Oznámení

6. prosince : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení!

6. prosince : Objevte kouzlo brambor po římsku. Jednoduchý recept, když vás tlačí čas i finance!

6. prosince : Je vám čtyřicet a už řešíte menopauzu? Co je příčinou předčasného nástupu, vysvětluje gynekolog

#1 2. 1. 2007 14:48

Veranna
♥♥♥♥♥♥♥
Místo: ve stínu Plzeňské věže
Web

Které cvičení ej dobré na hubnutí

Ahoj,
už půl roku chodím jednou týdně na hodinové cvičení - část je aerobik, část posilování. Pak si totéž zopakuji doma ještě jednou o pár dní později. Kromě toho vyrážím se psy na procházky, na výlety, v létě na kole v zimě občas na lyže. Mám sedavé zaměstnání a snažím se to nějak kompenzovat. Ale stejnak nahubnu. Už x let se nevážím, deprimovalo mne to. takže se jen měřím přes kritické partie a porovnávám oblečení, které jsem nosila, když jsme měla docela dobrou postavu a byla se sebou spokojená.
Na diety nejsem, jsem gurmán, ale nepřejídám se. Docela dost snídám, střední oběd a večeři tak kolem 6 -7, občas nějaký jogurt apod. Sádla se netknu, tatarku ani majonézu nemusím (do salátů dávám bílý jogurt), smažené jen občas... Dopřeju si květák, brokolici, džusy, ryby, kuřecí maso, těstoviny, ale občas i steak apod. Ovoce je u nás pořád dost. Tím se snažím říct, že se domnívám, že v jídle to nebude. Tučnému asladkému dvakrát neholduji. Mám pocit, že bych měla ještě víc cvičit a to mne i baví.
Potřebovala bych pár cm sundat a nevím, jaké jiné cvičení bych si ještě mohla přidat, aby to šlo dolů.
Jeden čas jsem chodila plavat, ale rostla mi po tom spíš ramena. Na kole jsem v létě jezdila téměř denně i několik desítek km a opět rostly hlavně svaly. Můžete mi poradit, prosím?
Předem díky big_smile

Není tady

#2 2. 1. 2007 15:49

Bety
♥♥♥♥♥♥♥

Re: Které cvičení ej dobré na hubnutí

Tak pokud ti rostou svaly, nabírᚠsvalovou hmotu a stejný objem svalů je t잚í než stejný objem tuku! (jedna miska naplněná železem je t잚í než stejná miska naplněná peřím). Takže pokud si přidᚠcvičení a budeš nabírat svalovou hmotu tak budeš težší, ale NE tlustší! Podívej se někdy na pořad Jsme to co jíme, v každém díle to vysvětlují...

Strach je malá smrt...

Není tady

#3 2. 1. 2007 15:54

Veranna
♥♥♥♥♥♥♥
Web

Na TV bohužel nekoukám, ale co tedy? Mám si najít nějaký bodyforming?

Není tady

#4 9. 1. 2007 15:50

Jugulator
♥♥♥♥♥♥-
Místo: Míškovice 191

jestli chceš ztrácet tuky tal začni běhat, běhání zpevňuje postavu a hlavně ubírá v pase, já sem jednu dobu běhal, pak sem přestal apřibral sema teď zaase cvičím a ikdyž vážím jako tehdy, tak mi chybí do těch dřívějších ryflí ještě  tak 3 cm v pase - protože teď neběhám....takže jak sem řekl............ běhat běhat běhat

Není tady

#5 13. 1. 2007 10:22

666salome
♥♥♥♥♥♥♥
Místo: Moravěnka
Web

Nevím běh zatěžuje klouby ale rychlá svižná chůze a co teprve do kopce lol je prý přirozený pohyb a s tím mám své zkušenosti. Bohužel jsme holky a v tom to máme t잚í hubneme pomaleji než chlapi a musíme cvičit s menší zátěží více opakování
pro laika - na nabrání svalů je to o zátěži na zhubnutí je to o výdrži styrka v každé posilovně ti to vysvětlí

************Žena bez muže je jako ryba bez jízdního kola ************
http://smajlici-1.ic.cz/znameni/1/rak.gifhttp://smajlici-1.ic.cz/zvirata/9/073.gif
************ Nevěřím na zázraky  -  spoléhám na ně ************

Není tady

#6 13. 1. 2007 18:17

jancas
♥♥♥♥---

a co zkusit eliptical, ten nahradí jak rotoped tak běhání a nezatěžuje to klouby tak jako obyčejný běhání. Já si ho pořídila teď  před vánocema, strašně mě to baví, jenže jsme dostala hned na nový rok angínu a eliptical je v rohu u stromku. Ale jen co budu moct, tak se zase k tomu vrátím. Běhám na tom denně 40 minut, sice jsem splavená až na spodní prádlo a příšerně unavená ale je to super. Někde jsem se dočetla,že cvičení na elipticalu podporuje chu na sex, jenže já jsem tak unavená že na sex v tu chvíli než se vzpamatuji nemám ani pomyšlení a kdyby přítel přišel s tím,že má na něj chut, tak mu asi v tu chvíli doporučím at si dá studenou sprchu :-)

http://premamy.sk/images/ticker/narodeniny/25446.png

Není tady

#7 15. 1. 2007 12:12

Veranna
♥♥♥♥♥♥♥
Web

Tak ten eliptical určitě omrknu. Jinak jsem si cvičení víc rozložila a popřemýšlela o tom, co psala Salome. V tom možná bude ten kámen úrazu. Místo abych opakovala série s menší zátěží, dala jsem si podstatně vyšší zátěž. Takže třeba místo abych chodila 2x týdně plavat menší úseky. Uplavala jsme 1 týdně téměř 2 km na jeden zátah. S kolem je to asi jiné. Jsme zvyklá jezdit - a hodně. Ale teď v zimě to je hrůza - i když, ona ta zima nějak ještě není.
Každopádně díky za rady!

Není tady

#8 9. 3. 2007 15:14

Petra Jandová
♥♥-----

Zdravím Vás!
Na hubnutí je ideální zvýšit výdej energie a snížit její přísun. Tedy jíst méně (a zdravěji) a začlenit pohyb. Ideální je kombinace aerobní zátěže a posilováním. Třeba lekce aerobik mix. Nebo si zaběhejte na běžícím páse a pak hurá do posilovny.smile

Sportu zdar,
Petra Jandová

Není tady

#9 9. 3. 2007 15:27

Lexie
♥♥♥♥---

No lidicky mam s tim taky problemky. Kombinuju tae bo, dance aerobik, pilates a skvos, dohromady mi to da 4 az 5 hodin tydne, plus chuze pesky, dvakrat v tydnu si i zacvicim doma, maso moc nejim, kure ryby jo, zeleninu ovoce hooodne, cokolada velmi malo, tucne vubec. Sanzim se jist malo a 5x denne, abych nedostala hlad a neprejedla se. A porad se mi drzi ty centaky, co nechcu. Tak co ted?? (Byla jsem 4 roky instruktorka a nemyslim si, ze bych nevedela, co delat, ale nejak to nejde)

Není tady

#10 9. 3. 2007 15:39

Veranna
♥♥♥♥♥♥♥
Web

No, já jsem se polepšila. Cvičím teď 3x týdně big_smile Chodím na aerobik mix, bodyforming a jendou si vejdu na kolo n. bazén n. kalanetika nebo prostě ještě něco. Jídlo jsem rozložila do 5 skupin během dne, ale to je teda opruz. Musela jsem si na všechno dát upomínku. Je pravda, že ve mě pracujou nedorfiny. Po každém cvičení se cítím jako King, ale na váhu to bohužel zatím žádný efekt nemá. Ale jak říkám, aspoň se cítím dobře. Třeba se to pak pohne samo big_smile

Není tady

#11 9. 3. 2007 18:21

Lexie
♥♥♥♥---

Jj, citit se dobre pri a po cviceni je dobry zaklad. Ja tam chodim vzdycky docela unavena a znicena a odchazim naprosto spokojena, stastna a odpocata. Akorat ty caky taky nechcou dolu, tak doufam, ze s jarem se pohne i tohle...

Není tady

#12 10. 3. 2007 23:03

Petra Jandová
♥♥-----

Určitě záleží na intenzitě provedení jednotlivých cviků... Znám lidi, kteří chodí do fitka na 3 hoďky denně a rozhodně se na žádné nepředřou... Výsledek hubnutí je samozřejmě nulový... Znám to dobře u sebe, když si jdu zacvičit na jiného lektora (což je minimálně, jelikož a protože jsem od přírody pěkný lenoch:), tak bych mohla cvičit 8 hodin v kuse a pohoda... já když nemusím, tak prostě nemakám... Ale u mě je to z přetížení, když si jdu zacvičit na někoho, tak si prostě jen tak relaxuju, užívám si hudbu...smile. Taky se mi stalo, že jsem v šatně zaslechla: "Hele to je ta Petra Jandová a viděla jsi, jak se tam poflakovala?"smile
A ještě jedna důležitá věc, jakmile budete řešit váhu, diety, hubnutí, tak vám zaručuju, že nezhubnete. Najděte si jinou činnost, na kterou se zaměřte a uvidíte, ono to půjde samo! Hlavně si neopakjte větu: "Musím zhubnout!"

Pěkný večer,
Petra

Není tady

#13 10. 3. 2007 23:53

Lexie
♥♥♥♥---

No je fakt, ze ja si tuhle vetu opakuju neustale a krom toho pridavam i ono zakazane "ja to nedokazu" Vahu mam dobrou, jen to potrebuju doladit na urcitych mistech. Jsem clovek, ktery na cviceni jde s radosti, uzije si to na maximum vykonu i spokojenosti a opravdu makam. Navic mi to prijde jako uzasne zapomenuti na okolni svet. Existuju jen ja a hudba a cviceni... Ono si chce hlavne najit to, co nas bavi. Kdyz to cloveka nebavi a chodi tam jen proto, ze by se sebou mel neco delat, ma to podle  me opacny ucinek, protoze ho to stresuje.
A co se tyce zamereni se na jinou cinnost... planuju v cervnu koupi auta, takze cil pro sve myslenky uz mam yikes)

Není tady

#14 16. 3. 2007 9:03

Ennyen
♥♥-----
Místo: Louny

Ahoj Lexie,já měla podobný problém. Jsem hubená,ale držely se mě takové ty rajtky pod zadkem.Máme to v rodě butter Ne a ne to nějak dostat dolů.Vyřešila jsem to tumescenční liposukcí a pohoda.Za tři hodky jsem šla domů a bylo po problému.Stojí to sice pár tisíc,ale za ten výsledek to stojí stolt

Není tady

#15 16. 3. 2007 23:25

Lexie
♥♥♥♥---

No to verim. Jato planuju asi na podzim. V tydnu mam kounzultaci, aledo leta to asi nestihnu, takze na podzim to hodlam spachat. Aspon stihnu nasetrit big_smile

Není tady

#16 25. 8. 2007 20:03

Chackinka@email.cz
♥------

Ahoj holky.Prosím vás,mám nějaké potíže s páteří,je mi 33 a mám docela obézní postavu.Už si nevím rady,jsem zoufalá.Na 17 cm,vážím 92 kg.Největší mám ovšem břicho.Ale hodně.Mám čid na páteř a chtěla bych se zeptat...kolik stojí asi liposukce a je to hodně bolestivé?Jsem maminka samoživitelka a peníze nemám ani nikoho s kým cvičit.Ale jen se ptám.Ty bolesti páteře jsou od toho bříška a jsou nesnesitelné ...Děkuji vám ...

Není tady

#17 28. 8. 2007 16:50

hanka000
♥------

Ahoj holky, chtěla bych sehnat 8 až 10 holek, které by jely na 2 měsíce nebo méně, někam na chatu, pronajaly bychom si kuchařku a osobního trenéra, který by nás po celou dobu neskutečně driloval a sestavoval jídelníček, abychom se po 2 měsících vrátily domů vysportované a krááááááááááááásné smile  Jestli máte některá zájem, napište mi na email : matti.penkava@centrum.cz

Není tady

#18 17. 4. 2016 20:13

sannutri
♥------

Hubnutí není jenom o jídle a o cvičení. Velkou zásluhu má na něm i pozitivní mysl. Pokud mᚠsedavé zaměstnání, zkus k tvým pravidelným sportovním aktivitám přidat pěší chůzi (místo dopravních prostředků) a o pracovní pauze se jdi projít. Co se cvičení týče, vybírej aerobní aktivity (běh, jízda na kole, plavání, brusle,atp.) Jídelníček bys měla mít vyvážený a neměla by ses neochuzovat o důležité potraviny s vidinou, že ti brání ve shazování kilogramů. Důležitá je vyváženost!

Není tady

NÁŠ TIP:
  • Procvičte nejen pravopisná cvičení, diktáty, ale i kvízy, časté chyby, doplňovačky a vše, co pomůže ve výuce Vám nebo dětem na webu pravopisne.cz

• Turistické, populárně – naučné, dětské a zábavné e-knihy. Stáhněte si zdarma e-knihy Jiřího Gleta. Můžete si vytvořit vlastní knihovničku e-knih na svých mobilech a tabletech.

Zápatí