|
9.dubna : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 9.dubna : Vaření na chatě či chalupě bez stresu: Tipy na vaření z jedné pánve nebo hrnce. 1.dubna : Jak vznikla záhada ďáblova trojúhelníku: Odhalil ji už Kolumbus? |
|
|
tebe by som ich pisal kedykolvek 
lietadlo je drahe ... ale 
... There is only 10 types of people. Those who understand binary and those who don't. ... Není tady
ja sa červenám
je drahé, ale kvôli tebe sa to oplatí, veď vieš, že na peniazoch mi nezáleži....
Není tady
OK, tak ked budes odlietat posli sms a ja si ta budem cakat na letisku
aj keby saddamovia prsali
... There is only 10 types of people. Those who understand binary and those who don't. ... Není tady
dohodnuté...
Není tady

muhahaha, tomu řikam sex po síti se 6tičlennou sítí. Dneska se to vaří ...ze všech vláken to vibrujejejejje! Poďme se domluvit, že ve 22,30 všici naráz strčíme prsyt do zásufky. Vo co že se turbín temelínské roztočí pozpátku
my je přetlačímemememememe!
Není tady
a mozem tam strcit aj nieco ine? 
my nemáme Temelín a jeden reaktor v Jaslovských je už odstavený... 
a radšej by som bola keby sa niečo strčilo do mňa a viem aj o niečom konkrétnom...
Není tady

tyyy jo jak to děláš? na více vláknech současně???????? hele ty znáš tajemswtví Nadsamcovo ? toho od Jarryho? Neboste to vy sám osobně Mistřeee?
Není tady

WOWGHRRRR MISTR MEZI NÁÁÁÁMIIIIII
Není tady
Možná že manžel se do toho více nezabral, jen splnil co se asi od něj očekávalo....
- tak to byladouška k Ivině příspěvku
Marti - už to v sobě nepitvej....nešlo o život!!!!
Není tady

Michaela.43 napsal(a):
Možná že manžel se do toho více nezabral, jen splnil co se asi od něj očekávalo....
- tak to byladouška k Ivině příspěvku
Marti - už to v sobě nepitvej....nešlo o život!!!!
Jo takhle jsem to i myslela. 
Není tady
tak to bych se divil, že by se nechal nutit a splnil povinnost :-)))
ale taky bych to nehrotil, když jsi do toho taky šla nemůžeš mu nic vyčítat ...
Není tady

Vašku,to taky není žádné nucení.On pouze přistoupil na něco,o čem mohl třeba jen snít,ale nikdy by to neudělal,pokud neviděl,že i jeho manželka si to přeje.To dala najevo tím,že tuto hru rozehrála. 
Není tady
no dyť jsem myslel, že se ho nemuseli zrovna dvakrát přemlouvat :-)
jen by mě zajímalo jestli si to i Martina uživala s tím kamarádem a manžel se na to koukal a co jak to vidí on??
Není tady

vašek napsal(a):
no dyť jsem myslel, že se ho nemuseli zrovna dvakrát přemlouvat :-)
jen by mě zajímalo jestli si to i Martina uživala s tím kamarádem a manžel se na to koukal a co jak to vidí on??
Martina si to právě moc neužívala a po chvilce jí to začlo vadit,ale manžel si to nejspíš v tu samou chvíli užíval s tou kamarádkou a toho to asi nejspíš bavilo a to je špatně.Takže to nejspíš mohl dělat,ale nesmělo ho to bavit.Zajímavé.
Není tady
to já vím, ale nikde jsme nečetl jestli manžel viděl jak si to Martina užívala a "užívala" s tím druhým a co on na to ?
Není tady

vašek napsal(a):
to já vím, ale nikde jsme nečetl jestli manžel viděl jak si to Martina užívala a "užívala" s tím druhým a co on na to ?
No asi to viděl,ale bral to jako hru.Ale napsané to nikde není.
Není tady
proto jsem to chtěl vědět od Martiny ...
ono je totiž rozdíl užívat si s jinou a koukat na manželku jak si to rozdává s jiným ... i když se jí to nelíbilo
Upravil(a) vašek (6. 1. 2007 19:16)
Není tady

Třeba sem Martina ještě přijde.
Není tady
No nevím jestli tahle diskuse Martině pomáhá, nebo spíš už zbytečně rozpitvává to co by mělo spát .D
s takovou to z hlavy nepustí................
Není tady