vaně s modrou kytičkovanou koupací čepicí na palici
. Mankote mankote, to jsem zvědavá, co na mě čeká
Navíc jsem od léta přibrala 5 kg, to ta vana vyteče
. No vytírat nebudu
, je to jeho byt
. Sex opět po roce, už ani nevím co to je
.
Potom mi skús, prosím, pripomenúť, Lvice, čo že to ten sex je... Šesť po nemecky tuším... Ale zasa: jesť sa to nedá, tak sa tým nebudem trápiť, nechýba mi to!
Není tady
Seli, jestli si obnovím co to vlastně obnáší a neutopím se ve vaně , tak ti to pošeptám na školičce
. Pcha, ještě se kvůli tomu trápit, to tak
!
lvice napsal(a):
A mě čeká v sobotu večeře a bublinky a vana plná pěny
![]()
. Ale prej jestli mám koupací čepici, do vany?????
![]()
. Prý mi půjčí svojí modrou s kytičkama, bude mi prej slušet
. A udělám mu prý obrovskou radost, když si jí vezmu. Takže budu nahatá ve vaně s modrou kytičkovanou koupací čepicí na palici
![]()
. Mankote mankote, to jsem zvědavá, co na mě čeká
![]()
Navíc jsem od léta přibrala 5 kg, to ta vana vyteče
. No vytírat nebudu
, je to jeho byt
. Sex opět po roce, už ani nevím co to je
![]()
.
po roce?? Si zapoměla na minulou sobotu když tě doprovodil ... až do postele ??
Není tady
Vašíku, no jó, ale to jsem teprve zjistila, že má krapánek jiné choutky, které žádný chlap před ním neměl . Takže si připadám jako elév, hrůza
. Nevadí mi to, ale když to neumím, tak tedy nevím, jak z toho bude nadšen. Bojim bojim
. Je sranda téměř v 36 se učit nové praktiky, hm
. Ale to na toto téma nepatří, nějak jsem utekli úplně jinam
.
Upravil(a) lvice (25. 1. 2007 9:19)
Milé dámy, hledáme krásného ideálního muže, který nás jako Bůh bude ochranovat.
Ale ruku na srdce, koho hledá takový muž?
Ženu, kterou bude moci hýčkat a ochraňovat, kterou vytáhne z její bídy, kterou bude moci zaopatřit.
Tam se teprve probudí ten ochraňovatelský syndrom.
Posílám ukázku jedné ubožačky, která může vzbuzovat soucit. Chudák, asi homeless, nemá co na sebe a asi taky dlouho nic nejedla, celý svůj majetek má ve dvou igelitkách.
No, nerve vám to srdce, řekněte?
Soucitným mužům určitě ano.
Bída
Upravil(a) poletucha (25. 1. 2007 9:07)
Není tady
Není tady
Pol - su na tom dobře - mám teplé prádlo a igelitek víc!!!!!!!! No - pak vylučuju možnost vzbuzení ochraňovatelského syndromu - musím se zamyslet - něco budu muset odhodit Asi nějakou tu igelitku - prádlo - to není bezpečné pro mne ani pro okolí
Není tady
.....tak nic, to nefunguje, co jsem sem chtěla šoupnout
Upravil(a) Misa II (28. 1. 2007 20:37)
poletucha napsal(a):
Milé dámy, hledáme krásného ideálního muže, který nás jako Bůh bude ochranovat.
Ale ruku na srdce, koho hledá takový muž?
Ženu, kterou bude moci hýčkat a ochraňovat, kterou vytáhne z její bídy, kterou bude moci zaopatřit.
Tam se teprve probudí ten ochraňovatelský syndrom.
Posílám ukázku jedné ubožačky, která může vzbuzovat soucit. Chudák, asi homeless, nemá co na sebe a asi taky dlouho nic nejedla, celý svůj majetek má ve dvou igelitkách.
No, nerve vám to srdce, řekněte?
Soucitným mužům určitě ano.
Bída
http://poletucha.album.cz/vesmir/ttt182 … 01ae21.jpg
Mě to rve srdce i kalhoty
Není tady
Tak se to blizi
Ve hre jsou dve nabidky, potrebuji se uz rozhodnout, napsat objednavku...
Kazdopadne jedeme do Igrane v Chorvatsku, je to par km pod Makarskou rivierou.
Par obrazku z lonska:
Cena 10ti denniho zajezdu vcetne ubytovani, dopravy, rekreacniho poplatku a "skolneho" bude +- 7000,-kc
Polopenzi (cca 13 euro) je mozne zaplatit predem nebo az na miste (coz je vyhodnejsi)
Ubytovani je par metru od more, v dome se spolecenskym prostorem a dvou i vice luzkovymi apartmany - vlastni vybavena kuchyn a socialni zarizeni, samozrejme televize a terasa s vyhledem (vetsinou) na more.
S objednavkou musim vybrat nejakou minimalni zalohu. Takze: kdo URCITE jede??? Nez zaplatite, poslu vam take program skoly, abyste vedely, na co se muzete tesit
Jo a zapomnela jsem na termin - plati zacatek zari, jeste upresnim konkretne.
Upravil(a) Pandorraa (21. 2. 2007 11:03)
Není tady
Pan, doprava je busem? A prosííím, jsou tam pláže pískové nebo oblázkové? Asi blbá otázka, ale oblázky tlačí, miluju pískové pláže. :-)
majko,
doprava busem a plaz, jak je videt z obrazku, je oblazkova. Resili jsme to karimatkou nabo tim skladacim latkovym lehatkem, co si bezne koupis.
Jemne oblazky az pisek je pouze na mestske plazi.
Není tady
Igrane znám - jsou tam oblázky - asi všude - je tam krásná zvonice.
Není tady