|
9.dubna : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 9.dubna : Vaření na chatě či chalupě bez stresu: Tipy na vaření z jedné pánve nebo hrnce. 1.dubna : Jak vznikla záhada ďáblova trojúhelníku: Odhalil ji už Kolumbus? |
|
|

Oxi napsal(a):
Ivča K.

Není tady
Jeeeej, ty brďo... to bolo kde? aj ja chcem...
sa mi na zimnej lyžovačke zdalo, že sa tam nejakí dvaja ľudia divno hýbu na svahu....

ale nie, samozrejme si teraz robím srandičky....
Není tady
teda sunny, niesi ty nahodou ta kamaratka? 
... There is only 10 types of people. Those who understand binary and those who don't. ... Není tady
ako vieš?
jedine, že by si ty bol ten kamarát... 
Není tady
mno ja som bol 
... There is only 10 types of people. Those who understand binary and those who don't. ... Není tady

Tady se nakonec rozjede sex po babinetu. 
Není tady
Tak už konečne viem, kto bol ten tajomný úžasný milenec... 
Ivča, to vieš, len neviem, či sme to všetci pochopili rovnako... mne sa vám nejako mlžia oči, či čo...
Není tady
ono sa to tam nejako všetko pomotalo, že ani neviem kto je kto a kto som ja... a vy?
hm... ale nejako som z problému urobila vtip... aj to sa mi odpustí?
Není tady

milujem ten smajlik 
inac sunny mne skoro zamrzol vtedy v snehu 
Oxi, chceš facku? čo mi ukazuješ fuckeríka? žeby návrh?

Není tady
Veď bol parádny, tvrdý dobre dlho... a ja sa nesťažujem...
Není tady
mno jasne ze navrh 
ty ... a ja s mojim cenculom 
zima vraj má začať až koncom januára.... vtedy dúfam bude stretnutie v Brne... a dúfam, že prídeš... a že prídem aj ja...
a potom som zvedavá na ten cencúl... len bacha, aby sa hneď neroztopil... to vieš - Sunny a ľad...

Není tady
Ivča, zatiaľ to takto vyhovuje?

Není tady

sunny2 napsal(a):
Tak už konečne viem, kto bol ten tajomný úžasný milenec...
Ivča, to vieš, len neviem, či sme to všetci pochopili rovnako... mne sa vám nejako mlžia oči, či čo...
Já stála u té lanovky,co byla kousek vlevo. 
Není tady
a páčilo sa ti to?
toto by sme mali presunúť niekam na sexuologickú a nazvať "sex trojkráľový..."

Není tady
ahaaa to je ta co mi ho cmulala ked som sa isiel nabok vycurat 
zlatý dážď... hlavne v januárai....
Není tady

Oxi napsal(a):
ahaaa to je ta co mi ho cmulala ked som sa isiel nabok vycurat
Jééé,já myslela,že to je nápojový automat.

Není tady
Oxi, ešte dobre, že si mi zaželal veľa sexu v tomto roku... začína to Babinetom... dúfam, že to tu aj neskončí... 
Není tady

Teda už i ti sněhuláci začali harašit!Sodoma gomora!!!!!!
Není tady
Že bych konečně byla ve správný čas na správném místě ? 
Není tady

Májajája napsal(a):
Že bych konečně byla ve správný čas na správném místě ?
No jasně,na silvestra šoustali i sněhuláci.
Není tady