Oznámení

1.září : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení!

1.září : Národní klasika: ovocné knedlíky. Jak zvádnout veškeré nástrahy jejich přípravy?

1.září : Dechberoucí krása těchto levitujících skleněných zahrad vás okouzlí. Aerárium: Vytvořte si svůj malý zelený svět

#51 3. 1. 2007 12:53

sara34
♥------

Re: Silvestrovký sex

co pořád řešíte, hlavní je , že nikdo neumrzl tongue

Není tady

#52 3. 1. 2007 13:10

Michaela.43
♥♥♥♥♥♥-
Místo: Praha

Sara 34,
no vidíš, to mi ani nenapadlo....
tummenuppbig_smile

Upravil(a) Michaela.43 (3. 1. 2007 13:10)

Není tady

#53 3. 1. 2007 13:16

Májajája
♥♥♥♥♥♥-
Místo: Morava

Sara tummenupptummenupptummenupptummenupptummenupptummenupptummenupptummenupp
Martino, třeba jednou  bude tvůj manžel ještě v důchodu vzpomínat že jste si užili, fakt, když to neřeší on, nekaž si to ty tím že to budeš otevírat. Udělej si nějakou očistnou kůru, zajdi do sauny, spláchni to ledovou vodou a šup  - pryč od toho.............

Mája

Není tady

#54 3. 1. 2007 13:40

Martina31
♥------

už se těším na víkend,půjdu si zacvičit a možná i do té sauny a třeba to opravdu přejde,hlavně se musím nějak zabavit ,dneska mám docela fofr v práci tak na to ani nemyslím spíš zase až dorazím domů

Není tady

#55 3. 1. 2007 13:51

adra
♥♥♥♥♥♥♥
Místo: moje krásné město:-))

jo tak náhodou...tohle se prostě nedá naplánovat reta ...to se dá "jen" zažít...nečekaně...jenže mě se to stát nemůže...když sedím furt doma lol lol

Co uděláme v životě pro sebe, to si s sebou vezmeme do hrobu. Co uděláme v životě pro druhé, to tu zůstane na věky...

"Pri milování zavři oci a užívej ho plnými doušky, je to dar co teď v tuhle chvilku mas, ale jak skonci vic nedoufej. Milování je dar...ne slib..."

Není tady

#56 3. 1. 2007 13:52

Oxi
♥♥♥♥♥♥♥

Adro, vies co mi napisala Pan? http://fora.babinet.cz/viewtopic.php?id=14955&p=2#p420948
Tak sa toho drz aj ty lollollol

http://www.kolobok.us/smiles/artists/snoozer/koo-koo.gif ... There is only 10 types of people. Those who understand binary and those who don't.  ... http://www.xko.sk/emoticons/bbq.gif

Není tady

#57 3. 1. 2007 13:59

adra
♥♥♥♥♥♥♥
Místo: moje krásné město:-))

já vím, četla jsem to...ale já jim to přeju...a závidím v dobrým...lol lol

ne vážně vím že to muže být pro někoho "trauma" takový zážitek....na druhou stranu byla doba -ne tak dávná - kdy jsem se snažila o "trojku" - a prostě ne a ne to vyjít....bylo to takové koketování a pohrávání si s myšlenkama....co by kdyby, s kým...kde...no nevyšlo nic...takže ted když jsme to vzdali....vždycky byla holka a nebyl kluk nebo byl kluk a zas nebyla holka....dva chlapy nechci....no takže ted když jsem se na to přestala soustředit lol lol tak se začínám těšit na letošní Silvestr.....lol lol

podotýkám, milá autorko tématu, že nechci nic zlehčovat...věřím že ti musím být nepříjemně...zaráží mě postoj tvého muže...ale je dobře že to tak bere...jak někdo psal...je třeba svým způsobem rád že se to stalo...a ty púrlběžně piš, zajímalo by mě jak se s tímhle člověk vyrovnává, děkuju

Co uděláme v životě pro sebe, to si s sebou vezmeme do hrobu. Co uděláme v životě pro druhé, to tu zůstane na věky...

"Pri milování zavři oci a užívej ho plnými doušky, je to dar co teď v tuhle chvilku mas, ale jak skonci vic nedoufej. Milování je dar...ne slib..."

Není tady

#58 4. 1. 2007 6:21

Marie N
♥♥♥♥♥♥-

Hmmm, tak to je hustýýýýýý...... Neboj, za čas vzpomínky vyprchají a zapomeneš. Příteli to nevadí, tak se přeštaň trápit i Ty. Co se stalo se vrátit nedá..... Až Ti bude 80, tak se tomu s chutí zasměješ big_smile

S ženou je to jako s obrazem, hlupák nepozná jakou má cenu dokud nezjistí jak mnoho je za ni ochoten dát druhý.

Není tady

#59 4. 1. 2007 7:11

Ferda
♥♥♥♥♥♥-
Místo: originalne Olomouc,nyni USA

hahaha to je hustyyyyy doslova a do pismene...
neres to..stalo se a minulost uz neovlivnis

Není tady

#60 4. 1. 2007 7:15

jsem.sva
♥♥♥♥♥--
Místo: Plzeň

Jojo, alkohol je metla lidstva big_smile

Není tady

#61 4. 1. 2007 10:51

lueta
♥♥♥♥♥♥-
Místo: Brno

Někde jsem četla hezký citát: Je lépe litovat, že jsme něco zažili, než litovat, že jsme nezažili nic.

Chyby jsou nutným a jediným vodítkem na cestě k dokonalosti

Není tady

#62 4. 1. 2007 12:37

Nicolas
♥♥♥♥♥♥-
Web

Martino,

vykašlem se na citáty a plané tlachání a bonmoty.
Vím, že někdo náhodný vícečetný sex považuje za fajn zpestření a někdo to prostě neunese (přeložím: je mu z toho pak ku-re-vsky blbě a psychicky se může složit).

Četl jsem tvůj příspvěvek a pochopil jsem, že ti je ted blbě. Ale zajímá mě, z čeho konkrétně?
- z toho, že tvůj manžel spal s jinou
- z toho, že ty jsi předváděla sex s manželem před očima jiných a ted se za to stydíš
- z toho, že jsi líbala jinou ženskou...
Napiš nám, co se v tobě vlastně děje, čeho se ted bojíš a co ti způsobuje ten blbý pocit v žaludku.

Jinak se zdržím rad a návodů, co s tím. Vím sám, že věty typu "to neřeš" zabírají asi tak účinně jako křičení "ohínku přestaň hořet" a mávání rukama na 10ti metrové plameny, které zachvátili dřevěný dům :-)

Jediný, co mi připadá jako východisko (tedy pro tebe), je říct manželovi, jak se cítíš a že ti je blbě a že máš třeba strach a že si nepřeješ, aby se to opakovalo.

Není tady

#63 4. 1. 2007 13:07

Martina31
♥------

Ahoj,
myslím,že je mi z toho divně celkově ,spíš mě tak nějak zaskočilo ,když jsem viděla manžela jak souložil s tou druhou,dělal stejný věci jako když jsme spolu (já vím že to asi jinak nejde), já jsem asi dělala to samé,jenže mě se to bohužel po nějaké chvíli přestalo líbit  ,ale on si to očividně užíval (vím,že byl dost opilej tak asi ani moc neví ,možná proto o tom nechce mluvit ),myslím,že jemu taky není dvakrýt dobře po těle ,navíc ten chlap je jeho dobrej kamarád .Jinak doma se nic nezměnilo ,chovám se jako jindy (stejně jako on) , akorát já se mu ¨nejak nemůžu podívat do očí  ,dát mu pusu ,nebo přilehnout na gauč a koukat na TV jako to normálně děláme, ráno se taky neloučíme jako normálně ,žádná pusa jenom ahoj.Dneska už z toho byl asi překvapenej,nevěřím tomu že on na to prostě zapoměl (nëřeší).Píšu to nějak zmateně . Jediná výhoda toho je že už jsem od nervů zhubla dve kila.

Není tady

#64 4. 1. 2007 13:10

Selima
♥♥♥♥♥♥♥
Místo: už Bratislava

Martina, psychológ!!!! Choď k nemu sama, než budete MUSIEŤ obaja do manželskej poradne, aby ste vôbec zachránili vzťah! dumbom roll Neváhaj a utekaj po odbornú pomoc!!!

Vesmír vám nie je nič dlžný, ak nie ste spokojný so svojím životom, zmeňte ho. Arpád Soltész, slovenský novinár, čo práve odchádza natrvalo z vlasti, o svojom rozhodnutí.
Brita

Není tady

#65 4. 1. 2007 13:46

Nicolas
♥♥♥♥♥♥-
Web

Jo, psycholog je vlastně docela dobrá varianta řešení.
Umožní ti udělat si větší pořádek, co vlastně cítíš a co vnímáš jako "to špatné". A dá-li bůh, tak ti pomůže i najít cestu, jak se s tím vyrovnat.

PS: jen si přeložím, co se vlastně u vás děje:
- chováš se stejně jako předtím (i jako on-manžel) = dáváš svému muži najevo, že je s tebou vše OK a že se nic neděje, resp. to, co se stalo, s tebou nic neudělalo a jsi v pohodě.
- žárlíš na to, že manžel souložil s jinou ženskou a dotýkal se jí stejně jako tebe...což si většinou představujeme, že je výsostné intimní pouto mezi námi (myslim vy jako pár)
- bohužel se nedá věc postavit, že ty s někým "šu-káš" a máš roztažené nohy a vypadáš jak v po*n, ale vnitřně po chvíli cítíš (kdo to jako má vědět...co si vnitrně myslíš), že se ti to už nelíbí. A pak se cítíš blbě, protože TOBE se to už nelíbilo, zatímco TVEMU MUZI se to očividně líbilo pořád...Za to on nemůže.
- domýšlíš se, že tvému muži není dvakrát dobře po těle. To nevíš, on se o tom nechce bavit a říká to samé i tobě. Je to jen domněnka. Dospělí lidé jsou schopni si to říct a ne se domýšlet.
- hodně to řešíš a pořád na to myslíš = asi to nejde hodit za hlavu tak rychle jak bys si přála ty i ostatní. Nemůžeš dělat věci tak jak dřív. Proste máš nějaký zábrany a asi třeba potřebuješ něco (nevím co, svěrit se muži, psychologovi a zjistit, že vaše manželsví není narušené, že manžel v tom nenašel zalíbení, že te stále miluje a nebude to opakovat, slyšet, že se mu to taky nelíbilo...nebo cokoli..nevím - to víš ty sama, co potřebuješ říct a slyset)

Napadá mě, že je normální, že máš strach a je ti na nic. Napadá mě taky, že je dobrý říct si sama pro sebe, co bys opravdu chtěla manželovi říct a pak najít odvahu a říct mu to....Je to lepší než se domýšlet...Neměj strach. On to unese a ty taky, když mu řekneš co si doopravdy myslíš. Kdo jiný, než nejbližší člověk by to měl slyšet.

Není tady

#66 4. 1. 2007 14:01

Martina31
♥------

tak promluvit si o tom budeme muset promluvit určitě ,že by v tom chtěl pokračovat silně pochybuji.Spíš mám špatnej pocit i před těmi ostatními ,protože ti co u toho nebyli už byli určitě informováni.Tak je mi to i dost líto.

Není tady

#67 4. 1. 2007 14:13

alexxandra
♥♥♥♥♥♥-
Místo: Praha

Marťo, držím palce, ať to s manželem dořešíte, mně by se taky udělalo špatně, jednou (už dávněji) partner také navrhoval, že bychom mohli zkusit někam na swingers a já o tom přemýšlela (občas mám takové sexuální představy, ale je to jen u těch představ) nemohla bych vidět svého partnera s nějakou jinou ženskou a já sama bych na sebe taky nechtěla nechat šahat (potažmo i něco jiného), fyzicky i psychicky bych to nezvládla, takže to nakonec vyznělo doztracena, protože partner vlastně by taky nerad viděl mě při tom s nějakým jiným chlapem. Myslím, že jsou určité hranice ve vztahu, které by se neměly překročit, protože pak ten vztah ohrozí. Nicméně na tebe myslím a držím palce, aby se vše urovnalo!

http://lbyf.lilypie.com/peUxp2.png

http://lb1m.lilypie.com/TikiPic.php/lmq5dLA.jpghttp://lb2m.lilypie.com/CTChp1.png

Není tady

#68 4. 1. 2007 14:36

Emma
♥♥♥♥♥--
Místo: Bratislava

Ja by som si v prvom rade snažila urovnať v sebe myšlienky. Myslím si, že v prvom rade sa obviňuje človek sám pred sebou. Zrovnáva si veci, za ktoré sa hanbí. Ak si bola v prvom rade aktérkou ty a svojím správaním si strhla ďaľších, tak sa nečudujem, že sa sama sebe hnusíš. Potom sa to okolo teba zvrhlo a ty si zostala prekvapená, čo sa to okolo teba dialo.
Myslím si, že si budeš musieť odpustiť v prvom rade sama sebe a až potom tým ostatným. To, že sa to rozkríklo..... hm, myslíš, že sa s takým niečím ľudia pochvália? Ak by sa to ale rozkríklo, tak sa jednoducho musíš pripraviť na to. Ale v každom prípade si musíš najprv odpustiť. Až potom budeš pripravená čeliť slovným narážkam ostatných (možno nezainteresovaných).
To, že sa teraz nedokážeš k manželovi tak bezprostredne správať ako predtým je normálna reakcia. Nechaj tomu čas, nič neunáhľuj, príde to samo, keď sa budeš mať chuť k nemu opäť pritúliť. Myslím si ale, že to príde až potom, keď sa obaja úprimne o tejto záležitosti porozprávate. Ale ani to neurýchľuj.....najprv mysli na seba a na to, že si to v sebe musíš upratať, vstrebať a opäť si začať samú seba vážiť. Potom už zdoláš všetko....aj možno hlúpe narážky a aj chúlostivý ale o to úprimnejší rozhovor so svojou najbližšou osobou - manželom.
Nájdi si na seba čas, ako ti radia ostatní. Skús ísť niekam do sauny, plavárne, kozmetiku a tak.... Uvoľníš sa tým a aj sa samú seba ako keby pohladíš a dáš si sebe najavo, že sa máš aj tak veľmi rada a staráš sa o seba.
Držím Ti naozaj palce. Verím, že to prekonáš a aj Tvoje manželstvo bude opäť v poriadku. hjarta

Ak chceš nájsť poklad, musíš na tenký ľad. rodna

Není tady

#69 4. 1. 2007 21:02

anye.sa
♥♥♥----

[Marti zažila jsem něco podobného jen to bylo po plese,působilo to na mě úplně stejně jako na tebe,manžel o tom vůbec nemluví prostě to vypustil.Je to už asi 5 let ale nikdy na to nezapomenu a vždy když se s dotyčnýma vidíme tak si na to vždy hned vzpomenu ani neví komu všechno to řekli doufám že nikomu ale nemám odvahu se jich zeptat.Musíš se stím smířit protože se to stalo a to nevrátíš taky nic jiného ti nezbývá!!! A ty kila nabereš neboj až budeš klidnější,nedávej si vinu sama sobě pokud by ostatní(manžel) nechtěl tak by zakročil nebo ne? Mě to mrzí ale neřeším to ale už NIKDY!!!!

Není tady

#70 4. 1. 2007 22:48

Andrejička
♥♥♥♥---

Martino, nedivím se,že jsi z toho špatná. Taky bych s tím měla problém. Nejhorší je pomyslet na to,že se to manžovi líbilo,viď? Ale stejně v tom mám zmatek...z toho co jsi psala jsem pochopila,že si vlastně užil jen manžel s jinou.Nebo ty jsi měla taky chlapa?

http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/0;1;0;0/st/20120217/l/27/k/b613/ttc.png

Není tady

#71 5. 1. 2007 13:06

Martina31
♥------

Ahoj,já jsem tak byla s přítelem tý holky,jinak nic nového nějak se snažím na to nemyslet

Není tady

#72 5. 1. 2007 18:38

vašek
♥♥♥♥♥♥♥
Místo: Most

chce to čas, tak vydrž ...

Není tady

#73 5. 1. 2007 19:59

baba
♥♥♥♥♥--

tak to je husty:lol: kdyz jsem to cetl napinali se mi kalhoty.je to urcite boj,a tohle co citis je jeden z duvodu proc bych k tomu asi nikdy nepristoupil,fantazie je jedna vec a prozit je vec druha.Mas to tezky ale cas to urcite zpravi a pokud o tom nikdy nebudete mluvit,myslim ze to nedopadne dobre.On si prece muze myslet totez co ty a muzes doufat ze se mu to nezalibilo,a ja myslim ze jo.kapitulation

Není tady

#74 5. 1. 2007 20:30

Ivča K.
♥♥♥♥♥♥-

Martino,já pořád nemůžu pochopit,proč je Ti teď manžel po*ný,že souložil s jinou.Vždyť co jsem pochopila,tak si to rozjela Ty.Měla bys být po*ná spíš sama sobě.Postav se před zrcadlo a vraž si pořádnou facku,aby ses probrala.Oba jste jedli stejné jídlo,ale on je ten špatný,že u toho mlaskal?Myslím,že pokud bys nezačla laškovat s kamarádkou a jejím přítelem,Tvého manžela by to ani nenapadlo.A že se do toho zabral více než Ty?Chlapy to prostě berou jinak.Hodila bys psovi aport a potom ho trestala za to,že Ti ho donesl zpátky?Příště si radši kupte rychlé špunty a hrejte pexeso.Kdo si hraje s ohněm,popálí se.Měla bys to hodit za hlavu a už se k tomu nevracet.

Není tady

#75 5. 1. 2007 20:33

Oxi
♥♥♥♥♥♥♥

Ivča K. tummenuppstolt

http://www.kolobok.us/smiles/artists/snoozer/koo-koo.gif ... There is only 10 types of people. Those who understand binary and those who don't.  ... http://www.xko.sk/emoticons/bbq.gif

Není tady

NÁŠ TIP:
  • Procvičte nejen pravopisná cvičení, diktáty, ale i kvízy, časté chyby, doplňovačky a vše, co pomůže ve výuce Vám nebo dětem na webu pravopisne.cz

• Turistické, populárně – naučné, dětské a zábavné e-knihy. Stáhněte si zdarma e-knihy Jiřího Gleta. Můžete si vytvořit vlastní knihovničku e-knih na svých mobilech a tabletech.

Zápatí