|
9.dubna : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 9.dubna : Vaření na chatě či chalupě bez stresu: Tipy na vaření z jedné pánve nebo hrnce. 1.dubna : Jak vznikla záhada ďáblova trojúhelníku: Odhalil ji už Kolumbus? |
|
|
Májajája, podľa toho, kde si stála... alebo ležala... alebo pod kým si ležala... 
Není tady

sunny2 napsal(a):
Májajája, podľa toho, kde si stála... alebo ležala... alebo pod kým si ležala...
Nebo na kom?
Není tady
Snažím se na to přijít, ale máme tu málo chlapů 

Není tady

I ten jeden vzal roha.
Není tady
Nevzal 
... There is only 10 types of people. Those who understand binary and those who don't. ... Není tady
Tak teda na kom?
Není tady
A nepamatuješ si ,terá byla pod tebou a která nad tebou? Jen tak náhodou?
Není tady
mno to bol taky gulas ze bol podo mnou aj snehuliak 
... There is only 10 types of people. Those who understand binary and those who don't. ... Není tady

Já vím,že byla jen mha přede mnou a mha za mnou.Potom jsem se ohnula pro hůlku a něco mě zezadu nabralo auuuuu asi hůlka jiného lýžaře v mlze.
Není tady
Tak to ten sněhulák byl příjemnější, hůlky jsou moc tenké a pichlavé.-(
Není tady
tak to bola 69, raz som ja bola nad ňou a potom ona nado mnou... a niekto vo mne.... Oxi, to bol ten tvoj cencúľ? 
Není tady

Májajája napsal(a):
Tak to ten sněhulák byl příjemnější, hůlky jsou moc tenké a pichlavé.-(
No ještě že tak.Análního sněhuláka nebrat.
Není tady
Mohli bychom udělat nějakou rekonstrukci na setkání v Brně.....................?
Není tady
ak bude sneh tak kludne 
Seženu sněžné dělo, když taky seženeš nějaké pořádné dělo.....................
Není tady
mno neviem co je poriadne ... som asi len priemer, ale zato s vysokou kadenciou 
už sa neviem dočkať...
Není tady
nemam slov 
ale iné veci ti nechýbajú, však? 
Není tady
nene, nic okrem slov mi nechyba (jedine prachy ale tie asi kazdemu
)
prachy mi netreba.... kazia charakter... 
Není tady
OK, si teda idealna 
a ty si o tom niekedy pochyboval? 
Není tady
to nie, o tebe nikdy 
bože Oxi, asi štartujem lietadlo a idem za tebou... 
toľlko lichôtok naraz.... ale som si o ne povedala, že? 
Není tady