Oznámení

29. ledna : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení!

29. ledna : Poslední šance pro přezrálé banány? Upečte z nich lahodnou buchtu

6. prosince : Je vám čtyřicet a už řešíte menopauzu? Co je příčinou předčasného nástupu, vysvětluje gynekolog

#301 23. 1. 2007 23:08

Pandorraa
♥♥♥♥♥♥♥
Web

Re: Pandořina škola v přirode u moře

dakota napsal(a):

Tak je to možný ??? Jednou za čas , podotýkám za dlouhej čas, si tu člověk posteskne, že se necejtí nejlíp a už to schytává !!! gratergratergrater
To teda nemám nárok ani na splín ?? Dyk mě pan znáš, že jsem skrznaskrz pozitivní člověk a nefňukám, ale myslela jsem, že sem tam, občas , můžu bejt jako ženská a ne chlapsky polykat všechny svý emoce a bejt jak skála...
..prostě se mi nedaří...nic..a jsem na to nějak sama...
A nejde jen o chlapy...

Ale no tak berusko! Jen ty nejsilnejsi a nejodolnejsi mlatim primo po hlave pussa Ty jsi prece nase vlajkova lod optimismu smile)) Na tebe dvakrat dychtive ciha to tvoje podvedomi neutral
Ted mne tak napada....umis si predstavit, co bude, az tu zacnu splinovat ja???? A ze to pak je jednou za 10let poradnej rachot! Teda ted spis kazdej mesic, protoze ja si "splinuju" - makam na sobe a pro sebe -  na ANOSSu wink
A pokud jde o praci, tak bud v klidu. To prijde smile 1. unora mam na Senovaznem skoleni. Myslim, ze tak kolem ctvrte to zapichnu. Pujdem na kafe, jo?

Upravil(a) Pandorraa (23. 1. 2007 23:12)

Co je dovoleno bohovi, není dovoleno volovi.

Pomluvy vymýšlejí závistivci, šíří je blbci a věří jim jen idioti.

Není tady

#302 23. 1. 2007 23:54

Pandorraa
♥♥♥♥♥♥♥
Web

Luet,
tise zavidim smile
A kdy ze jsi to byla naposled v Himalajich????  rodna

Není tady

#303 24. 1. 2007 0:19

dakota
♥♥♥♥♥♥♥
Místo: Praha,Spojené státy žižkovské
Web

Zamáčknu bouli a kafe platí !!! big_smilehjartapussa

zdraví, alternativní medicína... jó, na tragickej život já jsem pes...   lol

Není tady

#304 24. 1. 2007 0:23

meya
♥♥♥♥---

Hned bych šla s váma big_smile

Tak jo, jdu práááácovat, ble ......

Upravil(a) meya (24. 1. 2007 0:27)

Není tady

#305 24. 1. 2007 0:33

x21365
Host

Já jdu spát ....oproti slibu danému sama sobě mám zpoždění jen půl hodky , dobrou noc pussahjarta  Ahoj Meyo koukám už jsme duo s noční prací pussa
Luetko, taky závidím gloriagloria ale přeju ti to ze hjartahjartahjarta
Dakotko dobrou, mám tě ráda pussahjartapussahjarta

#306 24. 1. 2007 8:52

Regina
♥♥♥♥♥♥♥
Web

Luet, to by chtělo putovní výstavu! big_smile big_smile big_smile

Krása a zdraví Před svítáním je největší tma.

Není tady

#307 24. 1. 2007 9:11

Eva36
♥♥♥♥♥♥-

MíšaII: Čau, princezno smile Koukám, že rozdáváš dobrou náladu a že ta utrápená ženská kamsi zmizela tummenupp (mmch - já to věděla wink

Selima, Dakota: Holky, co blbnete? Vždyť na světě je tak krááásně. No né? Když máte splín, máte si říkat, co se vám povedlo (dokola) a zakázat si myslet na to, co se nepovedlo. Nepovedlo se teď, povede se příště.....náš problém, jako ženskej problém, je, myslím, že si pořád svoje neúspěchy omíláme dokole. To chlap, ten jede dál a za hodinu ani neví, že něco pos.al, on si to nepitvá (páč to je stejně na prd, čas nevrátíš) .... no a ty chlapi....k tomu nevim, co říct....na hrani jich vždycky bylo kolem mě dost....jenže jak říkala bejvalá tchyně - von je každej z Drážďan nebo z Dejvic, ale nikdo z Berouna .... a většinou to tak je. .... a já si říkala, že vám to jde - bejt spokojený i bez mužskýho.....to jsem teda byla vedle? Nebo co? .....

lueta: tak to se, holka, máš! ... inu, každému podle jeho potřeb, že wink (PS: já se taky mám rodna

Není tady

#308 24. 1. 2007 10:47

Tetamáma
♥♥♥♥♥♥-
Místo: u Strakonic

Tak jsem myslela jak se tu potěším pozitivním myšlením, když já sama bojuju s depkou a ono ... nic..nic ...slavný soude. Taky bych napsala, že chlapi nikde, ale jsem přecejen rozvedená měsíc, to je krátká doba na vzpamatování se. Doufám, že se připovzpamatuju na školách v přírodě. big_smile

reta Bojuju s depkou a se sádlem, protože já jsem teď svobodná (mladá?) holka a mám život před sebou. Tak hlavy vzhůru stolt úsměv prsit se můžu těžko, nemám čím. Jinak pápá, jdu plnit tetomámovské povinnosti.

PS: BM mě lehce vykradl, když jsem nebyla doma. Já bych tady do těch rubrik kolem ale mohla psát skutečně do všech. kapitulation hjarta hjarta

Není tady

#309 24. 1. 2007 13:45

lueta
♥♥♥♥♥♥-
Místo: Brno

Pandorraa napsal(a):

Luet,
tise zavidim smile
A kdy ze jsi to byla naposled v Himalajich????  rodna

Před dvaceti lety lol lol lol

Chyby jsou nutným a jediným vodítkem na cestě k dokonalosti

Není tady

#310 24. 1. 2007 14:25

Selima
♥♥♥♥♥♥♥
Místo: už Bratislava

Ja momentálne ani po nijakom chlapovi netúžim, asi mám ešte nejaký blok po rozchode - alebo si už nepamätám, na čo som ich používala dumbom ... Ale to s tým výzorom... no, občas mi to napadne. Včera som bola nahovado unavená, ráno mi odčerpali u dochtora cca liter krvi, nevyspala som sa, bola som hladná a bez kávy grater ; v robote sa to na mňa valilo - no nemôžem mať slabú chvíľku? Dneska som si zasa to moje telo s chuťou natrela telovým mliekom a poďakovala mu, že mi slúži... A sľúbila, že si s ním zajtra pôjdem zatancovať, keď včerajšok nevyšiel pussa . A som si skoro istá, že v očiach(zeleno-hnedých) mám to isté, čo tá Cigánočka vo svojich uhľovočiernych. Okrem toho-  kto nemá chuť a trpezlivosť prepracovať sa cez telo k mojej squellej duši cool - ten si ma nezaslúži. Môže pokojne ísť zaklopať vedľa stolt vissla

Vesmír vám nie je nič dlžný, ak nie ste spokojný so svojím životom, zmeňte ho. Arpád Soltész, slovenský novinár, čo práve odchádza natrvalo z vlasti, o svojom rozhodnutí.
Brita

Není tady

#311 24. 1. 2007 14:27

Regina
♥♥♥♥♥♥♥
Web

Tetomámo, to je husté...tomu říkám ztráta posledních iluzí dumbom

Není tady

#312 24. 1. 2007 14:47

Nick3594
Host

A mě čeká v sobotu večeře a bublinky a vana plná pěny lol   rodna . Ale prej jestli mám koupací čepici, do vany????? va yikes. Prý mi půjčí svojí modrou s kytičkama, bude mi prej slušet  tillfreds. A udělám mu prý obrovskou radost, když si jí vezmu. Takže budu nahatá ve vaně s modrou kytičkovanou koupací čepicí na palici va lol. Mankote mankote, to jsem zvědavá, co na mě čeká dumbom lol Navíc jsem od léta přibrala 5 kg, to ta vana vyteče wink. No vytírat nebudu lol, je to jeho byt winkbig_smile. Sex opět po roce, už ani nevím co to je lol va.

#313 24. 1. 2007 15:21

Selima
♥♥♥♥♥♥♥
Místo: už Bratislava

Potom mi skús, prosím, pripomenúť, Lvice, čo že to ten sex je... Šesť po nemecky roll tuším... Ale zasa: jesť sa to nedá, tak sa tým nebudem trápiť, nechýba mi to!  tummenupp

Vesmír vám nie je nič dlžný, ak nie ste spokojný so svojím životom, zmeňte ho. Arpád Soltész, slovenský novinár, čo práve odchádza natrvalo z vlasti, o svojom rozhodnutí.
Brita

Není tady

#314 24. 1. 2007 15:26

Nick3594
Host

Seli, jestli si obnovím co to vlastně obnáší a neutopím se ve vaně lol, tak ti to pošeptám na školičce wink. Pcha, ještě se kvůli tomu trápit, to tak dumbom big_smile !

#315 24. 1. 2007 17:39

vašek
♥♥♥♥♥♥♥
Místo: Most

lvice napsal(a):

A mě čeká v sobotu večeře a bublinky a vana plná pěny lol   rodna . Ale prej jestli mám koupací čepici, do vany????? va yikes. Prý mi půjčí svojí modrou s kytičkama, bude mi prej slušet  tillfreds. A udělám mu prý obrovskou radost, když si jí vezmu. Takže budu nahatá ve vaně s modrou kytičkovanou koupací čepicí na palici va lol. Mankote mankote, to jsem zvědavá, co na mě čeká dumbom lol Navíc jsem od léta přibrala 5 kg, to ta vana vyteče wink. No vytírat nebudu lol, je to jeho byt winkbig_smile. Sex opět po roce, už ani nevím co to je lol va.

po roce?? Si zapoměla na minulou sobotu když tě doprovodil ... až do postele ?? sovalolloltummenupp

Není tady

#316 25. 1. 2007 8:52

Nick3594
Host

Vašíku, no jó, ale to jsem teprve zjistila, že má krapánek jiné choutky, které žádný chlap před ním neměl va. Takže si připadám jako elév, hrůza grater. Nevadí mi to, ale když to neumím, tak tedy nevím, jak z toho bude nadšen. Bojim bojim va. Je sranda téměř v 36 se učit nové praktiky, hm rodna. Ale to na toto téma nepatří, nějak jsem utekli úplně jinam dumbom.

Upravil(a) lvice (25. 1. 2007 9:19)

#317 25. 1. 2007 8:58

poletucha
♥♥♥♥♥♥-
Místo: Praha

Milé dámy, hledáme krásného ideálního muže, který nás jako Bůh bude ochranovat.
Ale ruku na srdce, koho hledá takový muž?
Ženu, kterou bude moci hýčkat a ochraňovat, kterou vytáhne z její bídy, kterou bude moci zaopatřit.
Tam se teprve probudí ten ochraňovatelský syndrom.
Posílám ukázku jedné ubožačky, která může vzbuzovat soucit. Chudák, asi homeless, nemá co na sebe a asi taky dlouho nic nejedla, celý svůj majetek má ve dvou igelitkách.
No, nerve vám to srdce, řekněte?
Soucitným mužům určitě ano.

Bída
http://poletucha.album.cz/vesmir/ttt1829fd430301ae21.jpg

Upravil(a) poletucha (25. 1. 2007 9:07)

Není tady

#318 25. 1. 2007 9:20

Regina
♥♥♥♥♥♥♥
Web

Pol,  tummenupp big_smile big_smile big_smile

Není tady

#319 25. 1. 2007 10:10

Růža
♥♥♥♥♥♥-
Místo: Jižní Morava

Pol - su na tom dobře  - mám teplé prádlo a igelitek víc!!!!!!!!  No - pak vylučuju možnost vzbuzení ochraňovatelského syndromu - musím se zamyslet - něco budu muset odhodit big_smile Asi nějakou tu igelitku - prádlo  - to není bezpečné pro mne ani pro okolí stolt

Není tady

#320 28. 1. 2007 20:31

x21365
Host

.....tak nic, to nefunguje, co jsem sem chtěla šoupnout graterlol

Upravil(a) Misa II (28. 1. 2007 20:37)

#321 30. 1. 2007 20:00

vašek
♥♥♥♥♥♥♥
Místo: Most

poletucha napsal(a):

Milé dámy, hledáme krásného ideálního muže, který nás jako Bůh bude ochranovat.
Ale ruku na srdce, koho hledá takový muž?
Ženu, kterou bude moci hýčkat a ochraňovat, kterou vytáhne z její bídy, kterou bude moci zaopatřit.
Tam se teprve probudí ten ochraňovatelský syndrom.
Posílám ukázku jedné ubožačky, která může vzbuzovat soucit. Chudák, asi homeless, nemá co na sebe a asi taky dlouho nic nejedla, celý svůj majetek má ve dvou igelitkách.
No, nerve vám to srdce, řekněte?
Soucitným mužům určitě ano.

Bída
http://poletucha.album.cz/vesmir/ttt182 … 01ae21.jpg

Mě to rve srdce i kalhoty lollollolfuckyou

Není tady

#322 21. 2. 2007 10:11

Pandorraa
♥♥♥♥♥♥♥
Web

Tak se to blizi smile

Ve hre jsou dve nabidky, potrebuji se uz rozhodnout, napsat objednavku...

Kazdopadne jedeme do Igrane v Chorvatsku, je to par km pod Makarskou rivierou.
Par obrazku z lonska:

http://ekoland.rajce.idnes.cz/Cesta_k_sobe_s_podzimnimi_slunecnimi_paprsky/images/100_4825.jpg

http://ekoland.rajce.idnes.cz/Cesta_k_sobe_s_podzimnimi_slunecnimi_paprsky/images/100_4901.JPG

http://ekoland.rajce.idnes.cz/Cesta_k_sobe_s_podzimnimi_slunecnimi_paprsky/images/100_4669.jpg

http://ekoland.rajce.idnes.cz/Cesta_k_sobe_s_podzimnimi_slunecnimi_paprsky/images/100_4895.JPG

http://ekoland.rajce.idnes.cz/Cesta_k_sobe_s_podzimnimi_slunecnimi_paprsky/images/100_4589.jpg

Cena 10ti denniho zajezdu vcetne ubytovani, dopravy, rekreacniho poplatku a "skolneho" bude +- 7000,-kc
Polopenzi (cca 13 euro) je mozne zaplatit predem nebo az na miste (coz je vyhodnejsi)
Ubytovani je par metru od more, v dome se spolecenskym prostorem a dvou i vice luzkovymi apartmany - vlastni vybavena kuchyn a socialni zarizeni, samozrejme televize a terasa s vyhledem (vetsinou) na more.

http://ekoland.rajce.idnes.cz/Cesta_k_sobe_s_podzimnimi_slunecnimi_paprsky/images/100_4658.jpg

S objednavkou musim vybrat nejakou minimalni zalohu. Takze: kdo URCITE jede??? Nez zaplatite, poslu vam take program skoly, abyste vedely, na co se muzete tesit smile

Jo a zapomnela jsem na termin - plati zacatek zari, jeste upresnim konkretne.

Upravil(a) Pandorraa (21. 2. 2007 11:03)

Není tady

#323 21. 2. 2007 10:47

majkafa
Host

Pan, doprava je busem? A prosííím, jsou tam pláže pískové nebo oblázkové? Asi blbá otázka, ale oblázky tlačí, miluju pískové pláže. :-)

#324 21. 2. 2007 10:51

Pandorraa
♥♥♥♥♥♥♥
Web

majko,
doprava busem a plaz, jak je videt z obrazku, je oblazkova. Resili jsme to karimatkou nabo tim skladacim latkovym lehatkem, co si bezne koupis.
Jemne oblazky az pisek je pouze na mestske plazi.

Není tady

#325 21. 2. 2007 10:55

Růža
♥♥♥♥♥♥-
Místo: Jižní Morava

Igrane znám - jsou tam oblázky - asi všude - je tam krásná zvonice.

Není tady

NÁŠ TIP:
  • Procvičte nejen pravopisná cvičení, diktáty, ale i kvízy, časté chyby, doplňovačky a vše, co pomůže ve výuce Vám nebo dětem na webu pravopisne.cz

• Turistické, populárně – naučné, dětské a zábavné e-knihy. Stáhněte si zdarma e-knihy Jiřího Gleta. Můžete si vytvořit vlastní knihovničku e-knih na svých mobilech a tabletech.

Zápatí